malkul 02.07.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Ewa - jaki materiał zastosowałaś jako murek oporowy na rabatkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 murek mam zrobiony z palisad (takich betonowych sprzedawanych z kostką brukową) cześć arnika na rybki nieustannie mi leci ślinka. a spotkac sie musimy chocby przez mugge jak nie chcesz podjechac to daj mi znac kiedy masz czas. choc ja nadal zapraszam na kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 hanneczka wklejałam już kiedyś w wątku na ten temat - jak uda mi sie zlokalizowac zdjecie to ci wkleje. mam korek wbijany bielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.07.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Efi... jutro mąż będzie w wędzarni to jak chcesz jakąś rybkę to dryndnij do niego , to Ci przywiezie co chcesz. Czyli powinien wrócić jutro w nocy, to sobota by w grę wchodziła.... A mugga nadal leży.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.07.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Efilo czy mogę pozwolić sobie na troszkę prywaty na twoim wątku?U Ciebie tyle się dzieje i dużo osób zagląda to może coś mi podpowiecie,doradzicie...Chcemy kupić aparat lustrzankę (do 2 tys. żeby była jasność) wczoraj i dzisiaj objezdziliśmy troszkę sklepów,czytałam na forum opinie o aparatach i już zgłupiałam zupełnie...Jak do tej pory obstawiamy NikonaD3000,lub D3100,Canona i Sony ,mają bardzo dużo tych samych funkcji.Bardzo was proszę o opinie,pewnie też macie aparaty i możecie się wypowiedzieć... P.S.efi daj znać jeśli bardzo zaśmiecam,to usunę nie ma problemu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2011 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 (edytowane) cześć nadulkoja mam zawsze ten sam pogląd: 1. tylko nikon 2. zestaw: najlepszy obiektyw na jaki cie stać + 'bele jakie' body, może być nawet dwa modele do tyłu żeby nie było że jestem zawziętym nikonowcem który wybierze zawsze nikona zupełnie bez powodu: nikkory to najlepsze obiektywy, a to obiektyw jest głównym czynnikiem wpływającym na jakość i ostateczny wygląd zdjęcia a nie body - przy dzisiejszej technice i waszych wymaganiach, każde będzie dobre. do funkcji nie przywiązuje wagi. może dlatego że zdjęcia robię z preselekcją przesłony i ewentualnie kombinuje z ekspozycja. Edytowane 8 Lipca 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.07.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 No nareszcie nam się właścicielka odnalazła -) Cześć Efi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 tylko z doskoku p.s. miłego grillowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.07.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Dzięki -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.07.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 urlopik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2011 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Niestety na odwrót - mam masakre w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.07.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Efilo, widzę że jesteś, to może zechcesz odpowiedzieć na moje pytanie odnośnie kanapy.Już kilka razy wspominałam że jestem na nią napalona i napalenie jeszcze mi nie minęło. Co to znaczy, napisałaś kiedyś, że "nie zdecydowaliście się na oparcie"? Wydaje mi się*że wasza kanapa cała ma oparcie (nie tak jak w katalogu część jest wystająca w formie półpufy)Czy czegoś nie rozumiem? PS. A obiektywy to najlepsze na świecie nie Leica robi? (czy pozostałam w innej epoce?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.07.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Ewa, to tak jak ja do dzisiaj, w pracy rzeznia, tak to jest jak sie jest niezastapionym Od jutra wybieram sie na zaslużone wakacje. pewnikiem od czasu do czasu pojawie sie na fm. milej reszty tygodnia zycze. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 08.07.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 efilo, w Twoim 2 wątku zadałam pytanie-proszę odpisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.07.2011 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Monsanbia przy mojej precyzji wypowiedzi nie dziwie się ze mialas problemy ze zrozumieniem. Chodziło mi o drugi podlokietnik. TAR udanego wypoczynku. Ja jeszcze długo muszę na niego czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 10.07.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Efilo, czy zrealizowałaś pomysł na chowaną deskę w garderobie, taką zabudowaną w szufladzie? Jeśli tak czy możesz pokazać i napisać jak się to coś używa?Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.07.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Monsanbia przy mojej precyzji wypowiedzi nie dziwie się ze mialas problemy ze zrozumieniem. Chodziło mi o drugi podlokietnik. aaaa widzisz Teraz już wiem o co chodzi. Dzięki! Rozumiem, że z perspektywy użytkowania go dość długo uważasz, że taki z podłokietnikiem z drugiej strony byłby jeszcze lepszy? A co sądzisz o formie narożnika takiej, jaka jest w katalogu - z półpufą, bez oparcia? Pytam Ciebie, bo jesteś w temacie doświadczona, a ja jestem "umysł ścisły, podobają mi się dźwięki które raz słyszałam" (w tym przypadku sprawdzone i przetestowane i polecane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.07.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Hej Efcia. Zdążyłam dzisiaj pół porannej kawki wypić na tarasie, jak lunęło znowu i leje nadal... Jak znam swoje szczęście, to pogoda będzie jak wyjadę na wakacje! Zawsze tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.07.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Rasieńko, a czy to była na pewno poranna kawka, bo u mnie pada dopiero jakieś pół godzinki A swoją drogą to piękną jesienna pluchę mamy tego lata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.07.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Niedzielna poranna kawka = 10am. O 10.20 zaczęło padać... na chwilę przestało, a teraz leeeeejeeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts