mirela99 30.08.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 mój na razie na schodkach z ikei siedzi w takich sytuacjach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 30.08.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 cały czas podglądam, mało się odzywam, bo za Wami dziewczyny nadążyc jest trudno, ale dzisiaj muszę, no muszę Taki mąż to skarb! Bez okazji i sam wybierał... hoho... Piękny prezent. Podoba mi się pomysł z bardziej monochromatycznym rozwiązaniem, a kolorki na rzemyk Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 30.08.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Ja też się ostatnio mało odzywam a mogłabym poprosić o linka do galerii coby trochę pozazdrościć takiego fajnego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Efi, wiem, że "doktoryzowałaś się" swego czasu w temacie materaców do łóżka. Możesz mi powiedzieć jakie wybrać i na co zwracać uwagę ? Chodzi mi o materac do naszego łózka i do dzieci Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.08.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 podłączam się pod pytanie. Zaraz będę z tych informacji korzystać Przy okazji. Lidziu, to Twoje łóżko jest już ze stelażami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 podłączam się pod pytanie. Zaraz będę z tych informacji korzystać Przy okazji. Lidziu, to Twoje łóżko jest już ze stelażami? tak, ze stelażami i chyba będę je mieć w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 31.08.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 To i ja przy okazji skorzystam. Efi chyba polecała lateksowe (dla dorosłych i bezwypadkowych młodych) ... ale szczegółów nie znam bo jest zapewne srylion rodzai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Fajnie kwitną hortensje Prezent śliczny , i to bez okazji... zbiera chłopak punkty Mój w sobotę kupił mi pęk bordowych róż.... wyjeżdża na ryby, to się chce przypodobać Lidzia..., pytanie nie do mnie ale ja mam sprężynowy w kieszonkach + podwójny lateks, jest OK... Ale podobno sam lateksowy jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Lidziu przepraszam za zwłokę w odpowiedzi ale dziecię zmieniało przedszkole Dla dzieci którym może się zdarzyć choćby jednorazowe posiusianie materaca polecam sprężyny w koszulkach obłożone pianką Polceam Klio z firmy Janpol http://www.janpol.pl/produkt2.php?zakl=1&pr_id=11&pr_podgrupa=1&l= oprócz tego że naprawdę bardzo wygodny to jeszcze dodatkowo rehabilitacyjny (co to oznacza za chwilę) My mamy dzięki poleceniu Malgos (pewnie nie zaglądasz ale wiedz że śpiąc w łóżku hotelowym i tęskniąc za własnym zawsze ciepło o Tobie myślę ) lateksowy Hildinga. To najlepszy materac na jakim dotychczas spałam, a miałam wcześniej kilka naprawdę porządnych. Dodatkowo z tego co pamiętam lateks z Hildinga ma możliwość złożenia dwóch twardości - twardość materaca powinna być dobrana do wagi osoby śpiącej. Normalnie jest problem bo zazwyczaj para nie waży tyle samo. W hildingu można połączyć dwie połówki o różnej twardości w jeden materac. Mój materac był kupowany półtora roku temu i chyba tych modeli już nie ma, ale zasada jest prosta - im grubszy materac tym lepszy. Podobno również im więcej lateksu naturalnego tym wygodniej. A teraz wracając do materacy janpolu - niektóre z ich produktów mają atest jako produkty rehabilitacyjne - na to jest inny VAT. Mimo dużo wyższej ceny netto materac jest tańszy niż gorsze modele. To np. lateksowe Demeter, Zeus, Temida i Atena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Przy okazji dodam, iż raczej nie polecam pokrowców typu lato/zima - nie można ich prać w pralce, jedynie chemicznie, co nie dość że jest upierdliwie to jeszcze może się źle skończyć. Osobiście wybrałam medicott silverguard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.09.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 a uzywacie tez takich pikowanych pokrowców na materac (jak w hotelu) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.09.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Efi, bardzo dziękuję za odpowiedź Rozumiem, że dodatkowo do Hildinga zakupiłaś ten pokrowiec ? A jaki materac poleciłabyś dla dziecka, które już nie siusia do łóżka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 lateks oczywiscie w hildingu po prostu wybierasz sobie w jakim chcesz pokrowcu. zreszta w janpolu tak samo. przy okazji polecam sklep http://www.lambfield.com/category/materace-materace-lateksowe dzięki nim nasza pierwsza noc nie byla na samym stelażu - robili co w ich mocy zeby zdazyc bardzo milo wspominam kontakt z babka stamtad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.09.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 efilo, czyli rozumiem, że Wy (rodzice) macie tego Hildinga, a Janpol to dla dzieci, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 tak akurat się poukładało. decydowała kasa w obu przypadkach, bo obie firmy cenie (materace z janpolu kupowałam od 98 roku i zawsze były najwyższej jakości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.09.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Noooo dobra, poddałam się Weszłam na stronę z tymi Hildingami i dostałam oczopląsu. Któryś jest odpowiednikiem Twojego, najbardziej do tej pory wygodnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 ja tam lateksowych widzę tylko 3 rodzaje. Ten ze strefami indywidualnymi dla każdego z małżonków i dwa 'normalne' lateksowe. Original i Select Te dwa ostatnie różnią się proporcjami mleczka naturalnego i syntetycznego 20/80 i 80/20 % a tym samym i ceną. Reszta 'rodzai' wynika tylko z kombinacji wnętrza i powłoki. Wychodzi na to że ja mam odpowiednik takiego: http://www.lambfield.com/hilding-materac-lateksowy-original-lateks-medicott-silver.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.09.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 A, ok, czyli ta mnogość wynika z różnych pokryć. Dzięki! Kolejny problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Przepraszam Olu. Pamięci starczyło mi tylko na inspekcję zaslepek Nie wiem w jakim kolorze były wcześniej ale aktualnie są zdecydowanie białe i z żółtym nie maja nic wspólnego. Szczerze mówiąc na tyle nie rzucają się w oczy ze dopiero Ty mi uswiadomilas ze tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts