TAR 15.04.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 lidszu znam ten bol, ja tez zazdroscilam laskom ogrodow w zeszlym roku i tych pogaduszek sama mialam wtedy wykonczeniowke na glowie. wszystko przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.04.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 efilo, czy Twoja czarna umywalka to nie czasem dune cosmic? Ja mam taką i mam z nią mały problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.04.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Mam. Umywalke a nie problem. Ale może dlatego ze ja bezproblemowa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.04.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ale może dlatego ze ja bezproblemowa jestem To, to ja wiem:lol: Czy Twoja umywalka ma odrobinę wyższy tył? czy jest równa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 tatta ratta. Zapytaj swoich wykonawców jaka bezproblemowa jesteś. Żebyś była nie wiadmo jak bezproblemowa to Ci powiedzą prawde;)witanko.Słuchaj trawa bedzie w przyszłym tygodniu, bo mam dziecko w domu i nie udało mi się na pocztę skoczyć, zresztą takie błocko w tych kłączach, ze az strach się bać.Także mów czy coś jeszcze Ci wrzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 a jaka trawa dzielisz?? ta przy sciezce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 a jaka trawa dzielisz?? ta przy sciezce? taak, a potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.04.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 To, to ja wiem:lol: Czy Twoja umywalka ma odrobinę wyższy tył? czy jest równa? moja umywalka nie ma tyłu. przynajmniej nie zauważalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 no moglabym chciec jesli to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.04.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 myszka wielkie dzięki. jesteś cudna!! potrzebuje... żeby mi szybko roślinki z tych chabaziów na jakieś takie powalajace na kolana urosły. jak masz jakiś magiczny proszek to dorzuć do przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.04.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 moja umywalka nie ma tyłu. przynajmniej nie zauważalnego W takim razie trafiła mi się jakaś felerna. Dopiero jak zrobiłam fotkę zauważyłam że stoi tak jakby na ukos, to znaczy jakby delikatnie tył miała wyższy, najgorsze jest to że woda stoi w umywalce, to znaczy nie wielka jej część nie zlatuje, w miejscu gdzie jest ten przechył. Podest pod umywalkę prosty. Wykonawca twierdzi że umywalka czyli to szkło źle wyszlifowana, a że ten tył ma wyższy to niby tak powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 a mogę przygotować taką paczkę zbiorczą dla waszej Trójcy i wysłać na jeden adres? Dacie sobie radę z odbiorem, czy lepiej do każdej z osobna słac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.04.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 marJelz Twojego opisu wynika że ona jest źle zamontowna. szczerze wątpię żeby była krzywa. a już jak piszesz że woda stoi to ewidentnie jest po prostu przekręcona. umywalka ma dość duży ten otwór a odpływy zazwyczaj są wąskie więc tam jest spory luz. Dune szlifuje brzeg umywalki, wątpię żeby to robili manualnie, więc prawdopodobieństwo że wyszlifowane jest pod ukosem jest marginalne. zdemontuj ją i postaw do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 a mogę przygotować taką paczkę zbiorczą dla waszej Trójcy i wysłać na jeden adres? Dacie sobie radę z odbiorem, czy lepiej do każdej z osobna słac? damy rade a czym jeszcze dzielisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.04.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 damy rade myszko tylko napisz co dla kogo żebyśmy sie nie pozabijały. no i koniecznie mi napisz kto dolaczyl do trojcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.04.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 marJel z Twojego opisu wynika że ona jest źle zamontowna. szczerze wątpię żeby była krzywa. a już jak piszesz że woda stoi to ewidentnie jest po prostu przekręcona. umywalka ma dość duży ten otwór a odpływy zazwyczaj są wąskie więc tam jest spory luz. Dune szlifuje brzeg umywalki, wątpię żeby to robili manualnie, więc prawdopodobieństwo że wyszlifowane jest pod ukosem jest marginalne. zdemontuj ją i postaw do góry nogami No wykonawca powiedział że jeszcze pokombinuje, mogę na chwilę wkleić 2 fotki ?, bo jeszcze mi coś do głowy przyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.04.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.04.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Wszyscy się dowiedzą że zerżnęłam baterie:oops:, ale do rzeczy, tu widac jak stoi umywalka na ukos. Tu jak stoi woda, może kiepsko widać, ale tu gdzie ciemniejsze jest woda.Wpadała nam do głowy jeszcze myśl, że dość wysoka-wypukła jest ta obrączka w około wylewki która też częściowo zatrzymuje wodę i będziemy próbować ją wymienić. Z tego co zauważyłam ty takiej wysokiej nie masz?Wc oczywiście będzie czarne:) Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Dziewuszki z okolic bedziecie cos zamawiac z tchibo z przeceny dla dzieci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.04.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 faktycznie rżniesz na potęgę krzywo jak cholera. zdemontuj ją i zobacz czy na podłodze jak ja postawisz bez klik-klaka też będzie krzywo stać. niewiele powiem na temat obrączki bo jest po prostu wszystko normalnie wiec sie nie doktoryzowałam. wydaje mi sie że ta obraczka wystaje bo umywalka jest krzywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts