efilo 15.06.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Berry z firmy paffoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.06.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Dziękusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.06.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 a jak to sie stało, ze jej nie zauwazyłam.Majka ma u siebie w łazience przecież taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 no widzisz tak wczoraj sie przymierzałam do tych krzewów i krystalizuje się powoli pomysł na tą rabatę. Oczywiście większość nasadzeń jest już na miejscu (zresztą zgodnie z projektem) ale niestety ze względu na zmianę uwarunkowań i wielką dziurę po lipach troszkę się wszystko pokićkało. przyjechały powojniki - po drodze zdążyły się o siebie opleść (moja wina bo za długo mi zajęło wypakowywanie) - mam nadzieję że dziś lub jutro ustalę co gdzie i jak i posadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.06.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 mój "przód" się też kształtuje, ale dopiero w głowie. Muszę go w końcu zrobić, bo jest fatalnie rozbabrany, aż wstyd się powoli robi, nie mówiąc o tym, ze widok z kuchni nie za ciekawy przez to rozbabranie i rozparpanie. Ewa kupowałaś może hortensje limelight? Jak one się sprawują w porównaniu z annabellką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.06.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 a już wiem, dlaczego berry nie poznałam- bo wszedzie wybrałas tą "drugą" opcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Ja nie mam za to zadnej koncepcji i jest jeden wielki misz masz zazdroszcze wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2011 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 zaraz ci pokaze cala rabate - bedziesz miała porównanie obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 troche kicha z tym zdjęciem, bo robiłam z góry żeby objąć cały rząd anabelek do celów dokumentowych. przez to nie widać jak duże są te krzewy. postaram się zrobić lepsze. generalnie to są dwie całkiem inne hortensje. anabelka jest olbrzymia - wielkie liście, wielkie kwiaty. limelight ma kwiety różnej wielkości jak każda paniculata - w zależności od sposobu przycięcia i przede wszystkim ma drobniejsze ulistnienie. poza tym jest bardziej rozkrzewiona podczas gdy anabelka to wiązka długich łodyg. http://img84.imageshack.us/img84/9273/img2316y.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.06.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Efilo-a czy ja ewentualnie dostane odpowiedz na temat Twojego stolarza od kuchni-ktore wczesniej zadalam?Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 a mogłabyś je powtórzyć? bo przejrzałam trzy strony wstecz i priw i nie wiem o co cho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.06.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 :)str.250-strasznie duzo tego masz:)Czy bylabys uprzejma i podala mi namiary na stolarza ktory ci kuchnie wykonal?Moj niestety odpadl bo dotychczasowa wspolpraca nieulozyla sie tak jakbysmy sobie tego zyczyli.I jezeli to nie jest bardzo niedyskretne pytanie jaki przyblizony koszt jest twojej-mamy z mezem podobny uklad i powierzchnie mebli.Serdecznie dziekuje!!!Pozdrawiam i podgladam roslinki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Anabelki to te z tyłu???????Ja chciałam dać albo pod betonowy płot, albo od frontu, ale na front jeden badylasty krzak to nie bardzo.... Efi wpadniesz kiedyś???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.06.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Efilo-dziekuje ci bardzo zycie nam ratujesz!!!!!Wysylalm wiadomosc na priva ale chyba masz pelna skrzynke!!!!Pozdrawiam i zycze powodzenia i duuuuuzo radosci w pracach ogrodowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.06.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 To jak jesteście już dwie :), to powiedzcie, czy są te baterie wygodne w obsłudze ? Jesteście z nich zadowolone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2011 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 no tak. ja mam ciągle zapchaną skrzynkę nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2011 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 ja z berry jestem bardzo zadowolona. z każdej z trzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.06.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 To jak jesteście już dwie :), to powiedzcie, czy są te baterie wygodne w obsłudze ? Jesteście z nich zadowolone? tak, tylko rączka przysznicowa stick jest do bani bo sie wyślizguje.Muszę kupić inną. O fajna ta rabata z hortensjami. Ty sie pozbywasz annabell, dobrze czytałam? Moja annabell jest juz trochę większym krzakiem, ale kwiatostany we wcześniejszym stadium. Nie ma to jednak jak podlewanie i dobra ziemia-ja spod swojej wydłubywałam jeszcze na wiosnę tony iłłów i gliny. A limelight ma widzę podobne gałązki do pinky winky(tylko nie wiem czy dobrze, ale ja dałam pinky za annabelkę-może się okazać ze tył zostanie zasłonięty, łojoj) A to obok to orszelina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Obie paniculata To itea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.06.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 a, zawsze mylę te dwie nazwy;) Ładne toto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts