kaśka maciej 13.07.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 bo mi taka jedna spod siewierza zatkała spod Siewierza.... ciekawe która.... Kurde, spod Siewierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Nooo to tym bardziej zdrówka życzę... Emil ledwie wyszedł właśnie z anginy.... dopiero trzeci antybiotyk zadziałał i bardzo wysoka gorączka do 40* przez 4-5 dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 No właśnie Kasia... Ty przecież gdzieś indziej mieszkasz... Wusia jeszcze gdzie indziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.07.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 spod Siewierza.... ciekawe która.... Kurde, spod Siewierza rozumiem że wolałabyś żebym była dokładniejsza.... mam jeszcze gdzieś zapisane współrzędne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.07.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 No pięknie, Pani pieknie:) ale ciagle mi nie powiedziałaś jakimi sterydami je karmisz ps. i tym oto sposobem zakochałam sie w grabach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.07.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 i jak tam Kruszka, angina? wobec tego nie zawracam glowy. zdrowia zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.07.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Dużo zdrowia dla Kruszki! Efciu, wiesz może coś na temat tych naszych płytek Federico czy jakoś tak? One byłyby dobre do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.07.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Nelus trochę się pogubilam. Pytasz czy je widziałam czy czy są dobre do garażu? To drugie jak najbardziej. Jestem z nich bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.07.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Pięknie z tym żwirkiem Chyba zostałam zwolenniczką trawek w żwirku. Ja bym chciała jakieś czerwone. Będziecie mi dziewczyny radzić jak przyjdzie pora Co się robi, żeby z pomiędzy kostki nie wyrastały chwaściki? Bo jest na to sposób? Chyba jak wszystkim bardzo spodobał mi się*pomysł na graby w szpalerze Muszę to sobie zapamiętać No i na koniec żurawki na tle hortensji - ślicznie. Uwielbiam żurawki i boję się, że mogę przesadzić z nimi pod każdym względem (nie potrafię się powstrzymać i ograniczyć do kilku eleganckich sztuk, co akurat u Ciebie dziwne w ogóle nie jest) Zdrówka dla córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.07.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Efi uśmiecham się... Ty wiesz po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.07.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Nelus trochę się pogubilam. Pytasz czy je widziałam czy czy są dobre do garażu? To drugie jak najbardziej. Jestem z nich bardzo zadowolona Ja je mam w spiżarce i też jestem zadowolona. A pytałam, cz może wiesz, czy jeszcze gdzieś można je nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2011 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Nelus, To była produkcja dedykowana na wyłączność castoramie. Jeśli w ogóle to tam. Ale zobacz sobie claudio stargresu bo coś mi się wydaje ze to to tylko z inna nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2011 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 zobacz tutajhttp://margolazienki.pl/?produkt=99_13926 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 wczoraj zabrałam się za wsadzanie tawuł. po 16-stej z kolei musiałam dać za wygraną bo zrobiło się masakrycznie ciemno. dzisiaj ciąg dalszy. szczerze mówiąc miała mi sadzić moja pani ogrodnik ale przyskrudżyłam i stwierdziłam ze nie będę płacić za to żeby ktoś wykonał za mnie robote którą lubię. poza tym za zaoszczedzoną kasę będę mogła dokupić hortensji i pęcherznic :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.07.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 to Ty masz jeszcze gdzieś miejsce?Ale Ci wszystko porosło. Moje graby są ciągle mniejsze od tych co teraz wsadziłaś. Ciełaś swoje? Myślę, ze zurawki dobrze posadziłaś.Urosną Ci wielkoludy po tym nawadnianu zasilaniu i wymianie gleby-ja na to u siebie nie mogę liczyć a i tak są dość duże Jak Krusia się ma dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 chyba lepiej - nie chce pisac wiecej zeby nie zapeszyc nie zasilam roślinek w ogóle - podobno nie powinno się tego robić w pierwszym sezonie. a tawuły (cholewcia dlaczego nie moge napisać tawułki - to są takie kurdupelki ) wrzuciłam do fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.07.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 no faktycznie kurduple,dobrze,że w takiej dużej ilości. Princesski wolno rosną.Moje ciągle się kiszą i nie mogą zrosnąć w linię, podczas gdy np goldmouda scinałam już przy samej dupie dwa razy w tym sezonie. Dla pocieszenia powiem, że mam jeszcze mniejsze tawuły-golden carpet. To dopiero jakby tu rzec- tawułki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.07.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Efilo, a żurawki na tle hortensji to jakie posadziłaś (kolor) i czy to jest właśnie na tle tych anabelek? Ja mam jeszcze całe hektary do zagospodarowania... Kombinuję teraz jak część przed domem zgrabnie zaplanować a po zachwytach wnoszę, że warto się nad takim połączeniem zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 na reprezentacyjnych rabatach to polecam jednak jakieś zróżnicowanie a nie taki szpaler. żurawka palace purple ale odmian jest tyle że można wybierać i przebierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.07.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dzięki:D O szpalerze nie myślałm, tylko jako fragment rabaty... Kombinowałam, żeby obwódki zrobić z żurawek (jak u Toli) tawuł, żywotników danica, może hosty... i oczywiście coś w ich tle posadzić... Tzn. wiem, ze muszę zacząć od "góry" czyli jakieś drzewa i wysokie krzewy a potem zjeżdżać w dół, ale żurawki z hortensjami zagrały mi i jako "punkt zaczepienia" już gdzieś tam siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts