efilo 24.08.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 a co wy na to babeczki zeby zrobic jakies spotkanko z okazji jesiennych targów ogrodniczych w kapeluszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.08.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) a kiedy to?? edit: juz u Kaski wyczytalam Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 targi ogrodnicze, o matko!! to moze nawet lepiej, że mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ogrodnicze to chyba z nazwy, bo znając życie to raczej nic do kupienia nie będzie tylko jakieś zielone pokażą....Ale kawka... mniaaam mogła by być.... Tylko tyle, że Emil 10 ma urodziny i goście będą nas nawiedzać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.08.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Efi mam pytanie do ekspresu. Jak duży kubas można wsadzić pod "dystrybutor" i jaką największą kawę można zrobić? Chodzi mi o kawy z mlekiem typu latte itp gdzie ta objętość jest jednak większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2011 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Za długa epopeja na komórkę. Napisze Ci z kompa. Pokrótce kubek wielgachny, problem był tylko z gigantem VB, ale na opartego tez by dało radę. Kawa latte w trzech rozmiarach przy czym ta duża nie do wypicia. Jakby Ci było za mało zawsze masz program My coffee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.08.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Dzięki a orientujesz się może czym różni się twój model od tego niby nowszego TK 76K573? Na na stronie siemensa już nie ma tego 72 i nie mam jak porównać a różnica cenowa jednak odczuwalna. Pytam przez ciekawość bo zapewne nawet wszystkich opcji niby "starszego" modelu człowiek nie wykorzystuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.08.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 efilo, zabijesz mnie, ale ja jeszcze o płycie. ciągle rozważam te dwie wąskie Teki. Dziś to sobie rozrysowałam kredą na posadzce i stwierdziłam, że ta Twoja jest podejrzanie wąska - 33 cm?? Czy to jest wygodne - w sensie taki duży gar to na styk tam wchodzi? Ile ją masz od krawędzi wyspy? Ta drua ma 38 cm i nie wiem czy to nie lepiej. Nie przeszkadza CI to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2011 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 tofee nie orientuje się i szczerze mówiąc nie chce wiedzieć bo jak się udzielam u Ani to mi teraz żal d.. ściska, że nie mam niepotrzebnego światełka w zmywarce ech ania ania... tak, jest podejrzanie wąska (ma 35 cm - ten wymiar jest w symbolu), tak, wszystkie gary się mieszczą, tak, nic nie wystaje, tak, jest to wygodne co do odległości to WYDAJE MI SIĘ że to jest 10 cm, bo tak sobie myślę że tyle zakładałam (chodziło o to żeby dziecię nie podeszło zbyt blisko gara) jak masz aż taką zagwostkę to zrobię tak: wyciągnę na płytę moje losowe cztery gary i sobie zobaczysz jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2011 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 tofee nie byłabym sobą gdybym nie spojrzała wydaje mi się że... one różnią się kolorem. po pierwsze dlatego że zmiana symbolu nastąpiła na polu trzech ostatnich cyfr które odpowiadają właśnie za kolor, po drugie dlatego że ja na pewno nie mam 'szary bazaltowy' tylko czarny, a po trzecie spojrzałam na funckje i nie widze takich których bym nie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Efi, ty zawsze masz "wypasiony" sprzet kuchenny. jaka masz maszynke do pieczenia chlebka, na necie od groma do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.08.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 a ma??? jak wagi nie ma to maszynki chyba tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 hmm, myslalam ze jak chce piec w weekend to juz ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.08.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 tofee nie orientuje się i szczerze mówiąc nie chce wiedzieć bo jak się udzielam u Ani to mi teraz żal d.. ściska, że nie mam niepotrzebnego światełka w zmywarce Efi proszę cię ... jak czytałam przez 3 kolejne strony o wyższość "ze światełkiem" nad "bez" to myślałam że śnię , a ty się śmiałaś że u ciebie o kiblach ciągle było . Wiadać o wszystkim można rozprawę doktorską napisać . Kolor mówisz ... qrcze dobrze wiedzieć, bo teraz muszę sprawdzić czy pasuje do piekarnika który wybrałam, oby ... bo kolejnych poszukiwań nie zniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.08.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Tofee, i sprawdź też koniecznie, czy światełko z wyświetlacza w tej samej tonacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.08.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 bez maszynki tez sie da piec chleb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 no to zonk:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 26.08.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 tofee ech ania ania... tak, jest podejrzanie wąska (ma 35 cm - ten wymiar jest w symbolu), tak, wszystkie gary się mieszczą, tak, nic nie wystaje, tak, jest to wygodne co do odległości to WYDAJE MI SIĘ że to jest 10 cm, bo tak sobie myślę że tyle zakładałam (chodziło o to żeby dziecię nie podeszło zbyt blisko gara) jak masz aż taką zagwostkę to zrobię tak: wyciągnę na płytę moje losowe cztery gary i sobie zobaczysz jak to wygląda. jesteś wielka dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 26.08.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Tofee, i sprawdź też koniecznie, czy światełko z wyświetlacza w tej samej tonacji odezwała się ta, co ma akurat światełko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.08.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 odezwała się ta, co ma akurat światełko ) no tak, ale u mnie oprócz światłka z lodówki to wszystkie prawie na ten sam kolor świecą a swoją drogą to muszę przyznać, że czasem mnie wkurza, ze w domu nie może być całkowitej ciemności - zmywara świeci jakby ufo wylądowało, tu świateło od manipulatora alarmu, tam od termostatu ogrzewania, w innym kącie świeci wyświetlacz piekarnika, z kabla od zasilacza do laptopa też łuna bije... i pomyślec, że żałowałam, że nie zrobiłam podświetlenia stopni schodów - zupełnie niepotrzebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts