jamles 09.05.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 jamles przyznaj sie co zakupiłeś koło 20 będą jeszcze kwitnąć rh? bo mi zależy na tym żeby pooglądać odmiany zanim się zdecyduje na konkretne. mam całą listę 'chciejstw' 3 kulki, 4 azalie, bodaj 2 rh, dwie azalie japońskie, jakieś trzmielinki dwie, karmników kilkanaście czy u Pudełka cały maj sa dni otwarte? tzn. jego ogrody otwarte? . do niedzieli 22 maja rh powinny kwitnąć, podobnie jak azalie, teraz w szkółce to dopiero zabierały się do kwitnięcia, do prywatnego ogrodu nie miał za bardzo czasu pójść pooglądać dlatego w planie wypad prawdopodobnie 20 w piątek. Byliśmy również w Ibukach podziwiać klony, warto pojechać zobaczyć, mają też fajną kompozycję z kulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.05.2011 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 tak myślałam że pojechaliście tylko 'obejrzeć' fajnie wiedzieć że mają karmniki. a to kilka rodzai czy takie same sadzonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.05.2011 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Efi, czy Tobie sie udało kiedys zaktualizowac ip? kasia nie wiem niestety o co kaman. ip zajmuje sie luby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 No chodzi mi o to, że podlączam go do kompa i mi komp woła, zee jest nowsze oprogramowanie i czy ja go kce? No owszem, kceee.I co?? czas pobrania nigdy nie byl mniejszy niz godzinę więc nici z aktualizacji. O to mi kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.05.2011 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 o matyldo, czy ip to iphone? gadaj kochana bez skrotów bo ja myślałam że mówisz o IP - wiesz... takim sieciowym adresie i zgłupiałam szczerze mówiąc że chcesz to aktualizować są określone pory kiedy najlepiej to ściągać - podejrzewam że głównie wtedy kiedy hameryka śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 No iPhone Ale problem polega na tym, że Ameryka mało kiedy spi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.05.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 no troche szeroka ale musisz probowac o roznych porach a nie codziennie o 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Efi, a ten twoj klon to jaki dokladnie model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.05.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Efi wrzuciłam Ci do galerii fotki roślinek, które ostatnio kupiłam na giełdzie. Czesio;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.05.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 tak myślałam że pojechaliście tylko 'obejrzeć' fajnie wiedzieć że mają karmniki. a to kilka rodzai czy takie same sadzonki? taaaa, obejrzeć, bilety prawie cztery stówki:bash: karmniki dwie zorty, u Antoniego kupowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 11.05.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 te cztery stówki to za ile osób? cały autokar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 drogie maja te bilety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 W sumie to może dobrze, że nie pojechałyśmy..?! Ale będzie roślinek za tą kasę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.05.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 bilety drogie ale za to gratisy dostajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Ale jaki to muszą być gratisy..?! Co tam u Ciebie słychać Efi..?! Przyjechała szafka do gabinetu..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 kurde musze sie usmiechnac do tego twojego stolarza po wycene. ciegle mi to wylatuje z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 11.05.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Marta zobacz sobie tc meble- w Roździeniu są w koncu. zrobia na wymiar, robi tez lakier. moja mama po zbadaniu rynku w końcu będzie zamawiać u niego. najkorzystniejsza cena i jakość (nawet lepsze od tego o którym pisałam, ze wyhaczyłam go w Dąbrowie w sklepie- pewnie dlatego, że na tym to sklep zarabia).mówiąc o Efi stolarzu masz na mysli tego którego Ty jej poleciłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.05.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Efi , no zachorowalam na tego twojego klona, szkoda ze ibuki ani pudelko nie wysylaja, bo juz bym go sciagnela, mam jedno miejsce gdzie by sie doskonale prezentowal. ech no mieszkam na zadupiu ogrodniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Monia na pewno etz tam wycenie bo obwiam sie ze to nie bedzie tania impreza i kazde 100zl bedzie wazne, a w tc od razu lozko moglabym zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.05.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 maryś już zapomniałam kiedy była montowana TAR klony palmowe są bardzo popularne. na pewno u Was też są w sprzedaży. u nas właściwie w każdej szkółce je można kupić. idę po wstążeczkę nie dzieje sie nic nowego w ogrodzie ale robiłam jakieś fotki to postaram się wrzucić. z korą wstrzymaliśmy się ze względu na nawadnianie. marta koniecznie musisz poobdzwaniać bo w końcu kiedyś trzeba to zlecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts