Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny czy lawendę to może wsadzić w donicy czy nie ma sensu?????

Pasiu ja mam wsadzoną bez donicy i pięknie przezimowała, mimo tego że zapomniałam ją okryć...:oops::rolleyes:

Natomiast te, które wsadziłam do dużych donic na tarasie są kaput... :(

A tak w temacie lawendy, to w LM są przepiękne sadzonki po 19.99 za sztukę!

Jak ktoś planuje kupić to szczerze polecam -) :yes:;)

Edytowane przez mario31

kupowalas czy dostalas?

pamietasz moze gdzie i w jakiej cenie kupowalas te maty bambusowe?? one za 1m wysokie czy wiecej?

kupowałam trawki a to chyba przyszło jako gratis bo pan do mnie dzwonił że jedna z zamówionych przeze mnie trawek jest jeszcze w bardzo bidnym stanie i czy chce cos innego czy sie upieram bo jak sie upieram to on w ramach gratyfikacji wrzuci mi dodatkowe sadzonki. tylko ja myślałam, że to będą te same sadzonki a nie COŚ

w dodatku COŚ w przeciwieństwie do wszystkich innych doniczek nie jest opisane nawet bazgrołem. dodam że pan jest uprzejmy mieć na stronie kilka tysiecy gatunków więc nie uśmiecha mi się poszukiwanie wśród jego oferty :D oczywiście mogę zadzwonić i spytać co to ale to przecież byłoby takie banalne :cool:

maty oczywiscie kupiłam na allegro w jakimś sklepie rolniczym :D te akurat maja 1m

laski

gdyby ktoś chciał ciuszki z next to poprosze o priwa wstepnie że tak

ja już sobie szlaban na ciuchowe zakupy dla Zu sama założyłam, bo poszalałam w tym miesiącu ale może na jakiś drobiazg i ja się skuszę - czy Warszawka też może się dopisywac? - a zamawiasz z Next bezpośrednio czy może w Halensie?