Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

łe, myślałam, ze coś tam zobaczę, a to dwa patyki;), ale fajne miejsce mu znalazłas. bedziesz miała blisko z konewką, bo on w takim słoncu duuuzo wody pić

ide ogladac resztę, bo coś tam jeszcze ciekawego jest

no dobra, ta fukubana mi się podoba i bardzo okazały modrzew sięgający do siódmego piętra.A które odmiany klonów w końcu wziełas pod swoje skrzydła?

Edytowane przez 78mysz

efciu, jestem OSZOŁOMIONA (nie mylić z oszołomem ;)) tym, co zobaczyłam na własne oczy w Twoim albumie. Nie miałam pojęcia, że można zakupić drzewa takich rozmiarów :) Ależ się robi pięknie!!! A jak wiele można się przy okazji nauczyć :) Widzę, że Kruszka dzielnie dogląda ogrodu, jaka z niej laska :)

nikt nie jest pod wrażeniem mojego bambusa. sepuku normalnie :rotfl:

myszko najbardziej to sie boje zdrenowania tego miejsca. mam nadzieje że to że jest to przy drenażu domu mu pomoże. fukubana to patyk z dołączonymi dwoma patyczkami. ale ma potencjał :D na klony cały czas czekam niestety. pan damian mi nie przywiózł takich jakie chciałam bo były za nisko szczepione. i teraz troche jestem w kropce. ale nie spieszy mi sie aż tak więc mogę poczekać nawet do przyszłej wiosny. o ile warto

z pamieci bo nie da sie inaczej ze szkółkarzami rozmawiac. jak im mowilam po polsku to musieli szukać po łacinie bo i tak wszystkie cenniki i oferty są w tym języku. najbardziej mi sie myla iglaki. zwłaszcza pinus z picea. tzn. pinus to wiem że sosna ale wszystko co picea to tez mi sie wydaje ze w nazwie jest pinus. na szczescie świerków u mnie mało (zdaje sie że jeden) i już jest na miejscu