Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

Eeee tam Tar... do Rasi to normalne złodziejaszki droga szli , płotu nawet nie było, więc zajrzeli... okna wszędzie nieosłonięte, wszystko na wierzchu, więc chcieli drzwi otworzyć, ale psy zareagowały....

Nie róbmy paniki, bo by nikt nie mieszkał we własnych domach...

A co w blokach nie wchodzą, nie kradną... nawet jak jesteś w domu to sprawdzają czy są drzwi zamknięte i torebki z przedpokojów wychodzą....

Efi... decyzja trudna.... Wnętrza masz cudne i tak je pokazujesz....

Zapytaj co miało by być pokazane... I wtedy zdecydujesz.... Ale jeśli wnętrza + taras, bez identyfikowania gdzie i podania adresu to ja bym się chyba zgodziła... Ale to jest moje zdanie. I tak pokazałaś w necie dużo... Pokazać możesz szerszej widowni...

Choć uważam, że my tutaj zaglądamy do kilku wnętrzarskich gazet....

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no Ciebie, jak do gazety to zwykle jest zdjecie wlasciciela :D

jak jest, to z reguły w ruchu, rozmyta postać, żeby trochę bardziej ludzko wnętrze wyglądało, ale żeby właśnie się nie ujawniać, albo dzieciaczek gdzieś tam w kącie tyłem siedzący

ja jestem za pokazywaniem, ja chętnie oglądam czyjeś wnętrza, ktoś je musiał zdecydować się pokazać, czyli w myśl zasady nie tylko brać ale i dawać

No i fajne fotki ktoś zrobi zapewne i będziesz miała piękną pamiątkę i jeszcze będziesz mogła je nam tu wkleić, a to niezmiernie ważne :)

Edytowane przez e-mól

ta tawułka to jest andersa (astible)

co do pisma, to ja bym sie cieszyła, gdybym mogła kupić numer z Twoimi wnetrzami. Jedyne co powodowałoby opadnięcie witek to fakt, ze znowu w salonie jakiś egg chair;).

Miałabyś profesjonalną sesję fotograficzną chałpy, jakąs pamiątkę i swego rodzaju małą przygodę;).Może gazeta zgodzi sie na to, zebyś miała wpływ na końcowy wybór zdjęc. Przecież nie musisz pokazywać wszystkiego, adresu też nie musisz podawać;).Masz czyste i klarowne wnetrza, które podobają się ogromnej liczbie osób, myślę, ze dla pisma to swietny strzał, a naprzynoszą Ci rózniastych dekoracji, sobie poprzymierzasz i naoglądasz, może Ci dekoratorzy coś podpowiedzą? Można ponegocjować;)(a jakby Ci mieli swanna przynieść do domu to daj znać, poprzymierzasz go za mnie:P)

moi znajomi mieli jakiś czas temu taka sesję. Nie widziałam, żeby byli nią skatowani i obnażeni z prywatności, albo w druga stronę-obrośnięci w piórka,a zdjęcia powychodziły świetne. Naprawdę przyjemnie było popatrzeć

Tawułę ma Marta - kwitnie teraz na biało -);)

ale to akurat tawuła szara, sa jeszcze japonskie :D

a jaka to gazeta??? murator??

na pewno jest to zaszczyt, mozesz zawsze powiedziec ze sama zrobisz korekte zdjec i wywalisz te co pokazyja za duzo

O!! Ja mam tawułę japońską, kwitnie chyab na rożowo. I o dziwo nie załatwiłam jej jeszcze do tej pory.

Za to migdałek, wiśnia i śliwa marnieee, marniutkoooo. 5 kwiatków na krzyż.

Wyczytałam gdzieś, że to wina zbyt gliniastej ziemi..