markoto 21.07.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 wysniupalam ze to moze byc Stroehe, z tego co wiem Efi zarobiona po pachy i nie wiem kiedy zajrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.07.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiahinc 21.07.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Efilo, mam pytanie o sprzet w kuchni, czy jesteś zadowolona z ekspesu do kawy Siemensa TK76k572 i czy kupowałaś go przez internet oraz lodówka LIEBHERR to jaki model, czy jedno to lodówka a drugie to zamrażarka? Z góry dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.07.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Efi... jakbyś miała chwilkę to jednak za sprawą teściowej jestem w domu ( w nocy przesiedziałam na SOR, bo miała ciśnienie 256/140...) i nigdzie nie wyjechałam....Możliwe, że wyjadę w poniedziałek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 22.07.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Efilo na pewno odpowie ,że ekspres Siemens jest super. ja też go mam. kawa pyszna, łatwy w obsłudze i super spiniacz , o niebo lepszy niż w miele.a tak a propos podejrzałam ten ekspress u Efilo i żaden tylko ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.07.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 .... z tego co wiem Efi zarobiona po pachy .... przecież leje, chyba, że odpukać ...... wodę pompuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.07.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Lodówkę LIEBHERR mam taką samą*jak Efilo (tzn w 1/3 mam, bo dopiero zadatkowana) i to jest SBS, model 7273, nie osobno chłodziarka i zamrażarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Wszystko potwierdzam i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ja tez potwierdzam, ze kawka z ekspresu jest przepyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 22.07.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Gdzie znikasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Mowilam, ze Efi urobiona po pachy w pracy a w domu juz pada na tak zwany ryj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiahinc 22.07.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 bardzo dziękuję za odpowiedzi ten liebherr to ma kosmiczna cene, ale w srodku naprawde funkcjonalny. ta inwestycja bedzie musiala jeszcze troche poczekac, ekspres kupiony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.07.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ja mam liebherra zwykłego białego 2m wys i dwa agregaty... i już drugi raz mam zepsutego... poszedł czujnik temp w chłodziarce.... Na dodatek nie mam fachmana co by mi to naprawił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.07.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ja mam liebherra zwykłego białego 2m wys i dwa agregaty... i już drugi raz mam zepsutego... poszedł czujnik temp w chłodziarce.... Na dodatek nie mam fachmana co by mi to naprawił.... Arnika, nie strasz. Nie wiem co z tymi Liebherrami, ale zdarza mi się*coraz częściej słyszeć o awariach Chyba bym się zastrzeliła. Kupowałam lodówkę z myślą o tym, że będzie niezawodna i ... najlepsza w swoim rodzaju (wiem że są droższe i lepsze, ale wydawało mi się, że te już*należą do tych z wyższej półki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.07.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 No ja też jestem zawiedziona... kupowałam za 2400zł z 5-6 lat temu ( co wcale do tanich nie należało, bo miałabym 2 lodówki za tą cenę... )... i też myślałam , że to wyższa półka. Wtedy o SBS nie było tak głośno, a i też nie miałam gdzie wstawić, więc kupiłam zwykłą białą dwumetrową... I tak ją mi sprowadzali z Niemiec i na nią czekałam 3 tyg.... Pierwszy raz zepsuła się pod sam koniec gwarancji o samo co teraz , czyli czujnik temp. , po przeprowadzce do domu nie chciała znowu zaskoczyć i załączyć się, ale w końcu po dwóch dniach zaskoczyła..., a teraz nie wyłącza chłodzenia chłodziarka, i w rezultacie zamraża... więc ręcznie muszę przekręcać , włączać i wyłączać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.07.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 U nas luby urwał raczke. Pan z serwisu był na następny dzień. Stwierdził ze to chyba jedyna firma która na gwarancji usuwa uszkodzenia mechaniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 25.07.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) To ja tak nieśmiało zapytam o sprzęt. Kilka razy mi się przewinęły zachwyty nad piekarnikiem i ekspresem, ale czy można prosić o dokładny model piekarnika z mikrofalą. Czy to drugie to jest piekarnik parowy - jakie wrazenia? Ja wciaż sie biję z myslami, czy dać compact z mikrofalą czy jednak te sprzęty osobno. Czy w tym siemnsie da się upchnąc 2 blachy muffinków na raz czy nie bardzo? (innych rzeczy podwojnie nie wkładam). Jaką wysokosc ma przestrzeń w środku piekarnika. I takie glupie pytanie. Jak bardzo upierddliwe/skpmplikowane jest przełączanie się między piekarnikiem a mikrofalą w ramach jednego urządzenia. Czy to jest kwestia jakiegoś przycisku, czy jakichś zmian ustawień wymagających dłuższego wciskania/przekręcania. I tak przy okazji. efilo podziwiam Twoje wnetrza. Wszystko razem wygląda pieknie. Pokój Kruszki jest dla mnie wzorem pokoju dla różowej dziewczynki. Piękne łazienki, drzwi piękne, kuchnia cudna. Nie jestem oryginalna, ale nic złego o Twoich wnętrzach nie da powiedzieć. Pozdrawiam Edytowane 25 Lipca 2011 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.07.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Ewo, jakich farb użyliście wewnątrz? Kabe? Robiłaś jakies rozeznanie i masz jakieś argumenty dlaczego akurat te czy po prostu tak wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.07.2011 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Wszystkich bardzo przepraszam ale mam urwanie glowy w pracy i w domu. Na wszystkie pytania odpowiem szczegolowo jak sie troche zluzuje, teraz jestem tylko z doskoku wiec nie bardzo mam czas na te bardziej skomplikowane pytania odpowiadac. jesli chodzi o Kabe byla to farba, ktora jednoczesnie jest zmywalna i nie tworzy nieprzepuszczalnej warstwy na scianie stad wybor http://www.farbykabe.pl/?pid=39&cid=25&prid=78 o piekarniku opowiem jak bede miec wiecej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.07.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 A ja chciałam zapytać o zamówione roślinki:) ale doczytałam że krzewuszki zostają .....ok są super:) Miłej pracy życze (o ile można to tak nazwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts