mario31 18.04.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 A to zmienia postać rzeczy... -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.04.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 podliczyłam. czekam na dostawe ok. 200 roslinek. i jak tu sie nie zgubic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.04.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 podliczyłam. czekam na dostawe ok. 200 roslinek. i jak tu sie nie zgubic? Ileeeeeeee.......?!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.04.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 aż policze ile roslinek mialam w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.04.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ok 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ile????? 700? :jawdrop:a ja myslalam ze to u mnie duzo bylo. ostatecznie jak policzylam wszystkie wsadzone krzaki, drzewka (bez cebul i skalniaka) to wyszlo 297 szt. kurka i w ogole tego nie widac na dzialce. a problem z odnalezieniem sie przerabialam ponad 1,5 tygodnia temu jak dojechaly moje roslinki, mozna sie pogubic. powodzenia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.04.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 wrzucilam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.04.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 wiesz TAR, u mnie były zaprojektowane dość gęste nasadzenia, poza tym większość tej ilości to trawa i lawenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 18.04.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Cześć efilo, nie pocieszyłaś mnie z tym blatem... Gdzie kupowałaś wyposażenie łazienek, polecasz jakiś sklep internetowy? Pani Agata z Luminy very nice:) I co sądzisz o mojej jadalnianej ścianie... może przyjdzie Ci do głowy jakaś lampa...zajrzyj w wolnej chwili pls. O roślinkach to ja z Wami nie pogadam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.04.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Anula pogadasz, pogadasz tylko nie w tym roku Jestem u Ciebie na bieżąco choć muszę przyznać ze bardziej wciagnelam się w dyskusje o kominku, zwłaszcza ze myślałam ze plytszy znaczy wezszy a nie krótszy a to by było niewygodne. Co do oświetlenia to się nie odzywalam bo skads znam propozycje najbardziej mi się podobają czerwone bzdzinki. Sa energetyczne, ciekawe, a nie dominuja wnetrza. Jedyne co to się obawiam czy się wpasowalaby z rozmiarem bo to jedyna gdzie nie da się rozstawu regulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.04.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Teraz zauważyłam ze pytalas o łazienki. Kupowałam wszędzie, byle taniej. Cześć rzeczy nie była zbyt popularna to kupowałam pojedynczo. Czasami udało mi się skomasowac zakupy. Generalnie na nikim się nie zawiodlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.04.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Efi 700 roznych odmian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Kto zgadnie .. - to sumak?? A dziwnie wyglądający krzew to pnąca hortensja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.04.2011 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Efi 700 roznych odmian? kakusku ROŚLINEK, nie odmian u mnie raczej nacisk na jednorodność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.04.2011 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Kto zgadnie .. - to sumak?? A dziwnie wyglądający krzew to pnąca hortensja? podwójne pudło pnącza nie pamiętam dokładnie ale nazwa prosta nie jest a sumaka bym sobie nie zafundowała, bo to roślina ekspansywna, mimo że piękna. odpowiedź jest banalniejsza. ktoś jeszcze? przewidziałam nagrody. może być kawa na tarasie z musem owocowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ewa jak lubisz lawendę, to polubisz także perovskię. Ma ten wielki plus, ze kwitnie poźno, ale można ją sadzic w środkowej strefie rabaty.Daje niebiesko po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 ja bym powiedziała, ze jarzębine kupiłasa może raczej jarząb, pewnie wschodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.04.2011 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 brawo. jarząb. to teraz już nie masz wyjścia musisz sie wreszcie ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 widzisz jaka ze mnie zgaduj zgadula;)ale tego drugiego nie mogę rozgryźć.Jeśli to nie hortensja pnąca, to mi w głowie pozostaje mały wybór i obstawiałabym winorośl, ale to jedyne co mogę wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.04.2011 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 perovskia jest śliczna ale nie ma dla niej miejsca u mnie w ogrodzie. tam gdzie są rabaty nazwijmy to śródziemnomorskie nie ma miejsca na taki duży wiecheć a w innych częściach ogrodu już nie bardzo pasuje. mam zagwostke. poszukuje ciekawej roślinki do obwódki rabaty na której będzie w rzedzie rosła krzewuszka. stanowisko słoneczne. miałam pod nią zaprojektowaną turzycę ale ze względu na ukształtowanie terenu musiałam rabatę poszerzyć i chyba wolałabym coś szerszego albo bardziej okazałego. zastanawiam się nad żurawką ale może ktoś ma lepszy pomysł. turzyce bym przeniosła na rabatę obok która jest węższa zamiast szersza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts