78mysz 18.07.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 oczywiście nie do Alutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 witaj cieplutko Alutko ale cie mysza przywitała ide ogladac fotaski - a ogródkiem sie nie przejmuj - ja tak marudziłam w zeszłym roku. a teraz powoli krzaczorki rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 18.07.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 po takim czasie to i takie powitanie się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 dobra idę nim się pogrążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.07.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 dokladnie srutu tutu kwitnie ci tak ze szczeka opada u mnie to bida z nedza przy twoich roslinkach, te hortensje powalaja, te diabolo wymienialas?? czy ci tak ruszyly ladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 18.07.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 pozwolę sobie popodglądać Wasze wypociny ogrodnicze, może mnie natychną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.07.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 wpadłam z nad morza, nadrobiłam tu i lecę oglądać tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 cześć pasieńko. opalona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.07.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 cześć pasieńko. opalona? jeszcze tak:D bo teraz pogoda taka mało opalająca, raczej wyciągająca kasę bo sprzyja spacerowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 no tak. ale przy słoneczku też mozna popłynąć marta sorki za pominiecie pytania - nie wymieniałam - to te stare, to głównie nowe odbijające od ziemi przyrosty bo te ze zdrewniałych gałązek to takie mizeroty. powinnam dokupić i dosadzić. i taki mam zamiar. jak nie dostane łądnych w tym roku to kupie w przyszłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.07.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 slowem trzeba ciac a wtedy beda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 dostałam je już mocno przycięte. podejrzewam że po prostu w doniczkach zmarzły w zime. zapomniałam sie pochwalić ze dzisiaj sie ledwo ruszam bo wysypywałam gruba kore na rabatach. własciwie na małej części rabat bo wiecej nie dałam rady. jestem pożarta jak nie wiem, chyba przez jakieś meszki albo coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.07.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 no to nie jest dobra wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 no tak. ale przy słoneczku też mozna popłynąć marta sorki za pominiecie pytania - nie wymieniałam - to te stare, to głównie nowe odbijające od ziemi przyrosty bo te ze zdrewniałych gałązek to takie mizeroty. powinnam dokupić i dosadzić. i taki mam zamiar. jak nie dostane łądnych w tym roku to kupie w przyszłym. Nie dokupuj, zetnij je nawet teraz jeszcze, zobaczysz co się stanie- u mnie na wiosne dwa badyle były, a teraz juz pokaźne krzaki, ale ciełam chyba ze 2 razy-oczywiście trochę szkoda, ale to mocny krzak i szybko przyrasta. Ewa mam dla Ciebie te nocniki, tylko daj mi się pozbierać, wyślę pewnie po weekendzie, bo teraz szykuję się na nalot urodzinowy do Młodej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.07.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 co za nocniki??? a mozga sie ruszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.07.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 zmolestowałam myszkę żeby napadła na janki i zrobiła zakupy w ikea bo tylko tam są. mozga super, ale czeka na przesadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 no no nocnik z samej Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.07.2011 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 nocnik to nazwa zastepcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 ale jak ladnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.07.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 nie gadaj, ja i tak wyjawię wszystkim całą prawde, a prawda jest taka, że Ewa szykuje się do przyjęcia sześcioraczków i w swojej skrupulatności zamówiła sobie 6 nocników z miarką ilości siuśków i szczelną pokrywą zamykającą, a takie cuda tylko w Stolycy. Każde maleństwo dostanie swój, specjalnie oznakowany śliczny pojemnik 1.8l;) No dobrze, że mozga ruszyła, czas najwyższy-pilnuj Marta, żeby Ci nie uciekła za daleko.Chcesz tą tawlinę?Uprzedzam bardzo sie rozrasta, ale łatwo kontrolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts