Arnika 28.04.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Eeee tam Tar... do Rasi to normalne złodziejaszki droga szli , płotu nawet nie było, więc zajrzeli... okna wszędzie nieosłonięte, wszystko na wierzchu, więc chcieli drzwi otworzyć, ale psy zareagowały.... Nie róbmy paniki, bo by nikt nie mieszkał we własnych domach...A co w blokach nie wchodzą, nie kradną... nawet jak jesteś w domu to sprawdzają czy są drzwi zamknięte i torebki z przedpokojów wychodzą.... Efi... decyzja trudna.... Wnętrza masz cudne i tak je pokazujesz....Zapytaj co miało by być pokazane... I wtedy zdecydujesz.... Ale jeśli wnętrza + taras, bez identyfikowania gdzie i podania adresu to ja bym się chyba zgodziła... Ale to jest moje zdanie. I tak pokazałaś w necie dużo... Pokazać możesz szerszej widowni...Choć uważam, że my tutaj zaglądamy do kilku wnętrzarskich gazet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.04.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 pewnie nie szukaja, ale...no to jeszcze wrzuce:argument na tak - prestiz,uznanie, nowe szanse i mozliwosci, moze jakas kasaargument na nie - wieksza rozpoznawalność (dla niektórych to bedzie na "tak") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.04.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 ale czego rozpoznawalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.04.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 no Ciebie, jak do gazety to zwykle jest zdjecie wlasciciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.04.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 maryś dzwonił do mnie ze szkółki pan damian. pewnie jeszcze jest na miejscu wiec 'jakby co' to dzwon Ale gdzie jeszcze jest - tam w szkółce..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.04.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 hihi tak miałam na myśli że dzwoni ze szkółki a nie że damian ze szkólki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.04.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 no Ciebie, jak do gazety to zwykle jest zdjecie wlasciciela to by nie wchodziło w gre - chyba że bym mogła dać zdjęcie angeliny jolie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.04.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 hihi tak miałam na myśli że dzwoni ze szkółki a nie że damian ze szkólki Dzięki - zakumałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.04.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 to by nie wchodziło w gre - chyba że bym mogła dać zdjęcie angeliny jolie no AJ nie w moim typie, wolalabym zdjecie julianne moore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.04.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 ja nie mowie że chciałabym tak wygladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.04.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 ja tez nie, ale wole zdjecie jm zamiast aj, chociaz z aj pewnie pismo byloby poczytniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.04.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) no Ciebie, jak do gazety to zwykle jest zdjecie wlasciciela jak jest, to z reguły w ruchu, rozmyta postać, żeby trochę bardziej ludzko wnętrze wyglądało, ale żeby właśnie się nie ujawniać, albo dzieciaczek gdzieś tam w kącie tyłem siedzący ja jestem za pokazywaniem, ja chętnie oglądam czyjeś wnętrza, ktoś je musiał zdecydować się pokazać, czyli w myśl zasady nie tylko brać ale i dawać No i fajne fotki ktoś zrobi zapewne i będziesz miała piękną pamiątkę i jeszcze będziesz mogła je nam tu wkleić, a to niezmiernie ważne Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.04.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 ta tawułka to jest andersa (astible) co do pisma, to ja bym sie cieszyła, gdybym mogła kupić numer z Twoimi wnetrzami. Jedyne co powodowałoby opadnięcie witek to fakt, ze znowu w salonie jakiś egg chair;). Miałabyś profesjonalną sesję fotograficzną chałpy, jakąs pamiątkę i swego rodzaju małą przygodę.Może gazeta zgodzi sie na to, zebyś miała wpływ na końcowy wybór zdjęc. Przecież nie musisz pokazywać wszystkiego, adresu też nie musisz podawać.Masz czyste i klarowne wnetrza, które podobają się ogromnej liczbie osób, myślę, ze dla pisma to swietny strzał, a naprzynoszą Ci rózniastych dekoracji, sobie poprzymierzasz i naoglądasz, może Ci dekoratorzy coś podpowiedzą? Można ponegocjować(a jakby Ci mieli swanna przynieść do domu to daj znać, poprzymierzasz go za mnie:P) moi znajomi mieli jakiś czas temu taka sesję. Nie widziałam, żeby byli nią skatowani i obnażeni z prywatności, albo w druga stronę-obrośnięci w piórka,a zdjęcia powychodziły świetne. Naprawdę przyjemnie było popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.04.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 ..... a naprzynoszą Ci rózniastych dekoracji, sobie poprzymierzasz i naoglądasz, może Ci dekoratorzy coś podpowiedzą? Można ponegocjować to poważny argument "ZA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Tawułę ma Marta - kwitnie teraz na biało -) ale to akurat tawuła szara, sa jeszcze japonskie a jaka to gazeta??? murator?? na pewno jest to zaszczyt, mozesz zawsze powiedziec ze sama zrobisz korekte zdjec i wywalisz te co pokazyja za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 O!! Ja mam tawułę japońską, kwitnie chyab na rożowo. I o dziwo nie załatwiłam jej jeszcze do tej pory.Za to migdałek, wiśnia i śliwa marnieee, marniutkoooo. 5 kwiatków na krzyż. Wyczytałam gdzieś, że to wina zbyt gliniastej ziemi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Właśnie doczytałam, ze tawuła i tawułka to nie to samo No ale zawsze mówilam, że kiepski ze mnie ogrodnik. Co do gazety to która ewentualnie miałaby to być? No i ja jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.04.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 efilo zrób sesje. To jakaś paranoja z tym "bezpieczeństwem". Nie tędy droga, nie tak się je zapewnia rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.04.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 efilo zrób sesje. To jakaś paranoja z tym "bezpieczeństwem". Nie tędy droga, nie tak się je zapewnia rodzinie. zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ja też jestem "za". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts