Konieczki 30.06.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam poranna porą Efilo a mówiłam Ci że jesteś niezastąpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2010 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 czy u Ciebie odplyw od zmywarki jest w posadzce?(wystaje Ci tam jakas rurka) Powiedz prosze jak sprawuja sie plytki w kuchni bo ja ciagle dumam czy dac takie jasne czy pojsc w szarosci Nie. Odpływ jest 'normalnie' w ścianie tuż obok odpływu do zlewu. To co widzisz na zdjęciach to zapewne jest rura od odkurzacza centralnego która leci do szufelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 30.06.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Może ja odpowiem w kwestii jasnych płytek. mam jasne (te same co Efilio) na całym parterze. Daje to przestrzeń i poczucie,że jest czysto. oczywiście wszystko widac na nich czyli włosy, śmieci i kropki. ale postanowiłam, ze za bardzo nie będziemy sie tym przejmować. oczywiście łatwo sie je sprząta. na szarych na pewno mniej widac smieci, kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 właściwie mogę się pod tym podpisać. jest jasno i ładnie. u nas nie widać wszystkiego. kurzu w ogole ale moze dlatego że u nas jeszcze sie kurzy na biało jedynie jak sie naniesie błoto z ogrodu to są bardzo widoczne ślady. w kuchni nie widać okruszków a zakładam że na szarych i owszem. poza tym przeciez sie odkurza co jakis czas a aż tyle sie przeciez nie nanosi zeby sie uzbieralo od jednego odkurzania do drugiego. rasia ma pod tym wzgledem zarabiste kafle - szarobure i ze strukturą - nawet po przemarszu wojsk nie byłoby widać zabrudzeń. ale ja wolę moje jaśniutkie. nawet jakby trzeba bylo je odkurzac codziennie a nie raz na tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 30.06.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam słonecznie, w końcu lato ! Efilo, a ja w innej kwestii : które szkółki roślin na Śląsku odwiedziłaś ? Które są Twoim zdaniem godne uwagi ? Ja niedługo zacznę się rozglądać za roślinkami - ale na razie patrzę na kierunek bielski. Pojadę do Chybia i do Pisarzowic - polecono mi ich. Ale może Ty z Górnego Śląska polecisz kogoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.06.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Na gorym slasku to szkolka w myslowicach, tam sa dosc duze roslinki, potem w bedzinie na piastowskiej jest szkolka, w swierklancu-ogrod polski ale tam ponoc drogo, w rybniku-ogrody xxi wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 30.06.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ach, dziekuję, Markoto. Ja jestem z Wodzisławia, więc do Rybnika o rzut beretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.06.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 wpadłam powiedzieć dzień dobry po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.06.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 właściwie mogę się pod tym podpisać. jest jasno i ładnie. u nas nie widać wszystkiego. kurzu w ogole ale moze dlatego że u nas jeszcze sie kurzy na biało jedynie jak sie naniesie błoto z ogrodu to są bardzo widoczne ślady. w kuchni nie widać okruszków a zakładam że na szarych i owszem. poza tym przeciez sie odkurza co jakis czas a aż tyle sie przeciez nie nanosi zeby sie uzbieralo od jednego odkurzania do drugiego. rasia ma pod tym wzgledem zarabiste kafle - szarobure i ze strukturą - nawet po przemarszu wojsk nie byłoby widać zabrudzeń. ale ja wolę moje jaśniutkie. nawet jakby trzeba bylo je odkurzac codziennie a nie raz na tydzien. Bo nie masz czarnego, długowłosego sierściucha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.06.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hej, dzień dobry Po cudownym odnalezieniu zapisujemy się do nowego bytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 barranki wszelki duch.... rasia oj to prawda. u nas z psem to pewnie bylaby masakra Lidzia łelkom bek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.07.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Efi dzieki za wyjasnienie bo juz chcialam pisac do hydraulika o przerobienie odplywow ;)Biore pod uwage szare kafle tylko ze wzgledu na kolor fugi bo mam swiadomosc ze i na kremowej i na szarej plytce cos tam zawsze bedzie widac.Odkurzacz nie ejst mi straszny zwlaszcza ze planuje jakies psisko do nowego domku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 dobry wieczór Efi u Ciebie to tylko łysy pies by mógł być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Czyli np Chiński Grzywacz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.07.2010 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Albo pudel - one tez nie maja siersci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 02.07.2010 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Albo taki : Oto Charlie - szczeniaczek mojej suczki, mój wnuś najukochańszy ! http://images46.fotosik.pl/99/084f0371da982de9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 02.07.2010 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 A oto sama Mamusia : http://images46.fotosik.pl/124/29e86ed204bb3639med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.07.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Super te psiury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 02.07.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Dzięki. Moją sunię mam już od 4 lat, a marzyłam o tym psie prawie 10 lat ( od chwili filmu "Maska" z Jimem Carreyem ). Tylko moje psiaki to akurat odmiana "długonożna" - rasa Parson Russell Terrier. Charlie szczeka już po niemiecku - znalazł dobry dom w Niemczech. Płakałam po nim dwa tygodnie... skradł moje serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.07.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Moze kiedys tez bedziemy miec psiurka, ale na razie nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts