Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Za długa epopeja na komórkę. Napisze Ci z kompa. Pokrótce kubek wielgachny, problem był tylko z gigantem VB, ale na opartego tez by dało radę. Kawa latte w trzech rozmiarach przy czym ta duża nie do wypicia. Jakby Ci było za mało zawsze masz program My coffee

Dzięki a orientujesz się może czym różni się twój model od tego niby nowszego TK 76K573? Na na stronie siemensa już nie ma tego 72 i nie mam jak porównać a różnica cenowa jednak odczuwalna. Pytam przez ciekawość bo zapewne nawet wszystkich opcji niby "starszego" modelu człowiek nie wykorzystuje.

efilo, zabijesz mnie, ale ja jeszcze o płycie. ciągle rozważam te dwie wąskie Teki. Dziś to sobie rozrysowałam kredą na posadzce i stwierdziłam, że ta Twoja jest podejrzanie wąska - 33 cm?? Czy to jest wygodne - w sensie taki duży gar to na styk tam wchodzi? Ile ją masz od krawędzi wyspy? Ta drua ma 38 cm i nie wiem czy to nie lepiej. Nie przeszkadza CI to?

tofee

nie orientuje się i szczerze mówiąc nie chce wiedzieć bo jak się udzielam u Ani to mi teraz żal d.. ściska, że nie mam niepotrzebnego światełka w zmywarce :lol2:

ech ania ania... :D tak, jest podejrzanie wąska (ma 35 cm - ten wymiar jest w symbolu), tak, wszystkie gary się mieszczą, tak, nic nie wystaje, tak, jest to wygodne ;)

co do odległości to WYDAJE MI SIĘ że to jest 10 cm, bo tak sobie myślę że tyle zakładałam (chodziło o to żeby dziecię nie podeszło zbyt blisko gara) jak masz aż taką zagwostkę to zrobię tak: wyciągnę na płytę moje losowe cztery gary i sobie zobaczysz jak to wygląda.

tofee

nie byłabym sobą gdybym nie spojrzała :lol2: wydaje mi się że... one różnią się kolorem. po pierwsze dlatego że zmiana symbolu nastąpiła na polu trzech ostatnich cyfr które odpowiadają właśnie za kolor, po drugie dlatego że ja na pewno nie mam 'szary bazaltowy' tylko czarny, a po trzecie spojrzałam na funckje i nie widze takich których bym nie miała

tofee

nie orientuje się i szczerze mówiąc nie chce wiedzieć bo jak się udzielam u Ani to mi teraz żal d.. ściska, że nie mam niepotrzebnego światełka w zmywarce :lol2:

Efi proszę cię ... jak czytałam przez 3 kolejne strony o wyższość "ze światełkiem" nad "bez" to myślałam że śnię ;), a ty się śmiałaś że u ciebie o kiblach ciągle było . Wiadać o wszystkim można rozprawę doktorską napisać :lol2:.

Kolor mówisz ... qrcze dobrze wiedzieć, bo teraz muszę sprawdzić czy pasuje do piekarnika który wybrałam, oby ... bo kolejnych poszukiwań nie zniosę :mad:

tofee

ech ania ania... :D tak, jest podejrzanie wąska (ma 35 cm - ten wymiar jest w symbolu), tak, wszystkie gary się mieszczą, tak, nic nie wystaje, tak, jest to wygodne ;)

co do odległości to WYDAJE MI SIĘ że to jest 10 cm, bo tak sobie myślę że tyle zakładałam (chodziło o to żeby dziecię nie podeszło zbyt blisko gara) jak masz aż taką zagwostkę to zrobię tak: wyciągnę na płytę moje losowe cztery gary i sobie zobaczysz jak to wygląda.

jesteś wielka

dzięki

odezwała się ta, co ma akurat światełko :))

no tak, ale u mnie oprócz światłka z lodówki to wszystkie prawie na ten sam kolor świecą ;)

a swoją drogą to muszę przyznać, że czasem mnie wkurza, ze w domu nie może być całkowitej ciemności - zmywara świeci jakby ufo wylądowało, tu świateło od manipulatora alarmu, tam od termostatu ogrzewania, w innym kącie świeci wyświetlacz piekarnika, z kabla od zasilacza do laptopa też łuna bije...

i pomyślec, że żałowałam, że nie zrobiłam podświetlenia stopni schodów - zupełnie niepotrzebnie :lol: