tofee 26.08.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Tofee, i sprawdź też koniecznie, czy światełko z wyświetlacza w tej samej tonacji łomatko a może być inne (wiem że bosch robi czerwone)? Szkoda że FM ma ograniczoną ilość ikonek bo taki zwis wisielca by mi się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.08.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 no może być inne, ale wiesz co ryzykujesz - przyjdą goście, porozglądają się i od razu będą mieli punkt zaczepienia do konstruktywnej krytyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 no tak, ale u mnie oprócz światłka z lodówki to wszystkie prawie na ten sam kolor świecą a swoją drogą to muszę przyznać, że czasem mnie wkurza, ze w domu nie może być całkowitej ciemności - zmywara świeci jakby ufo wylądowało, tu świateło od manipulatora alarmu, tam od termostatu ogrzewania, w innym kącie świeci wyświetlacz piekarnika, z kabla od zasilacza do laptopa też łuna bije... i pomyślec, że żałowałam, że nie zrobiłam podświetlenia stopni schodów - zupełnie niepotrzebnie noo, dodaj jeszcze diodki tv i dekoderow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.08.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 No wiem wiem, spędza mi to sen z powiek, przecież ten cały trud to nie dla siebie, tylko żeby te komentarze później wysłuchiwać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.08.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 No wiem wiem, spędza mi to sen z powiek, przecież ten cały trud to nie dla siebie, tylko żeby te komentarze później wysłuchiwać . wiedziałam, że jesteś tego świadoma, tak tylko na wszelki wypadek chciałam przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.08.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 noo, dodaj jeszcze diodki tv i dekoderow ooo, widzisz, byłabym pominęła tak istotne źródła iluminacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Efi, ty zawsze masz "wypasiony" sprzet kuchenny. jaka masz maszynke do pieczenia chlebka, na necie od groma do wyboru. wersja tańsza moulinex home bread albo home bread baguette wersja droższa moulinex OW 6000 ten pierwszy jako mój typ był jeszcze w dzienniku na etapie budowania fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 wlasnie moulinexa wytypowalam kolezanka tez ma i pozyczy mi swoj na pare dni zebym go przetestowala. tylko czy ja bede miala kiedy ten chleb robic skoro nie mam kiedy obiadu zrobic:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.08.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 wersja tańsza moulinex home bread albo home bread baguette wersja droższa moulinex OW 6000 ten pierwszy jako mój typ był jeszcze w dzienniku na etapie budowania fundamentów no właśnie ten typ mi po dwóch latach pada ale szczerze mówiąc to bagietek nigdy nie próbowałam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 ja juz zdecydowalam, wyprobuje i wtedy stwierdze czy mi sie chce i najwyzej kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.08.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 No a ja chleb kupuj w sklepie i robi mi się za diabła nie chce robić....A ja to dopiero nie jestem trendy.... nie mam podświetlanej zmywarki, ba to jest dopiero moją pierwszą zmywarką, nawet nie wiem jakiego koloru są światełka w sprzętach... i szczerze nie interesuje mnie to... , grunt, że indukcja działa, piekarnik piecze, a koleżanka zmywarka myje.... A dzisiaj nawet w tym upale gołąbki zrobiłam;)Jadę teraz z młodym do jakiegoś zrobionego parku na bmx wyczynowego... chce się zapalić, tak się prosi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 u mnie na wsi nie ma sklepu z chlebem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 jakby kogo interesowało to cały zeszly tydzien wypalalam i wyrywalam zielsko i trawe z kostek. efekt mego dziela jest w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.08.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Wypalałaś???? to znaczy????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 pieknie Pani. A co to jest na tej krotszej srodkowej zwirkowej, prostopadlej do bramy. tam masz wsadzone juki, lawendy i na koncu 2 krzaczki takie zwiewne (co to?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.08.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 No a ja chleb kupuj w sklepie i robi mi się za diabła nie chce robić.... A ja to dopiero nie jestem trendy.... nie mam podświetlanej zmywarki, ba to jest dopiero moją pierwszą zmywarką, nawet nie wiem jakiego koloru są światełka w sprzętach... i szczerze nie interesuje mnie to... , grunt, że indukcja działa, piekarnik piecze, a koleżanka zmywarka myje.... A dzisiaj nawet w tym upale gołąbki zrobiłam;) Jadę teraz z młodym do jakiegoś zrobionego parku na bmx wyczynowego... chce się zapalić, tak się prosi.... Arnika, no jakże to tak, bez światełek i działa?! niemożliwe żartowałam oczywiście jakby kogo interesowało to cały zeszly tydzien wypalalam i wyrywalam zielsko i trawe z kostek. efekt mego dziela jest w albumie to ja dopiero w domu sobie popatrzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 jak te dwa krzaczki są trzema krzaczkami to wierzba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) hakuro? nie na pniu? edit: zzoomowalam sobie to hakuro. i tak na marginesie masz obledne ogrodzenie od frontu Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.08.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Efilo a gdzie to twoje dzieło kostkowe można obejrzeć. patrzyłam w zdjeciowej zbieraninie i nie ma. masz jeszcze jakiś inny wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.08.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Bardzo dziękuję Wkład sztućcowy pasuje idealnie :wiggle:Już jest na swoim miejscu, zapełniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts