efilo 13.05.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 ale nie na narodowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 rasia dla Ciebie? o każdej porze dnia i nocy ...to odezwę się... nad ranem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.05.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Efi u mnie roślinki to pewnie za rok albo 10, ale mogę poprosić linka do galerii? Kiedyś twój wątek to niczym doktorat "na temat" sobie odtworzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Rasiula to ty bedziesz w okolicy?? Amelia wymiotowala wieczorem jeszcze , nie wiem co bedzie dzisiaj, rano mowila ze ja brzuszek boli , wiec ja niestety odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 No i co... kawa była czy nie była....??????????Przegląd roślinek zrobiony czy nie?? Ale dziś było ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 kawy nie było a przegląd roślinek dokonał się w towarzystwie kruszki i lubego. gdyby się ktoś wybierał to jak dla mnie nie warto. większość to pelargonie i begonie głównie jedmoroczne znaczy się. dwa czy trzy stoiska z bylinkami, z czego większość taka sobie w dodatku droższa bo jak to babka tlumaczyla stoisko bardzo drogie dużo bardziej oplaca sie przejechać na giełdę. tam roślinki zdecydowanie bardziej wypasione, ceny niższe, wybór większy i nie pędzone specjalnie na ten dzień. było kilka unikatów, ale poza moją sferą zainteresowania. żeby mi nie było żal nabyłam trzy żurawki i kilka karmników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Właśnie tego się bałam... Kilka lat temu byłam i wróciłam zawiedziona.....Wolę tak jak mówisz na giełdę , albo do mojego ogrodnika pana Wiesia zajechać... no albo wybrać się do Kapiasa... Trochę różne kierunki, ale da się połapać wszystko.... No to luzzzz, opiekuję się dziećmi, robię obiadek i siedzę w domku... mam nadzieję, ze będzie padać, bo nie podlewałam ogródka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Aaaa i pewnie samochodem nie ma gdzie stanąć i srylion za parking kasują , bo maja okazję.....Nawet turbolot pewnie nigdzie by się nie zmieścił....To widzę, ze dzisiejszy dzień u nas przynajmniej był owocny i nie zmarnowany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 .... gdyby się ktoś wybierał to jak dla mnie nie warto.... to ja się cieszę z tego zakazu stadionowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 jamlesnie masz sie z czego cieszyć - straciłeś okazję nabycia: magicznej rękawicy, prażonych orzeszków, drewnianych farbowanych kwiatków, torebek z parcianego sznura, miodu 'prawdziwego' z akacji, całej kolekcji kaktusików, roślinek do terrarium, kosmetyków typu spa, dietetycznych chrupaków, balonów z batmanem etc etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 najbardziej mi żal ........ kolorowych jarmarków i prażonych orzeszków, chociaż wolę palony słonecznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 najbardziej mi żal ........ kolorowych jarmarków i prażonych orzeszków, chociaż wolę palony słonecznik Nooo to jak jakiś odpust, albo we Wszystkich Świętych pod cmentarzami cyrk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 palony słonecznik to na meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 No to w sumie az tak bardzo nie placze, najbardziej za kurtka ktorej znow nie odebralam Czyli nastepny wyjazd po sensownych szkolkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.05.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 no zwłaszcza dzisiaj by sie przydala to kiedy jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Ania mowila cos o czerwcu dopiero wczesniej urobiona po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Zimna Zośka, oj zimna... brrr... Przegląd ogródkowy przełożony na początek czerwca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 16.05.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 no to dobrze, że nie ma czego żałowac. za to moja mama zamówiła wszystko co większe do remontu. dobrze, że ma mnie. Efilo czy Ty masz jakaś zniżkę w Światłym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 orientujecie sie jak to jest z ta legionella??trzeba wygrzewac wode w zasobniku?? czy macie ustawiona wode uzytkowa na 60stopni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.05.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 moniu nie mam. ja kupowałam oświetlenie w necie. w światlym tylko dwie lampki. jakąś tam zniżkę wtedy dostalam ale to raczej wynikała z promocji na fabbiana z tego co pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts