monsanbia 13.08.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Efilo, spotkałaś*się*może kiedyś*z włoskim sklepem oświetleniowym http://www.edenilluminazione.org/epages/62033157.sf/sec8842e7713a/?ObjectPath=/Shops/62033157/Categories Ma świetne oferty, wszystkie lampy dużo tańsze niż w Pl, wysyłają za free (przy zamówieniu >800euro) lub za 35euro. No i mój skygarden kosztuje nie 10tys tylko 1790uro (dalej drogo i nieosiągalnie, ale pomarzyć warto ...)Miałaś*z nim do czynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.08.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Dziękuję Jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.08.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Efilo, spotkałaś*się*może kiedyś*z włoskim sklepem oświetleniowym http://www.edenilluminazione.org/epages/62033157.sf/sec8842e7713a/?ObjectPath=/Shops/62033157/Categories Ma świetne oferty, wszystkie lampy dużo tańsze niż w Pl, wysyłają za free (przy zamówieniu >800euro) lub za 35euro. No i mój skygarden kosztuje nie 10tys tylko 1790uro (dalej drogo i nieosiągalnie, ale pomarzyć warto ...) Miałaś*z nim do czynienia? O, mnie to też interesuje, rzeczywiście mają taniej. Mój M. uparł się na kilka Tolomeo, ale... inspirowane Efilo, napisz mi jeśli możesz dzie kupowałaś, jeśli w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.08.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 O, mnie to też interesuje, rzeczywiście mają taniej. Mój M. uparł się na kilka Tolomeo, ale... inspirowane Efilo, napisz mi jeśli możesz dzie kupowałaś, jeśli w dobrej cenie. A widziałaś tam cenę Tolomeo? Sporo tańsze, nie? Dodatkowo przy zamówieniach powyżej jakiejś kwoty dostajesz jeszcze extra discount Inspirowane w Customform są i tak (wg mnie) drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.08.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Wychodzi 50% ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.08.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Monsabia ja też byłabym zainteresowana zakupem w tym sklepie, niewiarygodnie tanio w porównaniu do naszych krajowych inspirowanych . jak byście cosik kupowały to ja też bardzo chętnie. Jakżesz to wyszperałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.08.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Wychodzi 50% ceny za inspirowane? w porównaniu do włoskiego sklepu? no bo jeślu tak, to połowa ceny faktycznie dużo (w sensie duża różnica, czyli mało ) Byłaś w customform i widziałaś je? Oni mają naprawdę dobrą jakość tych rzeczy ja jeszcze liczę euro po 4 pln (zawsze tak przeliczam, jeśli nie muszę płacić za coś przelewem, tylko euro gotówką) Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.08.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Monsabia ja też byłabym zainteresowana zakupem w tym sklepie, niewiarygodnie tanio w porównaniu do naszych krajowych inspirowanych . jak byście cosik kupowały to ja też bardzo chętnie. Jakżesz to wyszperałaś Ale tam są*oryginały (chyba, że to jakiś przekręt, ale nie sądzę) Wyszperałam, jak zawsze, jak się szpera na etacie od kilku lat to już nic nie stanowi problemu (a tak naprawdę jak zwykle - przez przypadek - oglądałam sobie tu i tam "mojego" skygardena FLOS) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.08.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 No tak, wychodzi co najmniej 50 % taniej - oryginalne tam i inspirowane customform. Przy trzech sztukach, bo tak muszę liczyć. Nie byłam, nie widziałam, ale info od znajomej, że w tych podróbach urywają się linki, bo w oryginale są naciągnięte fabrycznie, ile trzeba, a w tych naciąga się samemu i trudno uchwycić dobry moment. Może zbierzmy zamówienie i negocjujmy cenę, tylko ja dopiero jak mi uruchomią ratę, czyli wrzesień najwcześniej. Monia, jak tak szperasz, to znajdz mi w dobrej cenie krzesła Eamsów na drewnianych nóżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.08.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Linki się urywają .... bleeee ("nie będę szkłem du.y podcierać") Jak trafię na krzesła dam znać. Tymczasem mam w naszym hapartamencie taką knajpę w której są*(podróby jak mniemam) i malutkie słodkie pantony dla dzieci i łazienka w greenforeście ... No ale wracając do krzeseł - tak jakoś śednio się na nich siedzi Ten sklep z lampami jest o tyle fajny, że transport jest albo free albo i tak tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.08.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Ja mogę do września poczekać a i może być jutro. To co Moniś, lecę przygotowywać zamówienie:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.08.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 monsanbia nie miałam do czynienia z tym sklepem. 'za moich czasów' nie było sensu ściągania lamp z włoch bo ceny przy większych zakupach były zbliżone (przyjmując że od dobrej ceny w sklepie internetowym dostawałam 15% rabatu to nie było sensu się kłopotać). dodam że we włoszech mam rodzinę która nagminnie jeździ do Polski więc namówienie ich na wsadzenie raz czy drugi 'abażura' do auta nie stanowiłoby wielkiego problemu.porównując na dzień dzisiejszy faktycznie jest troszke taniej. moja decentrata jest tam 249 zł tańsza niż w Polsce (do obliczeń przyjęłam dzisiejszy kurs EUR i cenę lampy ze strony www.berkanodesign.pl). to 13% taniej. myślę że spróbowałabym raczej dostać rabat od skali zakupu w Polsce. ale to oczywiście zależy od konkretnych opraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.08.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Szafki beda podwieszone poniżej kontaktów. Mniej wiecej na wysokości ramy łóżka. hm, czyli ja mam dalej problem, bo gniazdka są na wysokości 25cm a podwieszanych szafek nie planowałam bo k-g bez wzmocnienia może tego obciążenia nie wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.08.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 no to troszke klops. ale z drugiej strony pociesz sie - nie bedziesz mieć takich widocznych jak u mnie (przypominam w oryginale beżowa ściana ), co gorsza z sisteny nie ma ani czarnych ani grafitowych a ja dzisiaj kupiłam upragnione pinky-winky. i cały czas sie miotam czy je dać za limonki czy przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.08.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 miałam pytać co to pinky-winky, ale zapytałam mojego ulubionego wujka (google), iii... jakie to piękne!!!! Fajnie, że zaczynam urządzać ogród za jakiś czas Twoje mają kwiaty, czy są*na razie zielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.08.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 mają mają a najładniejsze mają te wsadzone. ale za to są dużo mniejsze niż te dzisiaj kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.08.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 jutro się zasadzam z obiektywem na polowanie na hortensje to cos wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.08.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 jutro się zasadzam z obiektywem na polowanie na hortensje to cos wkleje cierpliwie sobie czekam. Ładne toto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.08.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) miałam pytać co to pinky-winky, ale zapytałam mojego ulubionego wujka (google), iii... jakie to piękne!!!! Fajnie, że zaczynam urządzać ogród za jakiś czas Ja u Efi jak nie wiem co to, to mam dwa typy albo jakaś lampa albo coś zielonego (ale to dopiero od tego roku) edit: Dopiero spojrzałam wyżej lampy http://lodz.forumslubne.pl/images/smiles/lizak.gif ... ale mam pytanie do listwy przypodłogowej, zamawialiście czarną, czy malowaliście razem ze ścianą (jeżeli tak to jak się maluje????). Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Efi sypialnia jak zwykle nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts