mario31 12.09.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Pędzę odebrać -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Marys a jak mala sie czuje?? No i zakwasu nie dostalas Dziewczyny i sprawdza sie zasada, zeby zostawic 2 lyzki zakwasu i dozywiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 13.09.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ja tylko dodam, że mam pakowny samochód. chleba jeszcze nie piekłam, za to piłam pyszną kawę. i jadłam deser pieskowo-kotkowy. takie tylko u Efi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Efilo, poradź, bo jestem tuż przed ostatecznym zamówieniem stołu.I sama już nie wiem czy dobrze zdecydowałamCzy wymiar 230x105 z nogami 11x11 będzie ok? Chodzi mi o proporcje i jakość użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 13.09.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Efilo Ty taka obeznana wic ja sie Ciebie tez zapytam o moj problem ... a mianowicie taras ...jak zerkniesz do mnie jak masz czas ... nie iwem co zrobic ... likwidowac czy nie ... bedzie ciemno czy nie ... bede wdzieczna za opinie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2011 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 moniu po prostu jestes super ciocią monsanbia - myślę że będzie baaardzo wygodnie nie wiesz przez przypadek jakie ja mam nogi? (o stół pytam oczywiscie ) Oliwka idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 I jeszcze jedno pytanie - jakie masz płytki na schodach zewnętrznych ? Kiedyś podawałaś nazwę i nawet sobie zapisałam, ale gdzieś mi zginęło mogę się przypomnieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Efi, Ty masz blat z mozaiki o ile dobrze kojarzę eclipse (w łazience małż) Masz może zdjęcie jak to jest na rancie zrobione? Chodzi mi o połączenie poziomej mozaiki z pionową I z ciekawości (z wątku Lidki) jakie szerokie masz łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 mogę się przypomnieć ? Lidziu jeżeli pytasz o ten szary to klinkier stroeher, też pytałam ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.09.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 monsanbia poszukam. po prostu ta dolna jest przyłożona od spodu do tej wystajacej gornej - czyli widzę bok wierzchniej warstwy mozaiki łóżko 180 dzięki tofee - wyjaśniło się już u Lidzi - miałam nadzieję że ktoś to będzie pamiętal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.09.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 http://img705.imageshack.us/img705/433/kafle.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 DZIĘKI!!! Tak podejrzewałam jak przyglądałam się zdjęciom z troszkę*bardziej daleka Kurcze, ten eclipse chyba ma ładniejsze brzegi. Mój orion jest inny, brzydszy (a miałam brać eclipse ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.09.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 brzeg to po prostu przezroczyste matowe szkło z zaokrąglonym brzeżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 brzeg to po prostu przezroczyste matowe szkło z zaokrąglonym brzeżkiem No właśnie, a orion od gory jest czarny (matowy/połysk) a brzegi ma szare i takie w ciapki (jakby niedorobione) no nieładne Buuuu (że też*nie spojrzałam na brzegi jak wybierałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.09.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 a prosze ciekto bedzie z lupa brzegi w jednym miejscu ogladal. nie wierze zeby dune zrobil brzydka mozaike. i pomysl ze za eclipse zaplacilabys dwa razy drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.09.2011 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 znalazłam lepsze zdjęcie http://img29.imageshack.us/img29/7118/brzega.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 a prosze cie kto bedzie z lupa brzegi w jednym miejscu ogladal. nie wierze zeby dune zrobil brzydka mozaike. i pomysl ze za eclipse zaplacilabys dwa razy drozej no może masz rację, faktycznie co do ceny, eclipse kosztowała za plaster 65, a orion 50. Różnica niewielka, a ja kupowałam dosłownie 20 plastrów Zaczęłam się zastanawiać nad wymianą (chyba podjadę gdzieś i obejrzę te brzegi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 znalazłam lepsze zdjęcie Nie no, w ogóle nie ma o czym mówić - jest super! Bo tam są*te szkiełka, jest ich sporo i te brzegi są*po prostu ładne. W orionie są wszystkie brzegi matowe i w ciapki a od góry co któraś kostka jest szkliwiona (tylko od góry). No cóż ... szczegół, ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.09.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 a widzisz - no to 'u mnie' w sklepie eclipse dzisiaj po 71,50 a orion 49 bo kochana różnica jest taka że eclipse to szkło a orion to mozaika kamienna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.09.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 to zanim podejmiesz decyzję tylko drobny szczegół - trzeba było wymieniać kosteczki na brzegu jeśli jakaś wypadła stalowa - bo to jest metalowa nakładka na ceramicznej podkladce i wtedy wyglądała nieciekawie - ale to nie był specjalny problem - trzeba tylko wykonawce uczulić. moi sami na pomysł nie wpadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts