TAR 16.05.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Efi, chciałabym wrocic do tej twojej rabaty japonskiej, co w koncu tam wymodzilaś? Tez cos podobnego planuje po tym jak kupilam czerwonego klona i tylko na jasnej elewacji on najladniej sie prezentuje, decyzja zapadla robie nowa rabate tam, gdzie planowalam druga ławke- ja sie przeniesie w inne miejsce . planuje taki układ: 2 male żywotnikowce (ostatecznie jałowce lub niskie poskręcane cyprysy) , sosna czarna niska do formowania, klon palmowy i.... myslalam nad czyms jeszcze i chyba dam rozowego niskiego tamaryszka jakos tak mi tam pasuje. Co myslisz? Jeszcze moge wprowadzic zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.05.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 czesc,już Cię o to pytałam, ale zapomniałam - z czego masz taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.05.2011 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 TAR te tuje to pseudo-kulki? wiesz... nie wiem czy doradze bo sama nie jestem specjalista w japonskim tryndzie i dopiero ogladam obrazki. podoba mi sie uklad jedno większe o ladnym pokroju, reszta przy ziemi i skałki. u mnie jest rachityczny bambus, niesymetryczny klon i popieprzona w pokroju sosna. wszystkie w rządku z tym że z założenia nawiązanie do japońskiego ogrodu miało być gdzie indziej. i pewnie będzie ale dopiero 'kiedyśtam' bo na razie ten fragment nie może być w taki sposób zagospodarowany anula tatajuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.05.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 te zywotnikowce to nie kulki, mi nigdzie kulki nie pasuja , bambusa nie chce, bo by wyszlo dokladnie jak u Ciebie a nie lubie tak na zywca kopiowac, wystarczy ze klona na jasnej elewacj juz podlapalam. jeszcze pomysle, na razie wsadze klona, sosne i tez poogladam zdjecia, moze mnie natchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.05.2011 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 A możesz przykład niekulek wkleic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.05.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 po poludniu, po powrocie do domu, moze w koncu przestanie padac. doczytalam sie, ze je mozna dowolnie formowac i przycinac co, by za duze nie uroslo. tylko nie do konca mi to pasi, zastanawiam sie nad jalowcem plozacym po jakims kanciatym kamieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.05.2011 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 tar, wróciłaś już do domu? bo ja wróciłam wczoraj wieczorem teraz mamy akcje trawa. w poniedziałek będzie oprysk. potem zrobimy pseudoaeracje, zasilanie, dosiewanie. a w międzyczasie założymy rurki od podlewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 masz juz jakies szczegoly cenowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.05.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 mam. do omowienia na kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 ok my mamy fajnego pana co nam robil odkurzacz robi tez nawodnienie ale jedyny minus, ze dziala na gardenie, ma nam tez wycenic w opcji nawadnianie i same dodatkowe podlaczenia na szybkozlaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.05.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 wiem, rozmawialam z ania. niestety u mnie osoba która robi na gardenie jest skreślona po wypowiedzeniu juz samego Ga...wpada do szufladki: majsterkowicz-amator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Oj tam oj tam sprobuje w nim pogadac bo wiem ze w marketach mozna kupic juz rain birda czy huntera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 wrocilam nie kulki sa u mnie, nie chcialam Ci zasmiecac. Ale juz wiem, ze na pewno ich nie wsadze jako dodatek do klona. Do tego wczoraj robilismy trawnik od nowa, udalo nam sie polowe zrobic, gdyby nie deszcz to pewnie bysmy wczoraj skonczyli. nerwy przez ten trawnik mam juz tak zszarpane, ze ogrod nie cieszy, co tego ze reklamacja uwzgledniona jak trawa do ........pipipippi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.05.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 tar, z tego co pamietam to po prostu wysialiscie za wczesnie trawe prawda? marta, a wycene masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Nie, dopiero ma przyjechac pomierzyc i wycenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.05.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 a jaki zakres planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 to nie kwestia zbyt wczesnego wysiania tylko przeterminowanych pustych nasion. A jesli juz w worku byly nasiona to tylko chwasty. Tu ogrodnik dal ciala, bo mogl od razu powiedziec ze nasiona mu sie nie podobaly, ze byly puste a nie tak na glupiego je wysiewac. Producent trawy uznal nasze reklamacje, okazuje sie ze bylo ich wiecej. Tylko po co te nerwy i zmarnowany czas. Kupilam nowa mieszanke trawnikowa i wczoraj z Tomkiem zrobilismy trawnik od nowa, i mam pewnosc ze ladnie wzejdzie dobra nie ma co , bedzie co ma byc. a gdzie Ty bylas jak Cie nie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.05.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 sie szkoliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 zakres, albo calosc tzn nawadnianie i podejscie pod linie kropelkujaca kiedys moze i 2 dodatkowe szybkozlaczki albo jesli bedzie za drogo to same szybkozlaczki na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ewa nie wiem co z jutrem bedzie bo tescie sie zapowiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts