jamles 08.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 A mój Mężuś przesadził dzisiaj wierzbę przed płot... oby przeżyła przeprowadzkę Widze, ze jednak nie pojechalyscie do Pudelka. Moze uda mi sie zalapac na nastepny wyjazd Marta kiedy my się wybieramy jutro ja byłem w sobotę ale za tydzień powinno już większość azalii i rh kwitnąć to będzie co podziwiać, ja jeszcze chyba koło 20 się wybiorę jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 ja bym tam wsadziła ze 3 kulki z bukszpanu, ....Najchętniej zakulkowałabym ...cały ogród.... choroba jakaś ..... mojej się też zachciało kulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.05.2011 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 jamles przyznaj sie co zakupiłeś koło 20 będą jeszcze kwitnąć rh? bo mi zależy na tym żeby pooglądać odmiany zanim się zdecyduje na konkretne. mam całą listę 'chciejstw' mysza klon jest z rodziny dissectum - drzewa z tego nie będzie. hicksii jest bardzo popularna więc na pewno z tanimi sadzonkami nie będzie problemu. u mnie odpadała ze względu na pokrój i 'żeńskość'. pamiętaj że pod cisami nic nie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.05.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 (edytowane) Tak jak mysza stawiam na coś całosezonowozielonego ja bym dała płożącego jałowca. Gracilis tez by sie fajnie wpisał w koncepcję Japonii no i śliczny jest, w sam raz przed wejście bo jego się nie da nie macać Czy ktoś tak poza mną ma że nie może się oprzeć żeby niektóre rośliny głaskać, może to jakaś odmiana fetyszu Dla miłośniczek kulek Edytowane 9 Maja 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.05.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 dziewczyny a moze przyszly tydzien?? mi jutro nie bardzo pasuje, a slyszalam, ze Ania tez po przejsciach, wspolczuje Aniu ale mam nadzieje, ze wszystko dobrze juz z coreczka Dzięki Marta - powolutku wychodzimy na prostą -) bylyscie dzis?? Niestety poddałyśmy się widząc jak rano leje... A potem zrobiło się tak pięknie... Marta pamiętasz ile płaciłaś na giełdzie za amanogawę..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.05.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 (edytowane) oby przeżyła przeprowadzkę Myślę, że przeżyje Jamesik, bo to twarda sztuka jest -) A nawet gdyby się nie udało, to nie będzie mi jakoś szczególnie żal... Efi, a jakbyś po prostu dała więcej tej rozplenicy..?! Ja się trochę boję konkurencji dla klona... Jak na razie nic nie przychodzi mi do głowy, poza tym, że powinno być raczej niskie; może płożące... Edytowane 9 Maja 2011 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.05.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 marys chyba 45 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 45 ale byly od 35 do 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Nie załapałam się na te zdjęcia młodych chłopaków... : ((((((((((I o jakim deszczu Wy piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.05.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 45 ale byly od 35 do 55 Dzięki dziewczyny -) Efi płaciłaś dużo więcej u Pana Damiana za te Twoje..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.05.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 (edytowane) mysle ze koło 160 zł ale raczej sie nie nastawiaj w tym roku na ładne amanogawy. nie było nic fajnego do wyboru. te moje to takie obrzypołki wziełam tylko i wyłącznie dlatego że już były u mnie na działce Edytowane 9 Maja 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 no Efi sa 4 razy wieksze to tak conajmniej 4 razy wiecej powinno byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Nie załapałam się na te zdjęcia młodych chłopaków... : (((((((((( I o jakim deszczu Wy piszecie? byl nad ranem w niedziele spiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.05.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Nie załapałam się na te zdjęcia młodych chłopaków... : (((((((((( I o jakim deszczu Wy piszecie? o tym co niby miał padać cała niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.05.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 no Efi sa 4 razy wieksze to tak conajmniej 4 razy wiecej powinno byc aleś sie wstrzeliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 ma sie tego cela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 jamles przyznaj sie co zakupiłeś koło 20 będą jeszcze kwitnąć rh? bo mi zależy na tym żeby pooglądać odmiany zanim się zdecyduje na konkretne. mam całą listę 'chciejstw' mysza klon jest z rodziny dissectum - drzewa z tego nie będzie. hicksii jest bardzo popularna więc na pewno z tanimi sadzonkami nie będzie problemu. u mnie odpadała ze względu na pokrój i 'żeńskość'. pamiętaj że pod cisami nic nie rośnie a to któryś jest nie żeński i męski?Nie miałam pojęcia, ale skoro tak, to ja też chcę bez jagódek.Mów co wiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 byl nad ranem w niedziele spiochu o tym co niby miał padać cała niedziele W Wiedniu było piękne słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.05.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 no to hicksii kochana odpada bo to chyba najbardziej jagódkowa odmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.05.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 mysle ze koło 160 zł ale raczej sie nie nastawiaj w tym roku na ładne amanogawy. nie było nic fajnego do wyboru. te moje to takie obrzypołki wziełam tylko i wyłącznie dlatego że już były u mnie na działce No to szkoda... W takim razie muszę jeszcze zajrzeć do mojej szkółki w Mysłowicach - może u nich coś znajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts