Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

A mój Mężuś przesadził dzisiaj wierzbę przed płot...:D

oby przeżyła przeprowadzkę

Widze, ze jednak nie pojechalyscie do Pudelka.

Moze uda mi sie zalapac na nastepny wyjazd :)

Marta kiedy my się wybieramy jutro

ja byłem w sobotę :cool:

ale za tydzień powinno już większość azalii i rh kwitnąć to będzie co podziwiać,

ja jeszcze chyba koło 20 się wybiorę jeszcze raz

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jamles przyznaj sie co zakupiłeś :) koło 20 będą jeszcze kwitnąć rh? bo mi zależy na tym żeby pooglądać odmiany zanim się zdecyduje na konkretne. mam całą listę 'chciejstw'

mysza

klon jest z rodziny dissectum - drzewa z tego nie będzie. hicksii jest bardzo popularna więc na pewno z tanimi sadzonkami nie będzie problemu. u mnie odpadała ze względu na pokrój i 'żeńskość'. pamiętaj że pod cisami nic nie rośnie

Tak jak mysza stawiam na coś całosezonowozielonego :) ja bym dała płożącego jałowca. Gracilis tez by sie fajnie wpisał w koncepcję Japonii no i śliczny jest, w sam raz przed wejście bo jego się nie da nie macać :oops:

Czy ktoś tak poza mną ma że nie może się oprzeć żeby niektóre rośliny głaskać, może to jakaś odmiana fetyszu :)

Dla miłośniczek kulek

GN_MG_4677.jpg

Edytowane przez e-mól

dziewczyny a moze przyszly tydzien?? mi jutro nie bardzo pasuje, a slyszalam, ze Ania tez po przejsciach, wspolczuje Aniu ale mam nadzieje, ze wszystko dobrze juz z coreczka

Dzięki Marta - powolutku wychodzimy na prostą -):rolleyes:;)

bylyscie dzis??

Niestety poddałyśmy się widząc jak rano leje...

A potem zrobiło się tak pięknie...:bash:

Marta pamiętasz ile płaciłaś na giełdzie za amanogawę..?!:rolleyes:

oby przeżyła przeprowadzkę

Myślę, że przeżyje Jamesik, bo to twarda sztuka jest -):cool:

A nawet gdyby się nie udało, to nie będzie mi jakoś szczególnie żal...:rolleyes:

Efi, a jakbyś po prostu dała więcej tej rozplenicy..?!

Ja się trochę boję konkurencji dla klona... Jak na razie nic nie przychodzi mi do głowy, poza tym, że powinno być raczej niskie; może płożące...:rolleyes:

Edytowane przez mario31

mysle ze koło 160 zł

ale raczej sie nie nastawiaj w tym roku na ładne amanogawy. nie było nic fajnego do wyboru. te moje to takie obrzypołki ;) wziełam tylko i wyłącznie dlatego że już były u mnie na działce

Edytowane przez efilo

jamles przyznaj sie co zakupiłeś :) koło 20 będą jeszcze kwitnąć rh? bo mi zależy na tym żeby pooglądać odmiany zanim się zdecyduje na konkretne. mam całą listę 'chciejstw'

mysza

klon jest z rodziny dissectum - drzewa z tego nie będzie. hicksii jest bardzo popularna więc na pewno z tanimi sadzonkami nie będzie problemu. u mnie odpadała ze względu na pokrój i 'żeńskość'. pamiętaj że pod cisami nic nie rośnie

a to któryś jest nie żeński i męski?Nie miałam pojęcia, ale skoro tak, to ja też chcę bez jagódek.Mów co wiesz;)

mysle ze koło 160 zł

ale raczej sie nie nastawiaj w tym roku na ładne amanogawy. nie było nic fajnego do wyboru. te moje to takie obrzypołki ;) wziełam tylko i wyłącznie dlatego że już były u mnie na działce

No to szkoda...

W takim razie muszę jeszcze zajrzeć do mojej szkółki w Mysłowicach - może u nich coś znajdę...:rolleyes: