efilo 15.07.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 jadac do sklepu przejezdzalismy kolo takiego wysokiego budynku. jak bylismy dokladnie pod nim to walnal w niego piorun. ciekawe co czuja ludzie wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.07.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 strasznych szkód narobiły te burze - w tiwi widziałam pozrywane dachy, połamane drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.07.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 A ja nic nie widziałam i nic nie słyszałam..... A jak dobrze mi się spało....Czyżby u nas jej nie było???????? Aaaaaa i u mnie ma w co ten piorun walić.... ma gdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Ewcia, clematisy wsadzone? jak nie to zerknij do mnie, na zachete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.07.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 część wsadzona, reszta pewnie juz sie nie zbierze. ale wsadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.07.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 zbiorą się zbiorą, tylko posadz głębiej troszkę, zeby oczka obudzić, aż tak im chyba nie dokopałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.07.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 No i w każdy dołek wlej najpierw sporo wody, i po posadzeniu dobrze podlej. Będzie dobrze, a jak nie to ja ci te rośliny adoptuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.07.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Gleby to chwilowo nie muszę moczyc w instrukcji było napisane ze należy je zanurzyć na pól godziny w wodzie przed zasadzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.07.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Teściowa i ogrodnik dali mi instrukcje, że zawsze, bez względu na to czy ziemia mokra czy nie nalać do dołka wody, i jak trzeba bryłę korzeniową w wodzie moczyć to moczyć... nawet czasami róże i przez pół dnia moczyłam....I dziękować wszystko przetrwało....Teraz aż się boję, bo mam mnóstwo krzaków nie posadzonych... od wiosny są w doniczkach....czekam na elewacje, opaski i dopiero wtedy będę wsadzać krzaki.... Ale to wyjdzie nie wcześniej niż na jesieni.... Efi skąd i po ile kupowałaś kamyki? Napisz proszę, bo ceny które usłyszałam z butów mnie wyrwały..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Donoszę, że zamieniłam Francesca na podrobionego Moora, zdecydowanie bardziej seksowniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.07.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Super Nelli Arnika mnie kupowała ogrodniczka ale zobacz sobie http://www.jatech.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Oooo a byłam dzisiaj w ich mieście... szkoda, że nie wiedziałam, bo bym zajrzała. Dzięki Efi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2011 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 słuchajtate budleje to jakis czad maksymalny. wczoraj były tak okupowane przez motyle że żałowałam że nie mamy atlasu motyli polskich (swoją drogą chyba zainwestuje) bo nawet luby znawca niektórych gatunków nie był pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.07.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 czym Ty je podlewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2011 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 no ja sie tak w zeszłym roku zachwycałam budlejami, a na zdjeciu to był zwykły krzaczor. Poczekaj jeszcze trochę niech się rozkręcą. Ja myślałam, ze w lipcu to już jest na maksa, a dopiero w sierpniu pokazały co potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.07.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Alescie sie rozpisaly, ale juz nadrobilam, ale jak weszlam do galerii to padlam , rany ale u ciebie pieknie, jak ci wszystko cudnie kwitnie, eh tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2011 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 ciesze się że to piszesz myszko bo martwiłam się że jeszcze tydzień i będzie po temacie marta co Ty bredzisz. pewnie upał ci się rzucił na wzrok - popatrz u siebie jak masz wszystko ślicznie zagospodarowane. u mnie tylko kora i kilka krzaczków raz na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 18.07.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Cześć Efilo! Straaasznie długo mnie nie było u Ciebie - zazdroszczę ogrodu i tego, że masz zacięcie. Mnie lubią tylko storczyki ale to chwast wiec lubi każdego Na razie wykończyłam wnętrze i serdecznie zapraszam do galerii. Dzięki Tobie mam w kuchni miejsca siedzące przy wyspie i jesetem z tego mega zadowolona. Dziękuję ślicznie za pomoc i dobre rady!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 srutu tutu majtki z drutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts