Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za pamięć i życzenia.

mam nadzieję, że pogoda dopisuje Wam równie dobrze. śmigam zaraz ustawiać roślinki na rabatach, bo od jutra prace się zaczną na maksa. po powrocie od rodzinki czekała na nas niespodzianka - kwitnące kanzanki i amanogawy. jest ślicznie :)

Dzięki.:D Ano nie widać, bo to głupiego robota... pielę, wsadzam i przesadzam ale jak stanę na tarasie nie widzę różnicy...:rolleyes:

Za duży ten ogród... żeby zobaczyć kwitnące kaczeńce muszę przejść 50 metrów na południe, żeby powąchać hiacynty - drugie tyle na północny zachód...;) Mam już tyle roślin posadzonych, że nigdy ich nie zliczę, a ich nie widać.:( Może to jest efekt przytłaczającej roślinności wokół i przy 20-to metrowych drzewach moje 3-metrowe sosenki wyglądają jak niemowlęta... Efciu, mam nawet choinę kanadyjską i... nie widzę jej z tarasu...:(. No i sobie postękałam...;) a wszystko przez ten bolący kręgosłup.:x

Koniec.;)

rasieńko

najpierw wycięłaś pół puszczy a teraz zwozisz ją z powrotem? to coś jak ja z moimi lipami. i też jestem zawiedziona że te 7metrowe drzewa to jakieś liliputy :D

nie przejmuj się brakiem zabójczego efektu, trzeba czasu żeby wszystko ładnie się porozkrzewiało. martwisz mnie z tym przesadzaniem. mam nadzieję że uda mi się tego uniknąć. dlatego nie wsadzam zanim nie mam kompletu roślinek na daną część.

fotki uzupełnione

P.S. czyta ktoś opisy zdjęć?