Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no tak, ale u mnie oprócz światłka z lodówki to wszystkie prawie na ten sam kolor świecą ;)

a swoją drogą to muszę przyznać, że czasem mnie wkurza, ze w domu nie może być całkowitej ciemności - zmywara świeci jakby ufo wylądowało, tu świateło od manipulatora alarmu, tam od termostatu ogrzewania, w innym kącie świeci wyświetlacz piekarnika, z kabla od zasilacza do laptopa też łuna bije...

i pomyślec, że żałowałam, że nie zrobiłam podświetlenia stopni schodów - zupełnie niepotrzebnie :lol:

noo, dodaj jeszcze diodki tv i dekoderow :D

Efi, ty zawsze masz "wypasiony" sprzet kuchenny. jaka masz maszynke do pieczenia chlebka, na necie od groma do wyboru.

wersja tańsza moulinex home bread albo home bread baguette

wersja droższa moulinex OW 6000

8)

ten pierwszy jako mój typ był jeszcze w dzienniku na etapie budowania fundamentów

No a ja chleb kupuj w sklepie i robi mi się za diabła nie chce robić....

A ja to dopiero nie jestem trendy.... nie mam podświetlanej zmywarki, ba to jest dopiero moją pierwszą zmywarką, nawet nie wiem jakiego koloru są światełka w sprzętach... i szczerze nie interesuje mnie to... , grunt, że indukcja działa, piekarnik piecze, a koleżanka zmywarka myje.... A dzisiaj nawet w tym upale gołąbki zrobiłam;)

Jadę teraz z młodym do jakiegoś zrobionego parku na bmx wyczynowego... chce się zapalić, tak się prosi....

No a ja chleb kupuj w sklepie i robi mi się za diabła nie chce robić....

A ja to dopiero nie jestem trendy.... nie mam podświetlanej zmywarki, ba to jest dopiero moją pierwszą zmywarką, nawet nie wiem jakiego koloru są światełka w sprzętach... i szczerze nie interesuje mnie to... , grunt, że indukcja działa, piekarnik piecze, a koleżanka zmywarka myje.... A dzisiaj nawet w tym upale gołąbki zrobiłam;)

Jadę teraz z młodym do jakiegoś zrobionego parku na bmx wyczynowego... chce się zapalić, tak się prosi....

Arnika, no jakże to tak, bez światełek i działa?! :jawdrop: niemożliwe :no:

żartowałam oczywiście :lol:

jakby kogo interesowało to cały zeszly tydzien wypalalam i wyrywalam zielsko i trawe z kostek. efekt mego dziela jest w albumie 8)

to ja dopiero w domu sobie popatrzę...