Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

swietna lampa na tarasie co to?? ale ci pieknie kwitnie jasminowiec ja mam jeszcze paczki, krzewuszka chyba taka jak moja tez mi ladnie kwitnie

Widze, ze mialas pracowity weekend :)

Panowie juz skonczyli???

1. jaka masz odmiane jaśminowca? bo ja mam jeszcze belle etoile i tez dopiero pączki

2. lampa z gatunku 'masakra dla kieszeni'

3. co do pracowitości nic nie mów - wiesz jak to u mnie wyglądało. ledwo siedze tak mi plecy napieprzają - nie mówiąc o tym że prawa ręka jest tak wykończona że ledwo stukam w klawisze. dobrze że luby wbrew odgrażaniu się że on tylko trawa i nic wiecej dzielnie walczył razem ze mną.

4. nie skończyli - trzeba jeszcze podpiąć sterownik i poustawiać wszystkie spryskiwacze. ale i tak już bajer że nie trzeba z wężem latać. a bambus to mi chyba zgnije - ma zraszacz doglebowy i mikrozraszacz dodatkowo

czółko Efi. Jasminowiec mnie powalil, cudniasty, moj zaczyna kwitnienie, krzewuszka również. Moje rosliny sa gdzies ze 2 tygodnie za twoimi w rozwijaniu sie :D A z hortensji najladniejsza to ta kucajaca w czapeczce z daszkiem :D Jejciu jakbym chciala zeby moj snowbelle tez tak wygladal.

Ale sie pochwale ze otrzymana w rocznice slubu invincibelle na pewno bedzie miala kwiaty :D

marta

kiedy ja dopiero co od Ciebie wracam :D wszystko mi w nich pasuje tyle że zostały mi sprzedane jako inne i nie mam dla nich miejsca niestety u mnie. moge je oczywiscie zwracać ale gdyby dało sie bez zamieszania to zrobić to byłoby super

witaj yuka :) jaki ogrodowy nick :D

Edytowane przez efilo