efilo 20.06.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 panda teraz dopiero mogłam zobaczyć - no pełen odlot. ekstra to wyszło! aż żal że nie mogę zgapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 21.06.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witaj efilo wiem, że u Ciebie teraz temat kwiatki, krzewy i ogród;), ale ja jeszcze do tego etapu nie doszłam i jeśli pozwolisz zapytam o wnętrza? możesz mi napisać jak szeroki jest Twój salon (od kominka do przeciwległej ściany)? i jaki wymiar ma narożnik? i jeszcze odnośnie czarnej łazienki - sufit jest czarny? z czego lub czym pokryty? bardzo będę wdzięczna za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.06.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Sufit czarny farba do łazienek nie pamietam jakiej firmy z mieszalnika kupiona na cito w castoO salonie napisze jak dorwe kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.06.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Sufit czarny farba do łazienek nie pamietam jakiej firmy z mieszalnika kupiona na cito w casto O salonie napisze jak dorwe kompa ok efilo poczekam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 mam problem z odpowiedzią - o ile z kanapa nie ma problemu bo ma 318x275 o tyle nie mając planów domu nie pamiętam szerokości salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.06.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 (edytowane) rozumiem... a tak orientacyjnie ma więcej nić 5m? kurcze u mnie część wypoczynkowa ma 4,5m i nie mogę sobie wyobrazić, jaki układ mebli byłby najlepszy??? chyba będę musiała sobie rozrysować na podłodze;) dzięki Edytowane 22 Czerwca 2011 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 rozrysowywanie na podłodze nic nie daje - my po rozrysowaniu nie zdecydowalismy sie na oparcie bojac sie że się będziemy o kanape potykać a teraz sie okazuje że mimo iż odsunięta od ściany ma jeszcze spoooro luzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.06.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 no właśnie tak to jest....., ja patrząc teraz no moje surowe pomieszczenia mam wrażenie, że jest mało miejsca i ciężko będzie dobrać odpowiednie meble wypoczynkowe:rolleyes: najlepiej porównać z innymi - gotowymi wnętrzami, dlatego pytałam o szerokość Twojego salonu....., jakbyś przy okazji miała miarkę w ręku przełóż po szerokości;) bardzo, ale to bardzo będę wdzięczna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.06.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Będziesz zadowolona 4,5 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 24.06.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Będziesz zadowolona 4,5 metra to tak, jak u mnie - WIELKIE DZIĘKI:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Jędrek 25.06.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Efilo doradź mi proszę czy można ledami oświetlić dom na zewnątrz? Chodzi mi o podbitkę... czy tylko halogenki ???? BARDZO PROSZĘ O POMOC ps. właśnie przeczytałam 256 stron... dzielna dziewczynka ze mnie )) Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.06.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 nie widzę różnicy między możliwością zastosowania halogenów i ledów co do czytania... ciesz się że nie ma poprzednich 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.06.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Efilo doradź mi proszę czy można ledami oświetlić dom na zewnątrz? Chodzi mi o podbitkę... czy tylko halogenki ???? BARDZO PROSZĘ O POMOC ps. właśnie przeczytałam 256 stron... dzielna dziewczynka ze mnie )) Ania Ja ma ledy i polecam ledy - swieca cala noc - na czujnik zmierzchowy zamontowalam - no i wszytskie 13 biora pradu tyle co zwykla zarowka 60W - halogeny strasznie duzo pradu pobieraja z tgeo co wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.06.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Efilo napisz prosze jak pielegnujesz swoj stol? o ile pamietam to Wasz jest z MD olejowany, ja u siebie mam problem bo zostaja slady i nie wiem czym potraktowac - olejem czy woskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.06.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Ewa ma lakierowany stol,olejowany ma blat w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.06.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 dokłądnie tak jak pisze marta. niestety nie pomogę, ja po prostu go myje jak każdy inny lakierowany mebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.06.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Dzieki Dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 29.06.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Efilo, a w jaki sposob polaczyliscie w salonie kafle z deskami... Szukam czegos co bedzie malo widoczne..., no i ladne. Mozesz pokazac to na fotce... ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.06.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Cześć Efi! Witam się pourlopowo i biegnę dalej -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.06.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Efi... jadą do mnie świeżuteńkie wędzone rybki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts