efilo 08.06.2011 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Kwitnienie w pierwszym roku właściwie powinno się traktować jako bonus wiec się nie przejmuj. Mnie chyba nie zakwitna limelighty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 no to invincibelle to bonus, na pewno beda co najmniej 4 kwiaty, ekstra. od zakupu byla przesadzana co najmniej 3 razy , moj klon atropurpureum wypuscil nowe liscie jaskrawo-czerwone, a te starsze zaczely sie przebarwiac na zielono, magiczne rosliny. musze w koncu porobic pare zdjec, bo tak wszystko ladnie kwitnie, tylko upaly mnie dobijaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ewa to jakie to mialas miec hortensje zamiast anabelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Nooo i żeby wiedzieć o czym mówicie to za każdym razem musiałabym sprawdzać co to jest.... A moje klony w zeszłym roku czerwone, teraz są seledynowe... czy ja coś źle zrobiłam???? Efi czy Ty miałaś stokrotki w trawie , czy koniczynę i czy to pryskałaś czymś, jak tak to czym?U mnie był mniszek i jest mnóstwo koniczyny. Kupiłam mniszka do pryskania, ale jeden to u mnie jest za mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 moze masz klonika co jest zielony a przebarwia sie na czerwono na jesien aha a jakby co starane bierze tez koniczyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2011 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ArnikaJa Bofixem bo mam koniczyne. Mniszek tak samo dobry. Starane na wszystko tylko nie na koniczyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 oj tam oj tam , u kuzyna koniczyna pieknie poszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 dziewczyny a czy mozna taki oprysk zrobic jak sie posialo trawe 2 tygodnie temu i ona jeszcze troche slaba jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.06.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ja mogę potwierdzić, że BIOFIX świetnie działa -) Efi powiedż czy kupujesz tą katalpę przy wejściu, bo moja padła i muszę się rozejrzeć za nową.... Normalnie cały pień jest w liściach, a korona sucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 TAR ja bym nie psikala, oprysk oslabi trawe, bedzie rosla duzo wolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.06.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 myśmy taką młodą pryskali i dała radę, ale w zaleceniach pisze, ze lepiej nie pryskać młodziaka bofixem.dosialiśmy potem jeszcze ziaren nowej trawy. Coś mi trawniki w tym roku nie wychodzą dobrze, sam chwast rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.06.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 TAR ja bym nie psikala, oprysk oslabi trawe, bedzie rosla duzo wolniej Dokładnie... Ja na tym etapie ręcznie wyrywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.06.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ewa, jakie Wy jesteście skupione z Kruszką przy tym pieleniu, normalnie jak na modlitwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ja codziennie przelatuje z wiaderkiem 10l i takim szpikulcem do wydlubywania chwastow i laze i wybieram, ale chyba juz niedlugo moja cierpliwosc sie skonczy bo powoli nie wyrabiam mam pelno jaskrow, babki i innych badziewi ktorych ani nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.06.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ja się wkurzyłam i poleciałam roundupem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Efi a mnie zastanawia czy Ty dawałaś pod kor folie czy tylko kora? Bo coś mi się wydaje, że sporo jest tych chwastów, no chyba, że to roślinki..., bo dość zielono było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.06.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 w sprzedawanej ziemi i korze jest zawsze full nasion chwastów. Juz ja widziałam kompostowaną korę, a u Efi to głownie komosa wyłazi z tego co widzę, dobrze, ze to się łatwo usuwa jak mała. Ja nie plewię takich rzeczy, tylko jadę grabkami po korze jak mam siewki. Gorzej z dużym chwastem jesli juz prawie kwitnie, albo z tymi co mają korzenie głeboko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 chomiczku, rozwalila mnie twoja cierpliwosc sama mam ochote tak zrobic - rundap i po sprawie. A do wyrywania chwastow nie mam ani sily, czasu i ochoty - wystarcza mi rabaty do pielenia. dzieki za rady, poczekam jeszcze z miesiac i biofixa zastosuje - trawochwasty byly koszone juz 2 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 no i bez szpikulca nie poradzisz , babka niby korzenie ma plytko ale za to trzyma sie nimi ja wariatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.06.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ja się wkurzyłam i poleciałam roundupem;) A co z trawą - wypaliło..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts