Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

jamles przyznaj sie co zakupiłeś :) koło 20 będą jeszcze kwitnąć rh? bo mi zależy na tym żeby pooglądać odmiany zanim się zdecyduje na konkretne. mam całą listę 'chciejstw'

3 kulki, 4 azalie, bodaj 2 rh, dwie azalie japońskie, jakieś trzmielinki dwie, karmników kilkanaście

czy u Pudełka cały maj sa dni otwarte? tzn. jego ogrody otwarte?

.

do niedzieli 22 maja

rh powinny kwitnąć, podobnie jak azalie, teraz w szkółce to dopiero zabierały się do kwitnięcia,

do prywatnego ogrodu nie miał za bardzo czasu pójść pooglądać dlatego w planie wypad

prawdopodobnie 20 w piątek.

Byliśmy również w Ibukach podziwiać klony, warto pojechać zobaczyć,

mają też fajną kompozycję z kulek ;)

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o matyldo, czy ip to iphone? gadaj kochana bez skrotów bo ja myślałam że mówisz o IP - wiesz... takim sieciowym adresie i zgłupiałam szczerze mówiąc że chcesz to aktualizować :lol2:

są określone pory kiedy najlepiej to ściągać - podejrzewam że głównie wtedy kiedy hameryka śpi

Marta zobacz sobie tc meble- w Roździeniu są w koncu. zrobia na wymiar, robi tez lakier. moja mama po zbadaniu rynku w końcu będzie zamawiać u niego. najkorzystniejsza cena i jakość (nawet lepsze od tego o którym pisałam, ze wyhaczyłam go w Dąbrowie w sklepie- pewnie dlatego, że na tym to sklep zarabia).

mówiąc o Efi stolarzu masz na mysli tego którego Ty jej poleciłas?

maryś

już zapomniałam kiedy była montowana :)

TAR

klony palmowe są bardzo popularne. na pewno u Was też są w sprzedaży. u nas właściwie w każdej szkółce je można kupić. idę po wstążeczkę ;)

nie dzieje sie nic nowego w ogrodzie ale robiłam jakieś fotki to postaram się wrzucić. z korą wstrzymaliśmy się ze względu na nawadnianie.

marta

koniecznie musisz poobdzwaniać bo w końcu kiedyś trzeba to zlecić :)