Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No Efi ładnie, czytasz mi w myslach z tymi świerkami. Ja wlasnie zamowilam u Nowaczyka przez neta swierka push (tego z czerwonymi szyszkami), metasekwoję i sosnice. moja krzewuszka jednak chyba zwolni miejsce dla sosnicy. Dodatkowo zaczynam tworzyc nowa rabate, wczesniej wywalona z projektu - teraz bedzie jak znalazl na dodatkowe skarby.

Przy okazji Myszko Ty masz metasekwoje? jak toto rosnie, moja odmiana to pendula na 90 cm pniu.

modrzewia mam co ma wlosy jak Einstein.Smiesznie wyglada. Metasekwoję mam taką co to rośnie do góry i do góry i do góry i do góry o tak-zium zium zium;)Juz dawno u niej nie byłam, nie wiem jak pączki czy wyszły czy nie

a u mnie pan damian o mało nie umarł na zawał jak powiedziałam że platan jeszcze śpi. po czym przyjechałam do domku a tam już pąki i listki widać

za to moja katalpa i karagana spią jak susły.Mam nadzieje, ze się w końcu obudzą łaskawie. Trawy za to wylażą. Ten miskant silver morning czy light(nigdy nie pamiętam) jest szybki, bardzo szybki

Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy.

I wszystkie życzenia okazały się do spełnienia.

I aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności .

I niech symbol Boskiego odrodzenia był i dla nas celem do spełnienia.

Wesołych świąt życzy Arnika z rodziną.

http://pu.i.wp.pl/k,NDY5OTgxMjgsNDU0OTcxNTY=,f,Wycinane_jajka_059.JPG

no masz ci los. teraz będzie na mnie. idź ją podlej, co?

no własnie muszę dzisiaj wszystko podlać, bo ziemia sucha i robi się gliniasta skorupa na wierzchu. Nie wiem jak sie wyrobię, ale nie chce mi się zaczynac roboty dzisiaj. Wczoraj po południu opędzlowaliśmy okna,taras, pomyłam kuchnię, górę, domu i spiżarkę(jak mi się chce to jednak potrafię;)) Jeszcze dzisiaj prasowanie, podłogi i jedna łazienka została do zrobienia.Jeszcze parę innych rzeczy. No i zakupy, brrrr, a gdzieś trzeba wkleić zajęcia twórcze dla Majki- pisanki.Niech też coś ma bidula z tych szaleństw

kurcze my pisanki to chyba z kruszka bedziemy w sobote dopiero robic bo dzisiaj nie ma bata żeby sie upchnęło. nie mamy jeszcze zrobionych zakupów i co gorsza za bardzo nie mamy jak ich zrobić. dom posprzątany, okna nie umyte i tak już musi zostać. umyjemy po swiętach, trudno. dobrze że wczoraj udało mi sie po domu króliki i jaja porozrzucać :D