Arnika 27.04.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Ja też dumam nad ogródkiem... I po co mi był ten projekt... jak i tak zmieniam... Chyba chora jakieś jestem, bo raz, że się nie znam, a dwa , że część z tych roślin to olbrzymie rosną ( co mi projektantka doradzała), a trzy to część z nich może wymarznąć, albo są mało dostępne, albo są drogie jak fix... Wiec zmiany muszą być.... Mam jeszcze jedną zagwozdkę... Muszę wydumać kolorki na elewacje.... Na pewno będzie lekki kremik... taka złamana biel - śmietanka jak kto woli... Podbitka nie mam pojęcia jaka. Czy dać drewno i jakim mazidłem zamalować, czy dać bezobsługowe plastiki i mieć w nosie wszystko.... I czy mieszać drugim kolorkiem czy nie.... Oto jest pytanie... O podpowiedzi poproszę u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Efi ... to Ty nie masz sypialni????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 nie sypialnie będę zamawiać tylko sypialniane szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolencja 27.04.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 witam serdecznie pogladam, wzdycham, podgladam, wzdycham a teraz przyszedl czas na pytania.. efilo zdradz mi prosze czy Twoja miska wc subway jest 355x480 czy moze 375x560? (jak patrze na fotki to wydaje mi sie taki zgrabny, że obstawialabym ten mniejszy, ale czy slusznie?) brałas z powłoką ceramicplus? jesli tak, to czy naprawde warto doplacac do podstawowej wersji ? a wiesz jaki masz kolor (z tego co wiem sa 4 odcienie bieli i trudno tak w monitorku ocenic)? moje dylematy tronowe.. w Twojej bialej lazience, w salonie itd widzialam fajne rozwiazanie z oswietlneniem- przeszukiwalam juz watek o oswietleniach- z tego co wiem to masz tam oprawy zumtobel, ale obecnie wybralabys chors. Czy swietlowki tam umieszczone to sa te wielkie pozeracze energii (czytalam jakas polemike, ale juz nie jestem pewna czy z czyms nie myle)? Myslisz ze sprawdzilyby sie na korytarzu? Bede wdzieczna za wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 i zamawiam sypialniane No tak ja jeszcze się nie obudziłam.... A już dwie kawy wypiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 arnika to ja śpie jak nie wiem bo jestem po jednej dopiero jola 1. mam najbardziej standardową wersję (nie tą płytką) bez powłoki ceramic plus i w kolorze zwykłym - takim najbardziej standardowym. nie wiem czy teraz odnajde numer seryjny, ale to był bardzo popularny model 2. tak, to zumtobel, mam go też w korytarzach. oprawy są na długie świetlówki. tematem pożeraczy się nie zajmowałam. korytarz na 'stałe' mamy oświetlony ledami schodowymi. a górny hol dodatkowo ledowymi szczelinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Zwykle z rana piję cztery... to jeszcze dwie i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ja po czterech bym zasnęła na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.04.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 no to przekonałyście mnie do ..................... drugiej kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.04.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 no to moje plany martuś a czy są zbieżne z planami marysi to już nie wiem trzeba poczekać aż zajrzy i potwierdzi. Oczywiście, że potwierdza -) Tyle tylko, że w tą sobotę zależy mi na tym, żeby było wcześnie rano... Tzn. tak około 8-ej na giełdzie... Co do przesyłki od Mysi, to ja też chętnie przygarnę jakąś małą kępkę... -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 maryś mi też zależy na tym zeby wcześnie, akurat jeśli chodzi o giełdę to to nie jest specjalnie wczesna pora. jak sie babki umawiamy? chyba nie ma sensu jechać trzema autami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.04.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 .....zależy mi na tym, żeby było wcześnie rano... Tzn. tak około 8-ej na giełdzie... wcześnie :lol2: to już chyba będą sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.04.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 witam serdecznie pogladam, wzdycham, podgladam, wzdycham a teraz przyszedl czas na pytania.. efilo zdradz mi prosze czy Twoja miska wc subway jest 355x480 czy moze 375x560? (jak patrze na fotki to wydaje mi sie taki zgrabny, że obstawialabym ten mniejszy, ale czy slusznie?) brałas z powłoką ceramicplus? jesli tak, to czy naprawde warto doplacac do podstawowej wersji ? a wiesz jaki masz kolor (z tego co wiem sa 4 odcienie bieli i trudno tak w monitorku ocenic)? moje dylematy tronowe.. Pozwolę sobie wypowiedzieć się w temacie kibelków -) Z tego co pamiętam, to Efi ma większą wersję, natomiast ja w "przysypialnianej" łazience mam ten mniejszy rozmiar miski i bidetu. Wyglądają tak: Jestem z nich bardzo zadowolona: są zgrabne i nie zajmują wiele miejsca,a siedzi się wygodnie... Ale trzeba wziąć pod uwagę fakt, że my raczej z tych szczupłych jesteśmy... Bez specjalnej powłoki (czyszczą się bez zastrzeżeń), a kolor mam podstawowy - nawet nie wiedziałam, że są 4 odcienie bieli...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.04.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 maryś mi też zależy na tym zeby wcześnie, akurat jeśli chodzi o giełdę to to nie jest specjalnie wczesna pora. jak sie babki umawiamy? chyba nie ma sensu jechać trzema autami? No to super! Proponuję zbiórkę u mnie pod domem -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.04.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 wcześnie :lol2: Wiedziałam, że będziecie się nabijać... Dla mnie w sobotę to środek nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ja proponuje na trasie, co do miejsca to się zgadamy. jak bym miała wczesnie rano do ciebie trafić, na dodatek bez kawy, to pewnie bysmy były na 8-mą ale wieczorem. nie ma bata żebym jadąc do Ciebie się nie zgubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 to już chyba będą sprzątać nie będzie tak źle - w soboty są nastawieni na 'zwiedzających' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 do Marysi to trzeba dobre 40 minut dołożyć na błądzenie:rotfl: Martusia jak już odbierzesz od Ewci moją porcję Mysiowych rozkoszy to ja się czule uśmiechnę do Cię coby odebrać bo póki co uwiązana z chorym dzieciem jestem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.04.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ja proponuje na trasie, co do miejsca to się zgadamy. jak bym miała wczesnie rano do ciebie trafić, na dodatek bez kawy, to pewnie bysmy były na 8-mą ale wieczorem. nie ma bata żebym jadąc do Ciebie się nie zgubiła Efi no nie przeginaj - do mnie cały czas prosto!-) Jakby co, to Hołek Cię doprowadzi do celu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.04.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 nie będzie tak źle - w soboty są nastawieni na 'zwiedzających' Boziu, a ja zrozumiałam, że Jamesik będzie o tej 8-ej sprzątać... -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts