Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

efilo, znowu cię pomęczę:oops:

Czy pamiętasz może jakiej firmy masz akcesoria łazienkowe pt. wieszaki na ręczniki, papier toaletowy itp.

Wykonawca polecał mi firmę Tiger, oglądałam też ostatnio w sklepie dodatki stella:rolleyes:

Masz może coś do zaproponowania godnego uwagi?

Efi, powiedz mi jeszcze w sprawie Hildinga - czy on jest twardy ? Jestem prawie na 100% zdecydowana na ten, który polecałaś, ale chciałabym wiedzieć jak z jego miękkością :rolleyes:

I jeszcze jedno pytanie - jakie masz płytki na schodach zewnętrznych ? Kiedyś podawałaś nazwę i nawet sobie zapisałam, ale gdzieś mi zginęło :(

Lidziu, Hilding jest bardzo popularny i w większości sklepów meblowych ma jakies stanowisko gdzie można je wypróbować. Dla mnie jego twardość jest optymalna ale nie potrafię napisać czy jest miękki czy twardy. Ani taki ani taki. Jest wystarczająco twardy żeby się w nim nie zapadać a jednocześnie na tyle miękki że nie czuję się jakbym leżała na desce. Ja nie lubię bardzo twardych materacy.

Monsanbia, nie mam pojęcia - ale też nie było mi to do niczego potrzebne. Kolor kuchni miał być biały. Nic innego białego nie mam w tym pomieszczeniu - reszta jest kremowa, szara, palisandrowa :) Widziałam front, biel była ładna - tyle mi wystarczyło.

i co? nie bylo nic o kapeluszu :p

nie było. ale też nie było o niczym innym a wystawa w kapeluszu. ;) no nic to. przepraszam dziewczyny że się musiałyście pokręcić. skończyło się dobrze prawda? :D bardzo Wam dziękuję za pomoc i... chciałam zaznaczyć że mogło być gorzej bo na następny dzień musiałam podjechać po jeszcze 5 sadzonek. :)

p.s. wrzuciłam efekt prawie końcowy do albumu. teraz jeszcze żwirek i już :)

jasne marta, to była jego chwilowa niedyspozycja ;) najważniejsze że nikogo na podjeździe nie przejechał i że dojechał szczesliwie na miejsce :)

dziewczyny

było i mało i dużo. wystawców było naprawdę niewielu ale znalazłam wszystko co chciałam znaleźć. nawet jabłonkę z jabłkiem kupiłam :D było dużo fajnych bylin, piękne żurawki w tysiącach kolorów, dużo ładnych trawek, dwa wypasione stoiska z ziołami (zapowiada się mały remanent w ziołowej doniczce :D), trochę krzaczorów, choć na wiosnę drzew i krzewów było znacznie więcej.