jamles 27.04.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ale macie Kobiełki fajnie;) siadaj o 4.15 do pekaesu i też będziesz mieć fajnie gorzej z powrotem, chyba towarowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Martusia a kto ten obiad ugotuje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Lesiu no ja mam czym jechać tylko z czasem gorzej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Wusia ja mogę Ci rękę podać bo mam tak samo:( Dziewczyny czy lawendę to może wsadzić w donicy czy nie ma sensu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 wuska nie kombinuj, obiad ugotuj w piatek albo zamow pizze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Pasiu ale się zmieniłaś no właśnie by się chciało ale się nie da:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 a wczoraj pasia była B&W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Dziewczyny czy lawendę to może wsadzić w donicy czy nie ma sensu????? to bardzo częste rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Martusia wybory są zawsze trudne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 wczoraj 'posadziłam' żywopłot - zdjęcie w albumie bardzo okazale się prezentuje kto zgadnie co to jest? (ja nie wiem) http://img851.imageshack.us/img851/2929/cotoq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 kupowalas czy dostalas? az musialam sobei zdjecie przyblizyc zeby zobaczyc ten zywoplot a z czego on bedzie?? pamietasz moze gdzie i w jakiej cenie kupowalas te maty bambusowe?? one za 1m wysokie czy wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.04.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) Dziewczyny czy lawendę to może wsadzić w donicy czy nie ma sensu????? Pasiu ja mam wsadzoną bez donicy i pięknie przezimowała, mimo tego że zapomniałam ją okryć... Natomiast te, które wsadziłam do dużych donic na tarasie są kaput... A tak w temacie lawendy, to w LM są przepiękne sadzonki po 19.99 za sztukę! Jak ktoś planuje kupić to szczerze polecam -) Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.04.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 wczoraj 'posadziłam' żywopłot - zdjęcie w albumie bardzo okazale się prezentuje kto zgadnie co to jest? (ja nie wiem) Czy Ty zawsze musisz wrzucać jak w pracy siedzę i nic zobaczyć nie mogę...?! Pisz szybciutko co tam nasadziłaś -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 no graby kochana. ale nie martw sie nic nie straciłaś. no chyba że jesteś wyposażona w lupe pasie, tak jak napisała marysia - oczywiscie w donicach lawend nie zimuje sie na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 wsadzam bez:) wiosna przyszła to czas na zmiany i trochę kolorku też mi się zachciało;) to aprpoo mojego "new image":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 kupowalas czy dostalas? pamietasz moze gdzie i w jakiej cenie kupowalas te maty bambusowe?? one za 1m wysokie czy wiecej? kupowałam trawki a to chyba przyszło jako gratis bo pan do mnie dzwonił że jedna z zamówionych przeze mnie trawek jest jeszcze w bardzo bidnym stanie i czy chce cos innego czy sie upieram bo jak sie upieram to on w ramach gratyfikacji wrzuci mi dodatkowe sadzonki. tylko ja myślałam, że to będą te same sadzonki a nie COŚ w dodatku COŚ w przeciwieństwie do wszystkich innych doniczek nie jest opisane nawet bazgrołem. dodam że pan jest uprzejmy mieć na stronie kilka tysiecy gatunków więc nie uśmiecha mi się poszukiwanie wśród jego oferty oczywiście mogę zadzwonić i spytać co to ale to przecież byłoby takie banalne maty oczywiscie kupiłam na allegro w jakimś sklepie rolniczym te akurat maja 1m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 wiosna przyszła to czas na zmiany i trochę kolorku też mi się zachciało;) to aprpoo mojego "new image":D przyznaj sie - żal ci było że koloru butków nie widać są świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 przyznaj sie - żal ci było że koloru butków nie widać są świetne! rozgryzłaś mnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 laskigdyby ktoś chciał ciuszki z next to poprosze o priwa wstepnie że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 laski gdyby ktoś chciał ciuszki z next to poprosze o priwa wstepnie że tak ja już sobie szlaban na ciuchowe zakupy dla Zu sama założyłam, bo poszalałam w tym miesiącu ale może na jakiś drobiazg i ja się skuszę - czy Warszawka też może się dopisywac? - a zamawiasz z Next bezpośrednio czy może w Halensie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts