mario31 29.04.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Efi a miałaś wczoraj dostawę od Pana Damiana?! Przywiózł Ci co chciałaś..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.04.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Efi przez Ciebie nigdy nie wykończe domu;) Zamiast siedzieć i szukać rzeczy na wykończeniówke grzebie po necie i oglądam sobie roślinki o których piszecie ( i nie tylko) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.04.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 jak szeroka jest ta rabata z kanzankami i co to za mikrusy rosną pod nimi, czy to te "piękne" hortensje przez przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.04.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 albo zywoplot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.04.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 marys dostawa bedzie dzisiaj (to sie odbywa w ten sposob że pan damian jedzie, kupuje, oni wykopuja a dostawa jest na nastepny dzien)problem w tym że to co mi przywiezie jest za drogie. a wczesniej mi nie mówił o cenie w ogole. tzn. to dotyczy tylko jednego drzewka. no nic obejrze i zdecydujemy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.04.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 jak szeroka jest ta rabata z kanzankami i co to za mikrusy rosną pod nimi, czy to te "piękne" hortensje przez przypadek? co za złośliwa baba! te 'mikrusy' to pęcherznice. hortensje są za ostatnią kanzanką. też mikrusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.04.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 ja zlośliwa? no nieeee. Wiesz co, bardzo podoba mi się ta rabata. Tez miałam taki pomysł, zeby kanzanki posadzic bliżej widoku z dużego pokojuchciałam zasłonic widok na dom sąsiada, ale męzowi spodobała się bardziej inna opcja i teraz tak sobie myśle, ze głupio zrobiłam jak patrzę na to, jak jest u ciebie.Dobrze, ze korzenie jeszcze nie zapuszczone to moooze jeszcze pokombinuję.I tak władowałam pod wiśnie nie te hortensje, więc będzie kopańsko. No powiedz ile ta rabata ma szerokości, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.04.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 po pierwsze nie mam bladego pojęcia bo nie mierzyłąm. po drugie odpowiedź będzie idiotyczna: to zależy. bo rabata nie ma stałej szerokości tylko rozszerza się z każdym centymetrem (na zdjęciu raczej zwęża patrząc w tym kierunku) - wynika to z tego że dom nie stoi równolegle do granicy działki a granica rabaty jest równoległa do domu. na razie mogę powiedzieć tyle że pęcherznice są posadzone w odległości 80cm od 'krawężnika' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.04.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 o masz, mam tak samo od salonu i rabata idzie w lekki trapez;)o te 80cm daje jakis punkt podparcia do moich dalszych szacowan. Ja tak wypytuję, bo na "tej" scianie domu mam u siebie z jednej strony 5, a z drugiej 9 metrów do płotu i tam jest jakoś tak ciasno, a moje duże okna wyłazą wlasnie na "tą" stronę i chciałabym oglądać coś ładnego, co na zimę zgubi liście i wpuści do domu słonce, a latem trochę ocieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.04.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 ja bede miała tam rabate rh+acer za domem u mnie na pewno jest węziej bo mam 4m w najwęższym miejscu od elewacji wygląda to tak 30-40cm drenaż; 105 cm kostka; 80 cm trawa; kostka 10 cm; reszta rabata w najwęższym miejscu rabata ma ok. 140cm ale tam już nie ma elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.04.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 przeciez acer ma wielką koronę jak on sie tam wygodnie zmieści, zeby nie włazic do sąsiada i na dom? jakis specjalny kulisty acer? czy acer japoński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.04.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 szczepiony, kulisty, jak dobrze pójdzie to mu korona na 3m urośnie za jakies 20 lat. nie wejdzie na dom, nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.04.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 ej dziewczyny gdzie wy te zdjecie ogladacie kochane ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.04.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Efi gdzie ty to pokazujesz bo jak bylam pare dni temu na twoich fotach to nic nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.04.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 jakis klon globosum, czy też nana? masz namiary na takie duże okazy? Mi to sie jeszcze wiązy bardzo podobająnp w moim rodzinnym mieście:http://www.nowiny24.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=NW&Date=20091207&Category=PRZEMYSL&ArtNo=328498301&Ref=AR&MaxW=580&border=0&title=1Szkoda, ze jak drałowałam do szkoły to ich tam jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.04.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 w prywatnym albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.04.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Efi nie chcąc Ci zawracć głowy przegrzebałam wątek MarcinaC bo kojarzyłam że wklejałaś tam taras, no i fota usunięta Chodzi mi o to jak łączy się pionowa krawędź tarasu z trawnikiem, jeśli bezpośrednio to pewnie trzeba podkaszarki używać, mylę się, jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.04.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 szczepione na 2m ale nie z tak okazałą koroną bo przycięta. ale gęstą w miare. mam nadzieje że się ładnie rozrosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.04.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Efi nie chcąc Ci zawracć głowy przegrzebałam wątek MarcinaC bo kojarzyłam że wklejałaś tam taras, no i fota usunięta Chodzi mi o to jak łączy się pionowa krawędź tarasu z trawnikiem, jeśli bezpośrednio to pewnie trzeba podkaszarki używać, mylę się, jakieś sugestie? spóźniłaś się 24h - wczoraj usunęłam ja mam bezpośrednio ale jak by cie to wkurzało to zawsze możesz wysypać żwirkiem opaske naokoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.04.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 korona się rozrośnie, jeszcze będzie cały trawnik liści;) wazne, zeby pień był długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts