mario31 16.08.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 marta a tego perukowca sobie w końcu kupiłaś? Też poszukuję - gdybyś miała na oku ładne okazy, to dzwoń -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 nie kupilam w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 perukowce były w mysłowicach na wiosne. czy teraz są nie wiem. choć byłam tam w sobotę odpowiadając na Twoje pytanie kupiłam nareszcie pinky winky. niestety były już mocno przebrane. ale krzaczki są ślicznie rozgałęzione a w sumie zależało mi na ich wyglądzie 'za rok' więc się nie przejmowałam ich aktualnym stanem za bardzo. przez dwa dni kombinowałam które dać z przodu, tzn czy limelighty czy pinky winky i powiem wam że nie wiem do dzisiaj i chyba je w końcu posadzę przed diabolo. maryś, gdybyś się wybierała do mysłowic spójrz proszę czy jest pęcherznica i jaka i po ile. P.S. specjalnie dla ciebie w nocy wrzucilam te zdjecia bo wiedzialam ze rano juz nie bedziesz miala do galerii dostepu ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 cześć kasieńko, a co planujesz na tej rabacie? powiem Wam że mój sąsiad ma ładne kompozycje. markotko a czemu nie kupiłaś? nie trafiłąś na odpowiednią sadzonkę czy w ogóle zrezygnowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 nie jezdzilam po szkolkach specjalnie juz pozniej a jakos mam ograniczone zaufanie do tych z marketow, a teraz to juz nie wiem keidy bede miala gdzie sadzic bo szybko rabaty nie bede miec po tym wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.08.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 maryś, gdybyś się wybierała do mysłowic spójrz proszę czy jest pęcherznica i jaka i po ile. P.S. specjalnie dla ciebie w nocy wrzucilam te zdjecia bo wiedzialam ze rano juz nie bedziesz miala do galerii dostepu ech... No masz...! Ale wielkie dzięki -) Pęcherznica była na wiosnę bordowa i zielona - kupowałam po 12 zł. Krzaczki niskie, ale bardzo ładnie rozkrzewione. Teraz mają ok. 1,5 m wysokości -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.08.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) To jest najmniejszy kawałek wokół tarasu, przy schodach po lewej stronie. Będzie kontynuacją tego co już jest Mniej więcej coś takiego ma być Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 biedni jestescie. jeszcze jak sie szykuje gips to bedziecie uziemieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Pęcherznica była na wiosnę bordowa i zielona - kupowałam po 12 zł. Krzaczki niskie, ale bardzo ładnie rozkrzewione. Teraz mają ok. 1,5 m wysokości -) nie denerwuj mnie nawet. moje jak były bidoki tak są. pamiętaj żeby je przycinać bo ci się ogołocą od dołu. no chyba że ci na dole nie zależy. ja to nie mam co przyciąć kasiu tego drugiego zdjęcia nie ma - sam krzyżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.08.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Efi, jedno tylko wklejałam. Ja nie widzę żadnego krzyżyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 a to oki.a Ty masz już taka trawe (to pampas?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.08.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Trawę mam, ale nie taką, tyle co wsadzona przecież. ( od razu widać, jak często zaglądasz do mnie ) To jest tylko i wyłącznie wizka jakto wszystko będzie kiedyś wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 to widzę że wizualizacja. ale napisałaś że ten projekt jest kontynuacją tego co jest. nie denerwuj sie babo. nie zaglądałam ostatnio bo nie nadążałam za domem rodziców i ciągle nie wiedziałam o co cho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.08.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 nie denerwuj mnie nawet. moje jak były bidoki tak są. pamiętaj żeby je przycinać bo ci się ogołocą od dołu. no chyba że ci na dole nie zależy. ja to nie mam co przyciąć Przycinam, przycinam.. -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.08.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 OSTATNIOOOOOOOOOOO toż to było zrobione przełom maja i czerwca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.08.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 No właśnie Kaśka - co to za trawy..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 jasne, wtedy jeszcze nie było budowy. zaczęliście tuż przed przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.08.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 efciu, cudne lampy, wybieram się na studia podyplomowe do Katowic, więc może uda mi się w jakiś piątkowy lub sobotni jesienny wieczór wpaść na herbatkę i ZOBACZYĆ TO CUDOWNE MIEJSCE NA ZIEMI jeszcze raz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 gratuluje dokształcania. oczywiście zapraszam za każdym razem jak będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 maryś fotel powędrował do galerii. ale nie spodziewaj sie sensacji. zdjęcie oczywiscie z zawartością i do 'katalogowego' mu daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts