markoto 02.07.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 No nie jestem jeszcze gotowa do takich poswiecen Ma ktos z was znajomosci w jysku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Westi ma sierść i podszerstek... Sypie się, i uczula... A czarny to może być Szkodzki terier.... Z psów z włosami to Maltańczyk, Lwi Piesek, , York, Shi Tsu, Z wełenką to pudel, Biszon.....Z nagich: Chiński Grzywacz, Nagi peruwiański i meksykański (ale są brzydkie... ) AGA i wszystkiego dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.07.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ja to mam spokoj z tym urabianiem meza.Oswiadczylam pewnego dnia ze w nowym domu bedzie pies i nie slyszalam zadnej dezaprobaty.Moze schody zaczna sie jak juz bedzie blisko przeprowadzki bo na razie to daleka przyszlosc i moze dlatego maz siedzi cicho?Gorzej z moim mlodszym synkiem bo on boi sie zwierzat nawet ma leki aby poglaskac krolika ( Teraz dal sie przekonac na rybki (po wakacjach kupimy) ale juz zapowiedzial ze nie bedzie ich bral do raczek .Mi podobaja sie duze psy (np owczarek niemiecki) ale ze wzgledu na synka raczej na poczatek kupimy cos mniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Kakusku to wybierz rasę małą i z włosem... , bo co będzie jak młody się przyzwyczai i pokocha sierściucha... a trzeba będzie się go później pozbyć.....I wybierz rasę nie hałaśliwą i spokojną do głaskania i przytulania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 02.07.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Dziękuję wszystkim za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Efi ja z zapytaniem... Potrzebuję coś do oglądania TV... jakąś antenę, dekoder czy coś innego..... Ale na cztery TV.... Bo młody na 18 dostaje swój TV, najmłodszy ma monitor z TV i w kuchni też będę miała TV oraz salon... Czyli potrzebuję ruter albo coś na cztery.....Co wybrać, żeby nas nie zrujnowało, żeby miało sensowne programy, w których i tak niewiele jest, i żeby rozdzielić narazie na cztery TV... Docelowo w każdym pokoju mam gniazdko oraz w kuchni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.07.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Arnikadzwonisz do cyfry plus i zamawiasz dekoder współpracujący ze spliterem (z podstawowych np.; Pace) wraz z anteną. do tego na np. allegro dokupujesz spliter na cztery karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 A w jakich to jest cenach... bo wcale, a wcale się nie orientuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.07.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Dekoder stówke, antena 50, abonament najniższy 19 - teraz promocja przez 4 miesiace połowe. Splittery - wszystko zależy od jakości i ilości kart. Clone+ na trzy karty to koszt ok 6 stów. Przy najniższym abonamencie to się nie opłaca za bardzo. Możesz też normalną antenę naziemną sobie walnąć na kominie i będziesz mieć podstawowe kanały za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 No to pojechały te 6 stów....Dekoder, antena, mogą być.... Ale te 6 stów... już nie...W domu cisza jak w grobie... nudzi się dzieciom... Bez względu ile mają lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.07.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Wierze. Ja bym wzięła naziemną do wszystkich pokoi a w pomieszczeniu gdzie oglądacie najczęściej kupiła jakąś enkę czy jakie tam programy lubicie najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.07.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 P.S. ale splitter medium to koszt już tylko 130 zł. tyle że trzeba mieć kable pociągnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.07.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 tylko nie wiem czy w cyfrze nie musisz miec lepszego abonamentu zeby miec ten splitter i sie chyba miesiecznie tez placi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Kable mam pociągnięte.. i idą gdzieś na strych....I nic więcej nie wiem...I cena 130 już do przeżycia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.07.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ale ja nie pisze o multiroomie zaproponowanym przez cyfre tylko o takim prywatnym urządzeniu które dzieli sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ale ja nie pisze o multiroomie zaproponowanym przez cyfre tylko o takim prywatnym urządzeniu które dzieli sygnał Nie wiem co to jest... Ja chcę takie coś normalne, dla normalnej rodziny... i nie wiem co.... I żeby w długi nas nie wpędziło.... Bo ja i ta nic nie oglądam, młode to animal, jakieś discovery... i coś tam.... Mąż... to i tak jest padnięty, wiec jak się wyłoży na kanapie to śpi ... więc wszystko jedno mu jest co ogląda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.07.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ale ja nie pisze o multiroomie zaproponowanym przez cyfre tylko o takim prywatnym urządzeniu które dzieli sygnał aaa no tak o tej porze to ja chyba juz nie kontaktuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.07.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 a czy w innych telewizjach oprócz cyfry też można sobie takie opcje na cały dom zrobić AGA moja przyjaciółka też tak miała jak Ty , oboje zdrowi tylko w głowie blokada i to parę ładnych lat a teraz jest mamą rocznej dziewczynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.07.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Pasie. Nie bez kozery napisałam o Cyfrze. To jedyna telewizja z możliwością podpiecia splittera. Arnika o multiroomie to nie było do Ciebie tylko do Marty . To co napisałam na początku podtrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.07.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Arnika nie bede oddawala psa.Jak sie mlody przyzwyczai i zaakceptuje malego wezmiemy pozniej wiekszego i bede miala parke :)Mam duza dzialke i sporo miejsca w domku ;)Efi a ten splitter medium to cos podobnego do multiswitcha?Mi elektryk zaproponowal takie rozwiazanie w domu tyle ze nie pytalam ile wyniosa koszty eksploatacji http://www.dipol.com.pl/schemat_instalacji_tv_naziemnej_i_satelitarnej_na_multiswitchu_w_domu_jednorodzinnym_schemat04.htm A tak przy okazji to jak macie rozmieszczone glosniki do tv (kina domowego) Masz je tylko na scianie z tv czy gdzies jeszcze z tylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts