efilo 06.06.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 a ile chcesz? mogą spokojnie u mnie czekać - tak ślicznie wyglądają że wcale mi nie tęskno za dziurą po nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 06.06.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 ja poprosze, tylko nie wiem czy jak kwitna to dobry czas na przesadzanie? i nie wiem ile. raczej nie 8. anabelle tez bym wzięła choc jeszcze rabat nie mam zrobionych. i piątek mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A czemuz to pozbywasz sie krzewuszek, takie piekne sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 z przesadzaniem nie ma żadnego problemu bo one jeszcze mają bryłę 'doniczkową' - nie zdążyły sie w ogóle zakorzenić - tego jestem pewna. anabelle mam 6 i wszystkie śliczne (tylko nie pamiętam czy wszystkie mają już pąki) dajcie znać ile byście wzięły pliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A czemuz to pozbywasz sie krzewuszek, takie piekne sa. jakbyś mnie znała dłużej to byś wiedziała jestem takim upierdliwcem co wszystko musi mieć dokładnie tak jak zaplanowane. a krzewuszki mimo że śliczne to nie ta odmiana o którą mi chodziło - to samo z anabelkami. jak kupowałam to były jeszcze suchymi patykami wiec cieżko było rozpoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 06.06.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 moge się zapisac na 3 hortensje i 3 krzewuszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.06.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ja chętnie 2 krzewuszki i 2 hortensje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 to co zostalo dla mnie??? a mialas miec lime?? bo te moje lime wygladaja zupelnie tak samo jak anabelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Marta byłaś pierwsza wiec mów ile tych krzewuszek bo zakładam ze anabelki już masz i to z tego co mówisz aż nadto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A te anabelki to duże kwiaty mają, i czy duże rosną??????? Bo jak to jest ta hortensja co ma taki olbrzymi biały kwiat, albo cytrynowo limonkowy to ja też mogę poprosić Muggę mam ile tylko chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Tak Arnika to wielkie kule. Super z ta mugga. Bałam się ze hurt nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 On ma chyba z "połowę " tira Kiedy wpadniesz???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 mam jedna anabelke i jedna krzewuszke wzielabym 2 krzewuszki i 1 anabelke coby dla kazdego starczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 ArnikaJa mogę w każdej chwili ale może wreszcie Ty byś wpadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 :yes: Tylko trzeba termin zgrać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.06.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 witaj yuka jaki ogrodowy nick Tak jakoś wyszlo;) Krzewuszki też śliczne:yes: A czy za krzewuszką to kolkwicję widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Nie od parady masz ten nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.06.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A ma już jakieś pąki? Ja też mam i jakoś nie mogę doczekać się na kwitnienie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2011 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 yuka pąków zero. właśnie się zastanawiałam czy ona w ogóle będzie w tym roku kwitnąć. arnika mnie generalnie pasuje. rzuć terminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) hmm, zastanawiam sie czemu ja dobierajac rosliny na kolwicje nie zwrocilam uwagi, ladne to to. a teraz za pozno. dzis chyba kupie sobie tego bialoboka i hoopsi. ostatnio mam jazdy na swierki i w tym roku chyba mi nie zakwitnie grandiflora, vanille fraise i kielichowiec. Edytowane 8 Czerwca 2011 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts