efilo 14.08.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Trudno żeby lampka zrobiła jakaś odmianę Co do listew kupilam mdf lakierowany na czarno. Na allegro. Nie wyobrażam sobie malować ich samej. Natomiast mam te do malowania z polistyrenow czy jak im tam i są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.08.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Trudno żeby lampka zrobiła jakaś odmianę Co do listew kupilam mdf lakierowany na czarno. Na allegro. Nie wyobrażam sobie malować ich samej. Natomiast mam te do malowania z polistyrenow czy jak im tam i są super. To dlatego listwy w pokoju Kruszki są*takie ... różowawe? Czy to światło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.08.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 To bielony jesion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.08.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 jutro się zasadzam z obiektywem na polowanie na hortensje to cos wkleje I jak tam polowanie Efi - uda się coś wkleić...!? Sypialnia wygląda super z nowymi lampami, ale to była oczywista oczywistość -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.08.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 ależ proszę Cię bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.08.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 To bielony jesion no ja wiem że jesion, sama kupiłam z finsha. Ale ten mój jest taki szarawo-biały. A w pokoju Kruszki różowy. Ale wywnioskowałam, że to światło odbijające się*od czegoś w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Piekne te hortensje. A co to na zdjeciu 7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 monsanbia to pewnie zasługa zdjęcia. choć szczerze mówiąc jakbym miała opisywać kolor jesionu to raczej bym powiedziała że to krem z domieszką różu niż szary martuś już lecę popatrzeć choć zakładam że pytasz o orszeline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 tak to orszelina pink spire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 co jest ładniejsze? żylistek czy kiścień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 to sa zupelnie inne krzewy, takze wielkosciowo, czemu akurat je porownujesz??wkleilam tego drugiego derenia co wczesniej byl bez listkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 bo mam dziure na krzewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 ale kiscien jest niski a zylistek duzo wyzszy zylistek kwitnie ale jako krzew jest taki se podobnie jak jasminowiec, a kiscien ma ladne liscie, jesienia sie pieknie przebarwiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 marta ale piękny olbrzym!!! jakiego go kupiłaś i jak szybko tak ci urósł?ja niestety na mojego sibirica nie mogę natrafić. jakby ktoś widział w jakiejś szkółce nieopodal to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 taki dwukolorowy ale nie wiem jaka to konkretnie odmiana to jest u nas na wsi, sasiadka kupowala moge ci cyknac fotki, ja go dostalam oczywiscie ale one dosc duze maja przyrosty Podjedz kiedys to ci pokaze roznice miedzy zylistkiem a kiscieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 lepiej mi pokaż żylistka poza godzinami pracy. znaczy kwitnienia. kiścienia znam znakomicie - to mięsisty niski krzaczek. poza tym kupowałyśmy go razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) dzis ci cykne fotke tego jak wyglada teraz choc wlasciwie wyglada jak ten z galerii ale bez kwiatkow Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 marta a tego perukowca sobie w końcu kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.08.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 ależ proszę Cię bardzo No masz, a ja myślałam, że już Cię nie ma i poszłam spać.... Muszę znowu poczekać do popołudnia i zobaczyć w domku -) Moje limelighty w tym roku lichutkie, ale mówię sobie, że się klimatyzują i w przyszłym roku ruszą jak burza! Za to przepięknie rozrosła się i cudnie kwitnie Unique - nie wiem czy pamiętasz najmniejsza sadzonka z trzema patyczkami na krzyż...?! Muszę cyknąć fotki, bo jeszcze jej nie uwieczniłam... Efi napisz mi jeszcze proszę czy w sobotę byłaś w Mysłowicach czy w innej szkółce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.08.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Przeczytałam waszą rozmowę, pooglądałam galerię i od razu zadzwoniłam do mojej pani ogrodniczki Ma przyjść niebawem i skończyć mi rabatkę wokół tarasu PS. Lampy w sypialni ......mniej więcej ujdą w tłoku Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts