monsanbia 07.09.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Efi, czy Ty wiesz jaki Ral/NCS mają Twoje białe kolumny? Muszę wybrać biały kolor dla zabudowy kominka i okazało się, że nie potrafię (zobaczyłam próbniki stolarza i się poddałam) Jak dobierałaś białe szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 na szczęście mnie próbniki ominęły. poprosiłam o takie same fronty jak w kuchni i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.09.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 efilo, znowu cię pomęczę Czy pamiętasz może jakiej firmy masz akcesoria łazienkowe pt. wieszaki na ręczniki, papier toaletowy itp. Wykonawca polecał mi firmę Tiger, oglądałam też ostatnio w sklepie dodatki stella:rolleyes: Masz może coś do zaproponowania godnego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2011 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 mam ale uprzedzam że tiger tańszy. ja wybrałam Colombo design. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.09.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 (edytowane) a te drugie to z jakiej firmy byly? sa jeszcze z gedyhttp://superlazienka.abc24.pl/default.asp?kat=69765&klucz=&wlk=&nr_str=2&r= Edytowane 8 Września 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 z vado ale nie jestem tak zadowolona jak z colombo wiec po co polecac? masz tą gedę? i jak z jej stabilnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.09.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 mam ale uprzedzam że tiger tańszy. ja wybrałam Colombo design. Polecam. design w nazwie tanio nie brzmi:lol2:, obejrzałam na szybko, bardzo ładne, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.09.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Rodzice maja kansas i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.09.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Rodzice maja kansas i jest ok Dzięki za kolejną propozycję, zaraz pooglądam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.09.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Efi, powiedz mi jeszcze w sprawie Hildinga - czy on jest twardy ? Jestem prawie na 100% zdecydowana na ten, który polecałaś, ale chciałabym wiedzieć jak z jego miękkością I jeszcze jedno pytanie - jakie masz płytki na schodach zewnętrznych ? Kiedyś podawałaś nazwę i nawet sobie zapisałam, ale gdzieś mi zginęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.09.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 na szczęście mnie próbniki ominęły. poprosiłam o takie same fronty jak w kuchni i tyle i nie masz pojęcia jaki to numerek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 i co? nie bylo nic o kapeluszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2011 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Lidziu, Hilding jest bardzo popularny i w większości sklepów meblowych ma jakies stanowisko gdzie można je wypróbować. Dla mnie jego twardość jest optymalna ale nie potrafię napisać czy jest miękki czy twardy. Ani taki ani taki. Jest wystarczająco twardy żeby się w nim nie zapadać a jednocześnie na tyle miękki że nie czuję się jakbym leżała na desce. Ja nie lubię bardzo twardych materacy. Monsanbia, nie mam pojęcia - ale też nie było mi to do niczego potrzebne. Kolor kuchni miał być biały. Nic innego białego nie mam w tym pomieszczeniu - reszta jest kremowa, szara, palisandrowa Widziałam front, biel była ładna - tyle mi wystarczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2011 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 i co? nie bylo nic o kapeluszu nie było. ale też nie było o niczym innym a wystawa w kapeluszu. no nic to. przepraszam dziewczyny że się musiałyście pokręcić. skończyło się dobrze prawda? bardzo Wam dziękuję za pomoc i... chciałam zaznaczyć że mogło być gorzej bo na następny dzień musiałam podjechać po jeszcze 5 sadzonek. p.s. wrzuciłam efekt prawie końcowy do albumu. teraz jeszcze żwirek i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Efi, juz raz chcialam Cie zapytac, co to sa za krzewy te wysokie za żurawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Skonczylo sie dobrze mam nadzieje, ze Luby dal sie udobruchac pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.09.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Cześć Babeczki -) Strasznie żałuję, że nie udało mi się z Wami zobaczyć... Napiszcie, że nie było nic ciekawego i nie było co oglądać...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Mnie też proszę tak napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 jasne marta, to była jego chwilowa niedyspozycja najważniejsze że nikogo na podjeździe nie przejechał i że dojechał szczesliwie na miejsce dziewczyny było i mało i dużo. wystawców było naprawdę niewielu ale znalazłam wszystko co chciałam znaleźć. nawet jabłonkę z jabłkiem kupiłam było dużo fajnych bylin, piękne żurawki w tysiącach kolorów, dużo ładnych trawek, dwa wypasione stoiska z ziołami (zapowiada się mały remanent w ziołowej doniczce ), trochę krzaczorów, choć na wiosnę drzew i krzewów było znacznie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Maryś masz na mailu moje pokrętne wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts