efilo 20.05.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ech Marta Marta.. Z Tobą się umawiac.... Spox to przecież nic pilnego. Zrobię sobie randapowanie najwyżej. Ale jakby jednak się udało czasowo to zgrać to przyjeżdżaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 No ciagle jakies klody pod nogi , tez bym juz sobie po ta kurtke podjechala i projekt zobaczyla i kawki napila i roslinki pojechala zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.05.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Jak się teściowa dowie jak ja nazwalas.... Przecież nie przyjeżdżają na cały dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 No przyjezdzaja do niedzieli, bo przejmuja dzieci jak my jedziemy na imprezke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 .. Zrobię sobie randapowanie najwyżej. wycieczkę do Pudełków sobie zrób i do Ibuków zajrzyj ości wczoraj nie widziałem ale wcześniej chyba u Antoniego widziałem albo w ibukach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.05.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 dzieki wielkie. jak sie wybiore to na pewno do obu miejsc w komplecie wiec mam nadzieje że 'je' upoluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.05.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 tak mi sie przypomniało, że te ości u Kapiasa może widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Efi, chyba znowu sie szkolisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 nie. po prostu nic sie u mnie ciekawego nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 a to tak jak u mnie ogarnelo mnie lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 No to wpadnij do mnie, bo ja nie wiem w co ręce wsadzić.... Idę sobie drugą kawkę zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.05.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 u mnie tez cisza bylas w myslowicach?? a gdzie w ta sobote sie wybierasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 ja na dzis odwalilam robote w robocie, wiec teraz obmyslam menu grillowe na moje grill party moze jakies propozycje, bo kielbasa i karkowka bokiem mi juz wychodza, o i propozycje salatek. moze byc u mnie zeby Efi nie zasmiecac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 kiedy ja chetnie sama poczytam bo my na razie to lecimy 'morlinami' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.05.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) pycha jest schabik od myszy , u niej jest przepis dokladniejszy ale ogolnie to kroi sie schab na cienkie plastry, cebula na cwierckrazki, pieczarki na mniejsze kawalki, zalewa sie to wszytsko sosem z sosu sojowego, octu badz octu balsamicznego, przypraw, ja zalalalm dzien wczesniej. to potem do folii aluminiowej jeden plasterek na to troszke cebuli i pieczarki, mozna dac ser zolty , dobrze zamknac i piec- jak zostanie schabik to potem podam co z niego zrobic salatki ja polecam z kalafiora ogorka kukurydzy: z kalafiora odkrawasz tylko kwiaty, ogorek surowy w kostke, kukurydza puszka do tego pieprz i sos 1:1 ketchup i majonez druga to z mlodej kapusty- kapuste szatkujesz i solisz, zostawiasz na troszke zeby zmiekla, potem dodajesz majonez, curry, czosnek, pieprz i gotowe Edytowane 24 Maja 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 u mnie tez cisza bylas w myslowicach?? a gdzie w ta sobote sie wybierasz?? generalnie nie mam planów, chętnie podskoczę. możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 marta a ten kalafior surowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.05.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 jest duza szansa ze tak, musze z mama obgadac bo ona siedzi z dziecmi a adam wybywa ale znajac mame to bede mogla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.05.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 marta a ten kalafior surowy? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 moja siostra robi takie cos na szybko:duzy plaster szynki babuni (najlepsza z biedrony), na to plaster sera, kawałek cebulki, pomidorek lub / i korniszon / papryka / pieczarka zwijamy w rulonik, przekłuwamy wykałaczka i na grila, na chwilke, pyszna zakaseczka wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts