Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Efilo, mam pytanie o sprzet w kuchni, czy jesteś zadowolona z ekspesu do kawy Siemensa TK76k572 i czy kupowałaś go przez internet oraz lodówka LIEBHERR to jaki model, czy jedno to lodówka a drugie to zamrażarka?

Z góry dziekuje za odpowiedzi :)

Gość monika996
Efilo na pewno odpowie ,że ekspres Siemens jest super. ja też go mam. kawa pyszna, łatwy w obsłudze i super spiniacz , o niebo lepszy niż w miele.a tak a propos podejrzałam ten ekspress u Efilo i żaden tylko ten.

Ja mam liebherra zwykłego białego 2m wys i dwa agregaty... i już drugi raz mam zepsutego... poszedł czujnik temp w chłodziarce.... Na dodatek nie mam fachmana co by mi to naprawił....

Arnika, nie strasz. Nie wiem co z tymi Liebherrami, ale zdarza mi się*coraz częściej słyszeć o awariach :(

Chyba bym się zastrzeliła. Kupowałam lodówkę z myślą o tym, że będzie niezawodna i ... najlepsza w swoim rodzaju :( (wiem że są droższe i lepsze, ale wydawało mi się, że te już*należą do tych z wyższej półki)

No ja też jestem zawiedziona... kupowałam za 2400zł z 5-6 lat temu ( co wcale do tanich nie należało, bo miałabym 2 lodówki za tą cenę... )... i też myślałam , że to wyższa półka. Wtedy o SBS nie było tak głośno, a i też nie miałam gdzie wstawić, więc kupiłam zwykłą białą dwumetrową... I tak ją mi sprowadzali z Niemiec i na nią czekałam 3 tyg....

Pierwszy raz zepsuła się pod sam koniec gwarancji o samo co teraz , czyli czujnik temp. , po przeprowadzce do domu nie chciała znowu zaskoczyć i załączyć się, ale w końcu po dwóch dniach zaskoczyła..., a teraz nie wyłącza chłodzenia chłodziarka, i w rezultacie zamraża... więc ręcznie muszę przekręcać , włączać i wyłączać ...

To ja tak nieśmiało zapytam o sprzęt. Kilka razy mi się przewinęły zachwyty nad piekarnikiem i ekspresem, ale czy można prosić o dokładny model piekarnika z mikrofalą.

Czy to drugie to jest piekarnik parowy - jakie wrazenia?

Ja wciaż sie biję z myslami, czy dać compact z mikrofalą czy jednak te sprzęty osobno.

Czy w tym siemnsie da się upchnąc 2 blachy muffinków na raz czy nie bardzo? (innych rzeczy podwojnie nie wkładam).

Jaką wysokosc ma przestrzeń w środku piekarnika.

I takie glupie pytanie. Jak bardzo upierddliwe/skpmplikowane jest przełączanie się między piekarnikiem a mikrofalą w ramach jednego urządzenia. Czy to jest kwestia jakiegoś przycisku, czy jakichś zmian ustawień wymagających dłuższego wciskania/przekręcania.

I tak przy okazji. efilo podziwiam Twoje wnetrza. Wszystko razem wygląda pieknie. Pokój Kruszki jest dla mnie wzorem pokoju dla różowej dziewczynki.

Piękne łazienki, drzwi piękne, kuchnia cudna. Nie jestem oryginalna, ale nic złego o Twoich wnętrzach nie da powiedzieć. :)

Pozdrawiam

Edytowane przez sheenaz

Wszystkich bardzo przepraszam ale mam urwanie glowy w pracy i w domu. Na wszystkie pytania odpowiem szczegolowo jak sie troche zluzuje, teraz jestem tylko z doskoku wiec nie bardzo mam czas na te bardziej skomplikowane pytania odpowiadac.

jesli chodzi o Kabe byla to farba, ktora jednoczesnie jest zmywalna i nie tworzy nieprzepuszczalnej warstwy na scianie stad wybor

http://www.farbykabe.pl/?pid=39&cid=25&prid=78

o piekarniku opowiem jak bede miec wiecej czasu :)