Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tatta ratta. Zapytaj swoich wykonawców jaka bezproblemowa jesteś. Żebyś była nie wiadmo jak bezproblemowa to Ci powiedzą prawde;)

witanko.

Słuchaj trawa bedzie w przyszłym tygodniu, bo mam dziecko w domu i nie udało mi się na pocztę skoczyć, zresztą takie błocko w tych kłączach, ze az strach się bać.Także mów czy coś jeszcze Ci wrzucic.

moja umywalka nie ma tyłu. przynajmniej nie zauważalnego

W takim razie trafiła mi się jakaś felerna. Dopiero jak zrobiłam fotkę zauważyłam że stoi tak jakby na ukos, to znaczy jakby delikatnie tył miała wyższy, najgorsze jest to że woda stoi w umywalce, to znaczy nie wielka jej część nie zlatuje, w miejscu gdzie jest ten przechył.

Podest pod umywalkę prosty.

Wykonawca twierdzi że umywalka czyli to szkło źle wyszlifowana, a że ten tył ma wyższy to niby tak powinno być:cry:

marJel

z Twojego opisu wynika że ona jest źle zamontowna. szczerze wątpię żeby była krzywa. a już jak piszesz że woda stoi to ewidentnie jest po prostu przekręcona. umywalka ma dość duży ten otwór a odpływy zazwyczaj są wąskie więc tam jest spory luz. Dune szlifuje brzeg umywalki, wątpię żeby to robili manualnie, więc prawdopodobieństwo że wyszlifowane jest pod ukosem jest marginalne. zdemontuj ją i postaw do góry nogami

marJel

z Twojego opisu wynika że ona jest źle zamontowna. szczerze wątpię żeby była krzywa. a już jak piszesz że woda stoi to ewidentnie jest po prostu przekręcona. umywalka ma dość duży ten otwór a odpływy zazwyczaj są wąskie więc tam jest spory luz. Dune szlifuje brzeg umywalki, wątpię żeby to robili manualnie, więc prawdopodobieństwo że wyszlifowane jest pod ukosem jest marginalne. zdemontuj ją i postaw do góry nogami

No wykonawca powiedział że jeszcze pokombinuje, mogę na chwilę wkleić 2 fotki ?, bo jeszcze mi coś do głowy przyszło.

Wszyscy się dowiedzą że zerżnęłam baterie:oops:, ale do rzeczy, tu widac jak stoi umywalka na ukos.

Tu jak stoi woda, może kiepsko widać, ale tu gdzie ciemniejsze jest woda.

Wpadała nam do głowy jeszcze myśl, że dość wysoka-wypukła jest ta obrączka w około wylewki która też częściowo zatrzymuje wodę i będziemy próbować ją wymienić. Z tego co zauważyłam ty takiej wysokiej nie masz?

Wc oczywiście będzie czarne:)

Edytowane przez MarJel

faktycznie rżniesz na potęgę

krzywo jak cholera. zdemontuj ją i zobacz czy na podłodze jak ja postawisz bez klik-klaka też będzie krzywo stać. niewiele powiem na temat obrączki bo jest po prostu wszystko normalnie wiec sie nie doktoryzowałam. wydaje mi sie że ta obraczka wystaje bo umywalka jest krzywo