markoto 17.06.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 zgadza sie co do Efi ma jeszcze naturo zdaje sie te drobne na sciezce, ja tez mam pastelle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.06.2011 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Arnika tak jak napisała Mysza mam semmelrock pastella na podjeździe (taka większa) i semmelrock naturo na ścieżce (troche udająca granit ale równa powierzchnia). Obie obsypane grysem granitowym. Odśnieża się super i chodzi bezproblemowo. Jestem z nich naprawdę zadowolona. Żurawki 'nie-te' bo to nie były te o których pisałam że kupiłam w Tomce Wszystko z nimi jak najbardziej w porządku Te w Tomce kosztowały 8 zł z tym że to nie są malutkie sadzonki. No i zależało mi na konkretnej odmianie. Jeśli 'nitido' to nidiformis to nie mam bladego pojęcia ile płaciłam za poszczególne roślinki w ciechanowie. cronin co do szyszek to ja raczej nie lubie tych w koreankach no i czerwonych fjutków a cała reszta mi nie przeszkadza panda a ten skalniak z hostami to masz w jakiej wystawie? bo ja mam te moje tak nie do końca w cieniu i sie martwie czy im nic nie będzie kluczmonia - w tomce widziałam piękne wielkie hosty - dużo większe niż te moje - tuż przy drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.06.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 .................. a może nie, nie pamiętam, bo nie kocham jej Mysza rozwaliłas mnie tym tekstem. No kocham Cię Babo jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.06.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 no ja low ju tu, dlatego pamiętam zawsze jaki masz avatarek na przykład i zawsze jak sięgam do lodówki po puszeczkę, to myślę o Tobie:) Efi hosty w slońcu też radę dadzą tylko podlewanie mocne im trzeba zapuścić.Ja pierniczę, cały dzień przed kompem, ide w cholerę na to swoje pole coś pomyślec .Może jakie piniędze są ukryte w ziemi, poparpię trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.06.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Monika wracając do Twojego pytania o kuchnie indukcyjne - odpowiedz będzie banalna. Jak już wybrałas indukcje to już wystarczy - z każdej płyty będziesz zadowolona Oczywiscie ograniczyłabym się do kilku sprawdzonych przodujących firm pozostawiając eksperymenty typu mastercook odważniejszym. Reszta kryteriów to już sprawy typowo zależące od osobistych preferencji. Dlatego napiszę tylko czym JA się kierowałam przy wyborze: 1. bez slajdera (absolutnie odradzam - do dziś nie pojęłam jak ktokolwiek może to uznawać za udogonienie - obsługiwałam oba rodzaje płyt i to dla mnie nieporozumienie) 2. bez ramki 3. koniecznie garnki w jednym rzędzie Ostatnie kryterium zawęziło mój wybór do słownie JEDNEJ płyty więc nie miałam rozterek Oczywiście wszystkie te wybory są na zasadzie wyższości świąt etc. więc znajdziesz zarówno przeciwników jak i zwolenników każdej z opcji. Każdy wybór ma swoje plusy i minusy (poza slajderem który w moim mniemaniu nie ma plusów). Jeśli masz pytania lub chciałabyś żebym rozszerzyła swoją wypowiedź to bardzo chętnie. Jeśli ktoś natomiast chciałby wytoczyć działa przeciwko temu co powiedziałam to są od tego odpowiednie wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.06.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 cześć majlandziu, seksowna puszeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.06.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Ja teraz to bardziej pudełeczko niż puszeczke przypominam ale miło mi, że takie macie skojarzenia z moją osobą Wczoraj kupiłam kolejną hostę bo....miała piękne, żółte liscie. Takich jeszcze nie mam Policzyłam, że zrobie z niej 6 sadzonek co mnie jeszcze bardziej cieszy! A z tym słońcem to Mysza ma racje, dają radę ale jednak w cieniu ładniejsze kępy rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.06.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 o matko, a myślałam, ze masz dobry humor;)kobieta jednak zmienną jest. Muszę się udać do wujka googla, zeby mi wytłumaczył co to jest ten slider, bo kojarzy mi się z blachą na przedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Ja wybrałam indukcję taką jak ma Mysza.. jest szeroka i bez problemu stawiam na niej dwa duże 6 i 10 litrowe garnki i dwa małe. Niestety pola nie są w rzędzie. Ale jestem z niej bardzo zadowolona Dzięki Myszka I ja tez nie wiem co to ten slider , i nie wiem czy go mam czy nie, ale obiad potrafię na tej płycie ugotować . Idę poczytać o tych kostkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.06.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Dzięi Efciu za obszerną odpowiedź Teka chodzi mi po głowie ale cena jest powalająca. Pojawiła się taka sama płyta na rynku jakaś karma, niby koncern teka http://allegro.pl/plyta-indukcja-teka-gkst-90-35-i4-profi-karma-wroc-i1657943537.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.06.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Ewcia chciałam dopytać o trawkę Jakie nasadzenia z trawki zrobiłaś? Też mam w planach, stąd moje zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 malkul kupowałam zgodnie z projektem. nazw w tej chwili nie kojarze. na pewno turzyce i ostnice. jeszcze nie wiem nawet jak to będzie wyglądać w całej okazałości. polecam przejrzeć sobie oferte na polecanej przeze mnie stronce z trawkami i wybrać coś pod siebie. Monika nie mam bladego pojęcia co to jest. W googlach poza tą aukcją na allegro nikt o karmie poza taką dla psów nie słyszał - ja w takiej sytuacji (ograniczenia budżetowe) wolałabym whirlpoola tego co ma mysza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.06.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Monika nie mam bladego pojęcia co to jest. W googlach poza tą aukcją na allegro nikt o karmie poza taką dla psów nie słyszał - ja w takiej sytuacji (ograniczenia budżetowe) wolałabym whirlpoola tego co ma mysza. No jak mi się teka w rozsądnej cenie nie trafi to będzie whirlpool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 mądra dziewczyna nie będziesz żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda05 19.06.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Witam Moje hosty na skalniaku są od północy. Tą drugą rabatę mam z kolei od południa i fakt są mniejsze ale to może od tego, że rosną pod brzozą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 generalnie hosty to cieniste stworzenia. u mnie cień był ale niestety musiałam go wyciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda05 19.06.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Ja jestem poczatkująca ale myśle, że jak się zasili to wszędzie dadzą radę. Jeśli pozwolisz to wkleję jedno zdjęcie na dobranoc ale ostrzegam, że szału nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Faktycznie na dobranoc bo ja już w loziu niestety na telefonie dobrze tego zdjęcia nie zobaczę ale już wiem ze ktos tu jest uosobieniem fałszywej skromnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.06.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 no szal jest swietnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Moja pani ogrodniczka posadziła mi kilka host raczej w cieniu, ale mam tez jedną w pełnym słońcu i rosnie jak dzika. Kwitnie bardzo bujnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts