Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ile????? 700? :jawdrop:a ja myslalam ze to u mnie duzo bylo. ostatecznie jak policzylam wszystkie wsadzone krzaki, drzewka (bez cebul i skalniaka) to wyszlo 297 szt. kurka i w ogole tego nie widac na dzialce. a problem z odnalezieniem sie przerabialam ponad 1,5 tygodnia temu jak dojechaly moje roslinki, mozna sie pogubic. powodzenia życze :D

Cześć efilo,

nie pocieszyłaś mnie z tym blatem...:( Gdzie kupowałaś wyposażenie łazienek, polecasz jakiś sklep internetowy? Pani Agata z Luminy very nice:)

I co sądzisz o mojej jadalnianej ścianie... może przyjdzie Ci do głowy jakaś lampa...zajrzyj w wolnej chwili pls.

O roślinkach to ja z Wami nie pogadam:(

Anula pogadasz, pogadasz tylko nie w tym roku :)

Jestem u Ciebie na bieżąco choć muszę przyznać ze bardziej wciagnelam się w dyskusje o kominku, zwłaszcza ze myślałam ze plytszy znaczy wezszy a nie krótszy a to by było niewygodne. Co do oświetlenia to się nie odzywalam bo skads znam propozycje ;) najbardziej mi się podobają czerwone bzdzinki. Sa energetyczne, ciekawe, a nie dominuja wnetrza. Jedyne co to się obawiam czy się wpasowalaby z rozmiarem bo to jedyna gdzie nie da się rozstawu regulować.

Kto zgadnie .. - to sumak?? A dziwnie wyglądający krzew to pnąca hortensja?

podwójne pudło :) pnącza nie pamiętam dokładnie ale nazwa prosta nie jest a sumaka bym sobie nie zafundowała, bo to roślina ekspansywna, mimo że piękna. odpowiedź jest banalniejsza.

ktoś jeszcze? przewidziałam nagrody. może być kawa na tarasie z musem owocowym :cool:

perovskia jest śliczna ale nie ma dla niej miejsca u mnie w ogrodzie. tam gdzie są rabaty nazwijmy to śródziemnomorskie nie ma miejsca na taki duży wiecheć :( a w innych częściach ogrodu już nie bardzo pasuje.

mam zagwostke. poszukuje ciekawej roślinki do obwódki rabaty na której będzie w rzedzie rosła krzewuszka. stanowisko słoneczne. miałam pod nią zaprojektowaną turzycę ale ze względu na ukształtowanie terenu musiałam rabatę poszerzyć i chyba wolałabym coś szerszego albo bardziej okazałego. zastanawiam się nad żurawką ale może ktoś ma lepszy pomysł. turzyce bym przeniosła na rabatę obok która jest węższa zamiast szersza.