78mysz 08.06.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 taak. chyba nasiona trawy straciły przez zimę zdolność kiełkowania, bo wzeszła słaba trawa, a na pulchnej, podlewanej ziemi zaraz pojawił się chwaścior. Trudno, mam w ogrodzie żółtą łąkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 tar na pewno nie należy pryskać takiej młodej trawy. arnika tam nie ma ani kory ani agrowłókniny - tylko czarnoziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 pamiętacie roślinke zagadke co to nie wiedziałam co to jest? tak kwitnie: http://img847.imageshack.us/img847/341/kwiatekq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.06.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 lewizja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ja też głosuję za lewizją liścieniową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Tak tak. Zagadka się wtedy rozwiązała jak spojrzałam raz jeszcze na Zamowienie. Teraz się chwale jak ślicznie kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.06.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Cudnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.06.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 bo lewizje wszystkie śliczne są tylko chyba trochę kapryśne bo wody i śniegu podobno nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 no calkiem ladna ta roslinka zagadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.06.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Dziewczyny ja co drugiego Waszego słowa nie rozumiem;) a już o lewizjach to nigdy nie słyszałam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.06.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ja też nie słyszałam, a podoba mi się, oj podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2011 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 bo lewizje wszystkie śliczne są tylko chyba trochę kapryśne bo wody i śniegu podobno nie lubią ja mam na piaszczystej skarpie - może się uda jak nie to będę ją traktowała jak jednoroczną bo jest odlotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2011 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Dziewczyny ja co drugiego Waszego słowa nie rozumiem;) a już o lewizjach to nigdy nie słyszałam:no: Pasieńko super że zaglądasz nawet jak smędzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Dziewczyny ja co drugiego Waszego słowa nie rozumiem;) a już o lewizjach to nigdy nie słyszałam:no: Pasiula ja też Ich nie rozumiem.... Jakoś tak dziwnie klikają I tak całkiem publicznie o" lewiznach" gadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.06.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Cytat z klasyki na ten weekend: Cudownie jest posiedzieć sobie w ogrodzie w tak piękny dzień - westchnął Prosiaczek.P o s i e d z i e ć ?! - prychnął Królik. - Mój drogi, ogród nie jest miejscem, w którym się siedzi ! W ogrodzie najpierw pracuje się dla przyjemności, potem z konieczności, a potem... człowiek pada na nos między grządki i cieszy się, że przeżył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.06.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Dobre:)Bardzo mądry cytat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 10.06.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 O tak, podpisuję się. A jaki jest szczyt naiwności? posiać trawnik w ogrodzie żeby nic w nim nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.06.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Pasieńko super że zaglądasz nawet jak smędzimy Jak tak to nadal będę zaglądała:D A cytat baaaardzo trafiony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.06.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Efi... czyżbyś jak królik siedziała w ogródku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.06.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Dzisiaj spotkałam się ze znajomym, był kiedyś na parapetówie u nas ) i mówi jak to fajnie jest pić kawę na tarasie....ja mu na to, że nie mam czasu... bo albo zwykle w biegu piję, albo jest za gorąco, abo za zimno, albo walczę z chwastami, trawą albo inne rzeczy mam do zrobienia..... Ojjjj boże grządek mi się zachciało... a właściwie mojej teściowej i mężowi... to niech teraz plewią i psiukają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts