Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak sobie ostatnio tu zerkam i oczy mi się coraz większe robią....może pojmę o czym rozmawiacie, jak czas ogródka własnego nastanie...może...

masz dokładnie to samo co ja rok temu. ani jednej nazwy kwiatka nie znałam. jak mi sie olga spytała o jakieś gatunki to przez mgłę skojarzyłąm tylko hortensje

na wszystko przyjdzie czas. w końcu coś musi rosnąć obok domu (choć Ty już masz to zapewnione :) )

tak właśnie wygląda sadzonka pieczołowicie wsadzona przez moją kruszkę

http://img821.imageshack.us/img821/5524/kruszkisadzonka.jpg

od razu widać że odziedziczyła talent po matce :D

a jaka była dumna - wsadziła ją od początku do końca sama, zrobiła dołek, włożyła sadzonke a potem dzielnie ubijała ziemie dookoła. była przeurocza. co jakiś czas przychodziła i mówiła że ta jest 'jej roślinką' :D

ooo jaki projekt? kto ci robi? i co to będzie?

Projekt "ogrodu" ma mi zrobić pani, która kiedyś pracowała w miejscowym centrum ogrodniczym Daglezja. Była w poniedziałek przed świętami i miała dać znac po świętach. Tylko w sumie nei mówiła po któych :mad:

Smiej się :mad:

Czy ktos mnie może oświeci, dlaczego n i e m o g ę o t w i e r a ć linków na MURKU????????

Albo owtiera sie pusta karta, albo mój ukochany "przekierowywator" i nie moge go odznaczyć :bash:

Szlag mnie trafia, żadnego linka nei moge normalnie otworzyć........wrrrrrrrrrrrrr