efilo 05.06.2011 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Cześć Arniko siedzę i wyrywam chwasty stad moja nieobecność Zmiekczacz tapworks chyba 25ED. Wielkość pi razy oko jak dystrybutor do wody. Ceny już nie pamietam ale nastaw się na 2,5k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 babeczki wkleiłam nowości do tajemnego albumu TAR - jaśminowiec jak obiecałam mały risercz pośród silesianek. co robicie w piątkowe popołudnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 ten weekend mam wyciety z zyciorysu niestety zaczynajac od piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 swietna lampa na tarasie co to?? ale ci pieknie kwitnie jasminowiec ja mam jeszcze paczki, krzewuszka chyba taka jak moja tez mi ladnie kwitnie Widze, ze mialas pracowity weekend Panowie juz skonczyli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 świetnie czyli jak zwykle łatwo się umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 no raptem jeden weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 swietna lampa na tarasie co to?? ale ci pieknie kwitnie jasminowiec ja mam jeszcze paczki, krzewuszka chyba taka jak moja tez mi ladnie kwitnie Widze, ze mialas pracowity weekend Panowie juz skonczyli??? 1. jaka masz odmiane jaśminowca? bo ja mam jeszcze belle etoile i tez dopiero pączki 2. lampa z gatunku 'masakra dla kieszeni' 3. co do pracowitości nic nie mów - wiesz jak to u mnie wyglądało. ledwo siedze tak mi plecy napieprzają - nie mówiąc o tym że prawa ręka jest tak wykończona że ledwo stukam w klawisze. dobrze że luby wbrew odgrażaniu się że on tylko trawa i nic wiecej dzielnie walczył razem ze mną. 4. nie skończyli - trzeba jeszcze podpiąć sterownik i poustawiać wszystkie spryskiwacze. ale i tak już bajer że nie trzeba z wężem latać. a bambus to mi chyba zgnije - ma zraszacz doglebowy i mikrozraszacz dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 czółko Efi. Jasminowiec mnie powalil, cudniasty, moj zaczyna kwitnienie, krzewuszka również. Moje rosliny sa gdzies ze 2 tygodnie za twoimi w rozwijaniu sie A z hortensji najladniejsza to ta kucajaca w czapeczce z daszkiem Jejciu jakbym chciala zeby moj snowbelle tez tak wygladal. Ale sie pochwale ze otrzymana w rocznice slubu invincibelle na pewno bedzie miala kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 moja już ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 a snowbelle to takie malusie krzaczki dopiero http://img687.imageshack.us/img687/7434/img2240ik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 superasto , ja sie balam ze hortensja w ogole nie zakwitnie w pierwszym roku, a jasminki robia wrazenie, nawet malusie. mi nie udalo sie dostac Belle Etoile i w zamian mamBouquet Blanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 a te snowbellki to skad masz tylko nie mow, ze z ciechanowa nie mam pojecia jakie mam jasminowce to sa dary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 nie pamiętam już ale to prawdopodobne a jak nie to pozostaje jeszcze allegro. bo na pewno ich tutaj nie kupowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 słuchajciemam ładne anabelki. oddam za 19 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 teraz oddajesz?? jak juz kupilam??? a co ci nie pasuje w nich wez no idz do mnie i wypowiedz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.06.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Efilo, alez cudnie kwitną te snowbelle!!! A w ogóle to witam się grzecznie w pogaduchach:welcome: (chociaż podczytuję już czas jakiś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 (edytowane) marta kiedy ja dopiero co od Ciebie wracam wszystko mi w nich pasuje tyle że zostały mi sprzedane jako inne i nie mam dla nich miejsca niestety u mnie. moge je oczywiscie zwracać ale gdyby dało sie bez zamieszania to zrobić to byłoby super witaj yuka jaki ogrodowy nick Edytowane 6 Czerwca 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ogłoszenie sprzedam krzewuszki w cenie 12 zł za sadzonkę - właśnie rozpoczęły kwitnienie - mam 8 sztuk http://img268.imageshack.us/img268/293/img2249l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 a krzwuszki czemu ci bruzdza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 kurcze a musisz je teraz sprzedawac?? bo ja bym wziela jakbym miala je gdzie wsadzic musze najpierw rabatke zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts