a-nita 28.06.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 już 100W to niemało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.06.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Przywitać się tylko przyszłam i powiedzieć, że podczytuję regularnie I miłego dnia życzę To ja podobnie...! P.S. Chciałam jeszcze zapytać co tam słychać w ogródku...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.06.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 To ja podobnie...! P.S. Chciałam jeszcze zapytać co tam słychać w ogródku...?! I ja jestem codziennie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 28.06.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Efi ,mario jaką macie szeroką fugę do le rabli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.06.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 A-nita z tego co kojarzę to 1,5mm, ale głowy nie dam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 szkoda ślicznej główki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.06.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 A-nita z tego co kojarzę to 1,5mm, ale głowy nie dam... U mnie też jest 1,5mm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.06.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Ja na pewno nie mam 1,5 mm bo sie buntowali panowie bo krzyżyki sie bardzo gięły. Chyba u nas 2 mm. Ewentualnie 2,5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 29.06.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 No i ja się poczuwam zgłościc swoja codzienna obecność. Tak mnie elfir zaintrygowała swoim postem że przeszperałam wątek kuchenny. Przykro mi że ktoś Cię skrzywdził. Ja mam troszkę zdjęć Twoich pięknych wnętrz, ale szanując Twoją wolę zostawiam je tylko dla siebie (nikomu nie dam p) ). A nawet zainspirowana Waszym gabinetem chcę zrobić podobne oświetlenie (te liniowe cofnięte dwa rzedy ledów) na blatem roboczym w kuchni i się obawiam że będe mieć ciemno. Mogę sie spytać czy jak zaświcisz te ledy to to jest jasno na biurku? Ja mam bardzo jasną kuchnię (duże jasne przestrzenie). Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.06.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Konieczkimamy też oświetlenie ledowe w kuchni, salonie, holu i sypialni. Wszędzie wystarcza do oswietlenia pomieszczenia i normalnego funkcjonowania. Nie jest to jednak wystarczające oświetlenie do oswietlenia blatu roboczego - tam musi byc jakis bardziej skoncentrowany strumien swiatla. Same ledy daja bardziej oswietlenie nastrojowe. Nie żeby był półmrok ale żyleta to też nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 29.06.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spinacz 29.06.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Nie rozumiem, u mnie ledy dają bardzo słabe światło, niespecjalnie nadaje się nawet do wieczornego siedzenia przy kompie. Może mają zróżnicowaną moc lub trzeba dać tego więcej (mam ledy w halogenach). I przywitam się - witaj Efilo, oczywiście dołączam się do tych, których zżera ciekawość odnośnie kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.06.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 (edytowane) kupilam na probe led 7W - reflektorek - zamiennik halogenow. jest ekstra świeci jak halogen ale... kosztowała bodajze 150 zł a jeszcze wracając do silnego strumienia światła z ledów - u nas są taśmy ledowe w zabudowie g-k - kupowaliśmy specjalne silne ledy. tylko w sypialni mamy słabe ale za to gęsto - żeby było równomierne oświetlenie. Załuję szczerze mówiąc bo to światło jest takie ciemlaźne - zupełnie inne niż z tych 'powerledów' Edytowane 29 Czerwca 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 29.06.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Tutaj zawsze odpowiedź w ekspresowym tempie tak też mi się wydawało że za słae źródło, a mogę się zapytać o konkrety: co dokładnie masz nad biurkiem w antresoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.06.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 a dokładnie to to: http://www.modernhome.pl/product-pol-1302-Elastyczna-listwa-150-LED-5060-biala-ciepla-5m.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spinacz 29.06.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 kupilam na probe led 7W - reflektorek - zamiennik halogenow. jest ekstra świeci jak halogen ale... kosztowała bodajze 150 zł a to wszystko jasne, mam jakiejś starszej generacji i jeden kosztował tylko 30 zł . Efekt nie jest zbyt ciekawy. a jeszcze wracając do silnego strumienia światła z ledów - u nas są taśmy ledowe w zabudowie g-k - kupowaliśmy specjalne silne ledy. tylko w sypialni mamy słabe ale za to gęsto - żeby było równomierne oświetlenie. Załuję szczerze mówiąc bo to światło jest takie ciemlaźne - zupełnie inne niż z tych 'powerledów' Zamiast tradycyjnych weży świetlnych, tak ? Dobrze wiedzieć, nie wiedziałam, że takie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.06.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 w sumie to to sa tradycyjne 'węże' tyle tylko że diody tam zastosowane są lepsiejsze - przeczytaj opis produktu z linku powyżej Twojego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 dobry wieczórEwuś zaprzyjaźniłam się z linką do ledów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.06.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam wieczorowa pora Efi jak Twoj ogrodek-pokaż co tam nasadzasz ciekawego :)Przegladalam ostatnio fotki i nie wiem czy dobrze "czytam" zdjecia i czy u Ciebie odplyw od zmywarki jest w posadzce?(wystaje Ci tam jakas rurka) Powiedz prosze jak sprawuja sie plytki w kuchni bo ja ciagle dumam czy dac takie jasne czy pojsc w szarosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.06.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 doberek się poczęstowałam listwą led:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts