markoto 22.08.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 (edytowane) trzeba podcinac, musi byc przeplyw powietrza Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.08.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Efilko jestes niesamowita -baaaaaaaardzo Ci dziekuje :hug:Mam nadzieje ze znjade ten srodek gdzies u siebie i razem z parownica pozbede sie tego paskudztwa z okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.08.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 przejrzałam instrukcję i z dziką satysfakcją przyznaję że moja płyta lepsza. mój sposób obsługi jest znacznie prostszy i nie wymaga pamiętania skomplikowanych procedur typu ustaw na zero i nacisnij minus to funkcja power a ustaw na jeden i nacisnij minus to funkcja podtrzymanie ciepła. jak chcę włączyć pole z maksymalną mocą to naciskam literkę P i tyle. oczywiscie nie twierdzę że nie ma jakichś cudów których nie odkryłam a które determinują wybór miss Hmmm, Twoja lepsza:) Ale w sumie nie wiem czy taka różnica jest warta dopłaty 100% prześpię się z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.08.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Efi dzięki stokroć!!!!!! Mamy standardowe czyli 1-1,5 cm max wystarczy a to już ogromna ulga ufffffffffffff. Co do łazienek to inna inszość więc tutaj nie dyskutuję, chodziło mi o te nieszczęsne pokoje. Widziałam że powyżej toczyła się dyskusja o młynkach to korzystając z tematu mam jeszcze pytanie, bo waham się robić nie robić ... bardzo toto ułatwia życie? I czy jest bardzo głośne, do tej pory raczej kojarzyło mi się z horrorem USA ale zaczyna mnie kusić ... a i czy odpływ wymaga jakiś specjalnych rozwiązań czy jest zwykły jak przy zlewie bez młynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 a to moja jest droższa?? ja myślałam że ta nowa i się doszukiwałam gdzie ta drożyzna to już musisz sobie sama odpowiedzieć. ja ze swojej strony tylko napiszę że z obu funkcji (zarówno podtrzymania jak i power) korzystam bardzo często więc konieczność wyłączenia pola po to żeby uzyskać wartość zero z której bym mogła dopiero przejść do funkcji power by mnie wkurzała. choć zdaję sobie sprawę że to wynika też trochę z tego że do tych moich udogodnień jestem już przyzwyczajona. no i najczesciej korzystam z tych dwóch skrajnych dużych pól (np. patelnia plus garnek) więc pewnie by mi było brak drugiego dużego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.08.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Dla mnie np przy szambie stosowanie mlynka mija sie z celem, bo wiecej place za wywoz szamba niz za wywoz smieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 młynek jest dodatkiem bez którego można się obejść. my jesteśmy bardzo zadowoleni że go mamy. głośność zależy od kasy jaka na niego wydasz. drogiego modelu praktycznie nie usłyszysz. nasz pewnie słyszą sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.08.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 tak, twoja jest 100% drozsza. hmmmm, no to nie wiem czy nie olac tego mlynka - mam szambo dobry, czyli za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 (edytowane) faktycznie sprawdziłam - 1100 zł różnicy. dobry czyli za więcej niż ta różnica. ja bym brała albo model 75 za 1,5 tys. albo Evo 100 za 1,7.może można je kupić gdzieś poza oficjalna dystrybucja taniej Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.08.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ja też z szambem , to chyba sobie odpuszczę przyjemność za 1,5 tys i dołożę z czystym sumieniem do designu okapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 to też jest dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.08.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 efilo, zlituj się nade mną i zarekomenduj mi jeszcze zmywarkę i ekspres (masz chyba Siemensa?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.08.2011 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 szczerze mówiąc miałabym miele ale doszliśmy do wniosku że jednak to przerost formy nad treścią. musiałabym wydać ponad 10 tys za jedno urządzenie a to dawało kilkanaście różnicy na trzech sprzętach. abstrahując od tego że nie mieliśmy tyle to po prostu żal by mi było tej kasy. ekspres to Siemens TK76K572zmywarka SN 66T095EUdo tego mam piekarnik kompaktowy z mikrofalówką HB 86P572 (najważniejsza rzecz - ma pyrolizę!) i piekarnik parowy mój post opisujący sprzet jest tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?144448-Jaka-lod%C3%B3wk%C4%99-zmywark%C4%99-i-piekarnik-urz%C4%85dzamy-kuchnie/page78niestety prawdopodobnie musisz sie wylogować jeśli chcesz go zobaczyć. jest tam również opinia na temat teki ale nie napisałam raczej nic odkrywczego BTW siemensa tak jak i tekę wybrałam kierując się opiniami o niezawodności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.08.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Efi nie dalam rady wczoraj pozamieniac tego przepisu, dzis bede piekla to wszystko wymierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.08.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 spoko wodza ja jak sie do tego zabiore to raczej w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.08.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 to sobie zrob zakwas do weekendu bedzie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.08.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 mój post opisujący sprzet jest tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?144448-Jaka-lod%C3%B3wk%C4%99-zmywark%C4%99-i-piekarnik-urz%C4%85dzamy-kuchnie/page78 niestety prawdopodobnie musisz sie wylogować jeśli chcesz go zobaczyć. albo przejsc na strone 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.08.2011 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 no wlasnie nie wiedzialam na ktorej to stronie wg nowej nomenklatury jak to znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.08.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Podzielilam przez 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.08.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 to wszystko przez to że nie wiem ile jest postów na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts