monsanbia 28.04.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Efi, chociażby dla wspaniałej pamiątki dla pokoleń bym to zrobiła Gratuluję propozycji, ja jestem za Nie wierzę by pokazanie swoich wnętrz w magazynie spowodowało nagły wzrost przestępczości w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.04.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 dla porządku napiszę że propozycji było kilka. ale jakoś nigdy się nie zdecydowałam. natomiast ostatnio trafiłam na jeden z maili w tej sprawie i stwierdziłam ze jestem ciekawa waszych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 No to ją już znasz... Opinię znaczy...Wszyscy są na tak... tylko Tar marudzi i jest zdezorientowana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.04.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 tar ma uraz - wcale jej sie nie dziwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Efilko tylko daj nać gdzie i kiedy będzie można oglądnąć te piękne zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.04.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 babeczki na razie to ja mam głowe w zieleninie dzisiaj posadzone ślicznie hortensje i pęcherznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.04.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 O!! Ja mam tawułę japońską, kwitnie chyab na rożowo. I o dziwo nie załatwiłam jej jeszcze do tej pory. Za to migdałek, wiśnia i śliwa marnieee, marniutkoooo. 5 kwiatków na krzyż. Wyczytałam gdzieś, że to wina zbyt gliniastej ziemi.. no to u mnie jest wyjątkowo inaczej. Ten migdałek co rośnie na glinie to kwitnie pięknie, ten co na lekkiej fajnej ziemi marniutko, ledwo na "mierny" mu starcza, o przepraszam- dopuszczający Posadziłam dzisiaj hortensje hills of snow i dwa phantomy:), tylko zapomniałam, ze miałam je posadzić odwrotnie:bash:Jutro więc w tak zwanym międzyczasie poprawka z rozrywki Ewa, czy masz w projekcie klona Shirasavanum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 oj Ewuś no z zieleniną to proste byle zielonym do góry, połazić, pogadać i będzie rosło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.04.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 dzisiaj posadzone ślicznie hortensje i pęcherznice A gdzie fotki..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.04.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 pchi... kilka badyli bardziej niewidocznych niz wczesniej bo bez donic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.04.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ewa, czy masz w projekcie klona Shirasavanum? nie. ale oprócz tego że nie zmieszcze wszystkich gatunków świata mam jeszcze na usprawiedliwienie że u mnie żółty i pomarańczowy były odgórnie skazane na banicje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.04.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 a propos migdalkow, powinno sie je sadzic w nienajbardziej reprezentatywnych miejscach poniewaz jak kwitnie pieknie ale potem listki nie sa ladne i dostaja plam babeczki boje sie jechac na ta gielde a z jakich gazet mialas propozycje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.04.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 dzien dobry, mamy prawie weekend, jak samopoczucia? Mysza jak zwykle cos zapodala a ja juz nie mam miejsca na nic. Chyba z torbami pojde a podloge w lazience mialam na drewno zmieniac:rolleyes: A tak wracajac do oswietlenia to jakie planujecie w ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.04.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 hmm, coś mi się przypomina, że też miałam takie założenia;)hmmm, chyba poszły w las:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.04.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 pchi... kilka badyli bardziej niewidocznych niz wczesniej bo bez donic Efi już nie bądź taka skromna, bo widziałam te badyle na żywo -) Rozumiem, że chcesz nas zaskoczyć efektem końcowym...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.04.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 efekt podobny do widoku mojego żywopłotu. naprawdę nie warte fotografowania. nawet liści nie maja wrzuciłam obiecane zdjęcie kanzanek. niestety wczoraj przyjechalismy do domu juz niemal po ciemku wiec zdjecie z dzisiejszego poranka na szybko telefonem przez szybe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.04.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Efi, rozwala mnie twoj trawnik, przynajmniej nie mysle o moich wychodzacych placuszkach imitacji trawy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.04.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 pieknie kwitna kanzanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.04.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 a kore pod nie tez bedziesz sypac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.04.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 na razie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts