Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kawy nie było a przegląd roślinek dokonał się w towarzystwie kruszki i lubego. gdyby się ktoś wybierał to jak dla mnie nie warto. większość to pelargonie i begonie ;) głównie jedmoroczne znaczy się. dwa czy trzy stoiska z bylinkami, z czego większość taka sobie w dodatku droższa bo jak to babka tlumaczyla stoisko bardzo drogie ;)

dużo bardziej oplaca sie przejechać na giełdę. tam roślinki zdecydowanie bardziej wypasione, ceny niższe, wybór większy i nie pędzone specjalnie na ten dzień.

było kilka unikatów, ale poza moją sferą zainteresowania.

żeby mi nie było żal nabyłam trzy żurawki i kilka karmników

Właśnie tego się bałam... Kilka lat temu byłam i wróciłam zawiedziona.....

Wolę tak jak mówisz na giełdę , albo do mojego ogrodnika pana Wiesia zajechać... no albo wybrać się do Kapiasa...

Trochę różne kierunki, ale da się połapać wszystko....

No to luzzzz, opiekuję się dziećmi, robię obiadek i siedzę w domku... mam nadzieję, ze będzie padać, bo nie podlewałam ogródka....

jamles

nie masz sie z czego cieszyć - straciłeś okazję nabycia: magicznej rękawicy, prażonych orzeszków, drewnianych farbowanych kwiatków, torebek z parcianego sznura, miodu 'prawdziwego' z akacji, całej kolekcji kaktusików, roślinek do terrarium, kosmetyków typu spa, dietetycznych chrupaków, balonów z batmanem etc etc