efilo 26.04.2011 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 w prywatnym albumie. nie wklejam na fm zdjęć z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Efi, witam sie poswiatecznie, szkoda ze znowu trzeba do pracy. weekend byl boski i cieply. wczoraj zauwazylam ze trawa zaczyna nam wschodzic - nareszcie, bo juz mialam obawy, ze nic z tego nie wyjdzie. Acha ja czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 nam trawa wschodziła 6 tygodni (gazon) więc się nie ma co niecierpliwić. swoją drogą jak jeszcze raz zasilę tą kratkę to czeka mnie dosiewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Najbardziej podoba mi sie lipa, ale bedziesz miala cudny zapach, to mi sie zawsze kojarzy z moimi urodzinami i wakacjami. a to pnacze to co to jest, ciekawe. Tez dzis wkleje postepy moich zielonych, choc nie sa tak znaczace jak u Ciebie. Moje wciąż pączkujace. Ale sie pochwale ze 2 miniaturowe RH zakwitły - te z tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 26.04.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 no cóż szkoda bez oglądania powiem że napewno jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.04.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 ... Tez dzis wkleje postepy moich zielonych .... czemu jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.04.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 rasieńko fotki uzupełnione P.S. czyta ktoś opisy zdjęć? Ja czytam, a dlaczego pytasz..?! Zawsze coś wkleisz, jak w pracy jestem i nie mogę podziwiać... Efi byłaś może przed samymi Świętami u pana Damiana..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 byłam z kruszką. nie wiem czy pan damian nie ma być przez przypadek dzisiaj po drzewka. ma mi świerka przywieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.04.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 O to byłoby fajnie, bo chciałam do niego dzisiaj lub jutro podjechać -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 ja nie wiem czy będę się wybierać bo pan damian miał do mnie zajrzeć po drodze ze szkółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.04.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 No to Ci fajnie -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 no wiesz.. tak jedzie dużym autem a jakby juz przywiozł na szkółkę to potem problem z transportem. a mi może przywiezie też klony za dom tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ewcia, posiałam gdzieś... i do Ani posiałam... muszę sobie osobny plik w dokumentach zrobić, bo w tej forumowej poczcie wszystko mi ginie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 nie rasia, zrób inaczej dodaj sobie te linki do ulubionych w przeglądarce w tytule wpisując hasło - będziesz miała zawsze tam gdzie to potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.04.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 no wiesz.. tak jedzie dużym autem a jakby juz przywiozł na szkółkę to potem problem z transportem. a mi może przywiezie też klony za dom tym razem. No tak, Ty zamawiasz takie giganty, że potem miałabyś problem z transportem.. -) Trzymam kciuki, żeby wszystko przyszło:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 bo twoja sosenka to liliput? nie mówiąc o tym nutkajskim do którego wzdychasz. wreszcie go sobie obejrzałam. ciężko zauważyć bo tak wysoko nie patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.04.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 bo twoja sosenka to liliput? nie mówiąc o tym nutkajskim do którego wzdychasz. wreszcie go sobie obejrzałam. ciężko zauważyć bo tak wysoko nie patrzę Kochana liliput to może nie jest, ale do Twoich drzew do jej daleko -) A co do nutkajskiego, to wczoraj Mariuszowi tak długo pokazywałam (bo oczywiście nie widział, o którego mi chodzi) że musiałam łapkę wsadzić przez płot i paluchem pokazać, że o "tym" drzewie myślę, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 ja się nie mogę na moje klony doczekać szczerze mówiąc. co prawda będą widoczne głównie z kuchni ale co z tego potrzebuje jeszcze jeden iglak przed okno w jadalni. mam tam w projekcie choinę i bardzo bym chciała ją znaleźć. co z tą naszą wycieczką do żurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 26.04.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam Efilo, czy mogłabym i ja pooglądać Twój ogród? Nie ukrywam - strasznie jestem ciekawa tych drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 tak jak pisałam wcześniej album właściwie jest dla moich znajomych w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts