efilo 26.04.2011 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 wcięło bo pojechała do domu rozpakowywałam sadzonki podczas burzy. odbiło mi już totalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.04.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 wcięło bo pojechała do domu rozpakowywałam sadzonki podczas burzy. odbiło mi już totalnie. choroba to chyba jakaś ja chyba też ją mam bo przekopywałam ogródek i sadziłam w dzień chirurgicznego rwania 8-ki i teraz mam powikłania:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 no niezły klops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 jeszcze udało mi się skoczyć do ogrodu i rozłożyć na rabacie hortensje i krzewuszkę. niestety hortensja bardzo podżyła podróż w kartonie. a dokładniej to że jakiś palant ją wysłał w wielki piątek i to w kartonie obfoliowanym stretchem. boroczka nie dość że miała parno to jeszcze całkiem ciemno. mam nadzieję że zaraz się poczuje lepiej. krzewuszki to nie wzruszyło szczerze mówiąc. myślę że w tym tygodniu większość rabat będzie skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.04.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 no niezły klops i to przez własną głupotę ale już mi lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ewcia jak ja bym chciała do sekty należeć mogę co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ja tu się podsmiechuje z tej burzy a to jednak super mądre nie było. Własnie czytam ze obok nas o tej samej porze piorun trafił nastolatka. Mam nadzieje ze wyjdzie z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ale gadal przez komorke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 gadal albo i nie gadał - tego nie wiadomo do końca. a poza tym ja też gadałam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 no ale masz piorunochron wiadomosc dnia: Każda złotówka włożona w ogrod daje 2,2 zł zwrotu przy sprzedaży nieruchomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 żartujesz? wow. nie wiedziałam nawet. to nasz dom ostatnimi czasy podrożał. P.S. szkoda że sąsiad który sprzedawał dom o tym nie wiedział, bo sprzedał z gruzowiskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 moze teraz mezowie latwiej przelkna kolejny zakup Jestes dzis wieczorkiem w domu?? a w sobote jakie masz plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.04.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 u nas ani burzy ani deszczu, choc troche by sie przydalo, codzienne podlewanie zaczyna meczyc. ale za to kolejne plamy trawy u nas wychodza wsadzilam wczoraj te moje 96 sadzonek, umordowalam sie strasznie, bo bylo to w asyscie mojego bialego pieszczocha - wścibiaka. mowiac szczerze szalu nie ma, sadzonki znikly w terenie, a dzis mnie znowu podkusilo zajechalam na gielde oddac wypozyczone tacki, mieli lobelie zwisajaca i mase innych cudownych roslin. nie kupilam, poczekam, za 2 tygodnie beda tez inne lobelie to od razu walne hurtowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 czekam na foty u ciebie jakby co a u nas tez roslinnosc strzelila, zrobie znow fotki jak sie to pozmienialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 martuś jestem ale musimy sie umowic jakos mniej lub bardziej konkretnie bo musze po poludniu lub wieczorkiem podrzucic moje autko na serwis w sobote planuje wyjazd do tychów. mam nadzieje ze z marysia i z tobą tar, nie kupiłaś? pytanie teraz czy chora jestes ty czy ja. bo ja jak pojechałam oddać kase do szkółki to oczywiscie narobiłam sobie kolejnych długów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Efi jesli ebde sie mogla dzis wyrwac to zadzwonie i sie jakos dopasuje, no albo w sobote jakos uda sie spiknac To sobota planowane sa tychy?? a w przyszla bielsko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.04.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 chyba jednak ja jestem chora, jakas taka obolala dzisiaj, zmeczona i mam muchy w nosie - jeju jeszcze 2 dni i wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 no to moje plany martuś a czy są zbieżne z planami marysi to już nie wiem trzeba poczekać aż zajrzy i potwierdzi. wolałabym martuś jak najszybciej bo to nie są sadzonki tylko roślinki z czasem nagą bryłą korzeniową. oczywiscie ja je non stop podlewam ale boje sie żeby sie nie zmarnowały. szkoda by było bo mysza pół ogródka wyrwała poza tym wusia ma do ciebie przyjechać po 'swoją' część. tar, rozumiem że dzisiejszego dnia nie liczysz? czy masz urlop w piatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.04.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 dzisiejszego dnia juz nie licze, oj chcialabym miec urlop w piatek. dobra dosc uzalania sie nad soba. z dobrych wiesci donosze, ze dzis od nowaczyka wychodza moje rosliny, czekam na nie niecierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ciekawa jestem tej twojej sośnicy. a ja mam nadzieje że pan damian wreszcie dotrze do szkółki. z wieści nieogrodowych w piątek mam montaż szafki w gabinecie i zamawiam sypialniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts