efilo 20.04.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 reflektujesz na 'cokolwiek dają?' mysza mi przysyla trawke (mozgę) o ktorej byla wczesniej mowa. ale ostrzegam że to bardzo niebezpieczna roślina. jest tak espansywna że ciężko ją okiełznać i rozłazi się rozłogami po całej działce. ja sie na nia decyduje tylko dlatego że rabata z nia okolona jest ze wszystkich stron wielokilometrowym betonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 obejrzalam aktualizacje, fukubana przepiekna, dobrze ze nie mam juz miesca to nie odgapie , no chyba ze cos padnie u Ciebie to prawdziwa wiosna kwiatowa, u mnie kloniki to dopiero pączkuja. a czy bambusa mozna zblizenie? no i trawe juz masz, ja czekam, moze wyrosnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.04.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 bambus nie ma jeszcze nowych listków więc generalnie to bidota straszna. ale mam nadzieje że się będzie ładnie prezentować jak sie zadomowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.04.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 http://img222.imageshack.us/img222/476/bambus2a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.04.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 bardzo ladny babmus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 taki delikatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.04.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 ciuszki przyszły kochane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 20.04.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 rany boskie jakie znowu ciuszki? "ciuszki" to juz chyba nie roslina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.04.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 nie monia. zamawiałyśmy 'przecene' w tchibo dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.04.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Bardzo fajny bambus A jest opcja żeby zobaczyć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.04.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 pytasz o dostęp do albumu? został stworzony z myślą o moich znajomych w realu którym sie tyłka ruszyć nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.04.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 no patrz a ja zamowilam 3 dni wczesniej i jeszcze nie doszly, przesylka widnieje ciagle na przejsciu granicznym, chyba sie zgubila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.04.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) Ok rozumiem W takim razie w sprawie kuriera chciałam podpytać Czy po duży gabaryt (powiedzmy kanapa) przyjadą do domu i zabiorą bez problemu? I czy wiesz może czy w soboty też to robią? Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.04.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Przewioza wszystko wszędzie i zawsze. Pytanie za ile. Wycen sobie na tej stronce. Sobota to na pewno droższa opcja. Wiecie co? Idiotycznie wyszło ale po dzisiejszej wizycie w szkółce chyba kupię w naroza działki dwa świerki. Trochę tak jakoś mało ambitnie co? Czy ktoś coś sensownego wie o świerkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Rosną na potężne drzewa... Tylko tyle jaką chcesz odmianę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.04.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) ciuszki przyszły kochane. bardzo bym chciala po nie podjechac ale nia mam dzisiaj auta a moja paczka zaginela w akcji Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.04.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Przewioza wszystko wszędzie i zawsze. Pytanie za ile. Wycen sobie na tej stronce. Sobota to na pewno droższa opcja. Wiecie co? Idiotycznie wyszło ale po dzisiejszej wizycie w szkółce chyba kupię w naroza działki dwa świerki. Trochę tak jakoś mało ambitnie co? Czy ktoś coś sensownego wie o świerkach? no pieknie. mało ambitnie, tak jak u mnie;). Swierki są bezobsługowe, a serbski ma tak piękny kolor, ze go pokocham(choć wsadziłam je tylko po to żeby nie marnować drzewek bożonarodzeniowych). Szybko rośnie i duży, co akurat w narożu nie przeszkadza.Aaaaa, i u mojej sasiadki są dwa zwykłe świerki na polu obok siebie. Uwielbiam ten jej widok! Są też odmiany wąskorosnące, można obcinać gałęzie, zagęszczać. Można podkrzesać dół i rododendronów nasadzić. Będzie dalej ściana. Jesli jednak nie jesteś przekonana, to nie boksuj się z tym zakątkiem na siłe.Rozwiązania same przyjdą. choć iglak na sąsiada najlepszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.04.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 w jednym narożu nie mam sąsiada tylko mur więc to raczej ma być ładne gęste ciekawe tło. w drugim faktycznie przydałoby się jakieś wypełnienie ale to nie musi być zasłona przed sąsiadami bo ja nie mam i tak żywopłotu tylko takie luźne nasadzenia rabatowe. jestem przekonana mysiu przekonana do pomysłu tylko jakoś tak świerk... kojarzy mi sie z pospolitymi ogródkami (głównie mojego sąsiada hehe) i mimo że same drzewka bardzo mi się podobają to słowo 'świerk' już mniej. a jeszcze w dodatku dwa to już w ogóle. poza tym przeczytałam że ten mój wybraniec jest bardzo wrażliwy na jakieś 'brązowienie igieł świerka' a jakoś nie chciałabym sie cieszyć drzewkiem tylko sezon. co prawda jak powiedziałam to szkółkarzowi to się roześmiał że i tak muszę wiśnie pryskać zapobiegawczo więc przy okazji prysnę i iglaste bo to ten sam preparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.04.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Efciu, a czy ty wiesz może, czy istnieje jakaś "zasada" określająca jak blisko domu można posadzić świerk? Bo ja myślę o świerkach właśnie, ale wszysxy mi odradzają, że za mała działka i że będą za blisko domu A chciałam się nimi ogrodzic z czterech stron bo na płot to nie mam póki co szans. I teraz nie wiem, co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.04.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 w jednym narożu nie mam sąsiada tylko mur więc to raczej ma być ładne gęste ciekawe tło. w drugim faktycznie przydałoby się jakieś wypełnienie ale to nie musi być zasłona przed sąsiadami bo ja nie mam i tak żywopłotu tylko takie luźne nasadzenia rabatowe. jestem przekonana mysiu przekonana do pomysłu tylko jakoś tak świerk... kojarzy mi sie z pospolitymi ogródkami (głównie mojego sąsiada hehe) i mimo że same drzewka bardzo mi się podobają to słowo 'świerk' już mniej. a jeszcze w dodatku dwa to już w ogóle. poza tym przeczytałam że ten mój wybraniec jest bardzo wrażliwy na jakieś 'brązowienie igieł świerka' a jakoś nie chciałabym sie cieszyć drzewkiem tylko sezon. co prawda jak powiedziałam to szkółkarzowi to się roześmiał że i tak muszę wiśnie pryskać zapobiegawczo więc przy okazji prysnę i iglaste bo to ten sam preparat. tego drobnoigielnego wybrałas? czesc Nelciu. Ja bym też ze swierkiem na dom nie wchodziła, ale ja się boję, ze urośnie wyższy niż dom i pioruny mi tu zwabi;)A w jakiej odległości od domu chcialas sadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts