Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Westi ma sierść i podszerstek... Sypie się, i uczula... A czarny to może być Szkodzki terier....

Z psów z włosami to Maltańczyk, Lwi Piesek, , York, Shi Tsu,

Z wełenką to pudel, Biszon.....

Z nagich: Chiński Grzywacz, Nagi peruwiański i meksykański (ale są brzydkie... )

AGA i wszystkiego dobrego...

Ja to mam spokoj z tym urabianiem meza.Oswiadczylam pewnego dnia ze w nowym domu bedzie pies i nie slyszalam zadnej dezaprobaty.Moze schody zaczna sie jak juz bedzie blisko przeprowadzki bo na razie to daleka przyszlosc i moze dlatego maz siedzi cicho?Gorzej z moim mlodszym synkiem bo on boi sie zwierzat nawet ma leki aby poglaskac krolika :-(( Teraz dal sie przekonac na rybki (po wakacjach kupimy) ale juz zapowiedzial ze nie bedzie ich bral do raczek .Mi podobaja sie duze psy (np owczarek niemiecki) ale ze wzgledu na synka raczej na poczatek kupimy cos mniejszego :rolleyes:

Efi ja z zapytaniem...

Potrzebuję coś do oglądania TV... jakąś antenę, dekoder czy coś innego..... Ale na cztery TV.... Bo młody na 18 dostaje swój TV, najmłodszy ma monitor z TV i w kuchni też będę miała TV oraz salon...

Czyli potrzebuję ruter albo coś na cztery.....

Co wybrać, żeby nas nie zrujnowało, żeby miało sensowne programy, w których i tak niewiele jest, i żeby rozdzielić narazie na cztery TV... Docelowo w każdym pokoju mam gniazdko oraz w kuchni....

Dekoder stówke, antena 50, abonament najniższy 19 - teraz promocja przez 4 miesiace połowe. Splittery - wszystko zależy od jakości i ilości kart. Clone+ na trzy karty to koszt ok 6 stów. Przy najniższym abonamencie to się nie opłaca za bardzo. Możesz też normalną antenę naziemną sobie walnąć na kominie i będziesz mieć podstawowe kanały za free.

ale ja nie pisze o multiroomie zaproponowanym przez cyfre tylko o takim prywatnym urządzeniu które dzieli sygnał

Nie wiem co to jest...

Ja chcę takie coś normalne, dla normalnej rodziny... i nie wiem co.... I żeby w długi nas nie wpędziło....

Bo ja i ta nic nie oglądam, młode to animal, jakieś discovery... i coś tam....

Mąż... to i tak jest padnięty, wiec jak się wyłoży na kanapie to śpi ... więc wszystko jedno mu jest co ogląda.....

Arnika nie bede oddawala psa.Jak sie mlody przyzwyczai i zaakceptuje malego wezmiemy pozniej wiekszego i bede miala parke :)Mam duza dzialke i sporo miejsca w domku ;)Efi a ten splitter medium to cos podobnego do multiswitcha?Mi elektryk zaproponowal takie rozwiazanie w domu tyle ze nie pytalam ile wyniosa koszty eksploatacji :bash:http://www.dipol.com.pl/schemat_instalacji_tv_naziemnej_i_satelitarnej_na_multiswitchu_w_domu_jednorodzinnym_schemat04.htm

A tak przy okazji to jak macie rozmieszczone glosniki do tv (kina domowego) Masz je tylko na scianie z tv czy gdzies jeszcze z tylu?