monsanbia 15.09.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 bo kochana różnica jest taka że eclipse to szkło a orion to mozaika kamienna. i o to chodzi A ja głupia patrzyłam na kolor, nie przyszło mi do głowy na brzegi zwracać uwagę Wybrałam eclipse z netu a potem na miejscu zmieniłam na oriona. Sprawdza się powiedzenie pierwsze wybory najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 bo to jest metalowa nakładka na ceramicznej podkladce i wtedy wyglądała nieciekawie :lol2: No toś mnie pocieszyła ... ceramika z nakładką nie wyglądała dobrze :bash: Jadę oglądać mozaiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.09.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no coś Tyto nie ma wpływu na wygląd i używanie mozaiki. przecież nie zrobią kafla ze stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no coś Ty to nie ma wpływu na wygląd i używanie mozaiki. przecież nie zrobią kafla ze stali Ale taki brzeg Ci się nie podobał, to co byś o moim powiedziała. Wiedziałam kogo i kiedy zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Efi... szepnę tylko... duszonki chyba będą w piątek u mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.09.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 WOW! Dobrze wiedzieć :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka Zaciszanka 20.09.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Dziewczyny napiszcie proszę jaką macie grubość parapetów-na zewnątrz i wewnatrz domu????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2011 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 na zewnątrz mam helopal aluminiowy wiec grubości nie ma zbyt wielkiej wewnątrz nie pamiętam. chyba 3 cm. może więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 U mnie na zewnątrz są granitowe parapety 3cm, w wewnątrz konglomerat marmurowy też 3cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.09.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 efilo, wyrocznio agd:) potrzebuję pralki - Ty masz dobre sprzęty, jaką masz pralkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2011 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Mam oczywiście Siemensa - jestem baaaardzo zadowolona. Symbolu nie pamiętam ale powinnam odszukać - z tym że pewnie teraz już jest jakiś 'nastepny model' wiesz jak jest. Przy okazji.... jest promocjahttp://www.siemens-home.pl/szczeg%C3%B3%C5%82y-promocji.html?announcement=podw%C3%B3jny-komfort&gclid=CPn96rnmsqsCFcK9zAodqGF6fw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Chyba ta:WM16S743PLale nie dam się zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 23.09.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Fajna promocja, szkoda że się nie załapałam z moją pralką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ja od kilku lat użytkuję Simensa... Kupowałam chyba najdroższą wówczas... Teraz zaczyna w niej coś rzęzić, ale tyle co ja naprałam, to ma prawo... Może jakieś łożysko, może potrzeba jej smarowania... Ale powiem , że te 6-7 lat temu to 2300zł za pralkę to było mnóstwo, i juz wiem, że nie używam nawet połowy funkcji , które w niej są... Więc na drugi raz chyba bym wybrała tańszą wersję, bo za moją to bym z marketu wówczas wyjechała z dwoma i jeszcze by mi zostało trochę kasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.09.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ja od kilku lat użytkuję Simensa... Kupowałam chyba najdroższą wówczas... Teraz zaczyna w niej coś rzęzić, ale tyle co ja naprałam, to ma prawo... Może jakieś łożysko, może potrzeba jej smarowania... Ale powiem , że te 6-7 lat temu to 2300zł za pralkę to było mnóstwo, i juz wiem, że nie używam nawet połowy funkcji , które w niej są... Więc na drugi raz chyba bym wybrała tańszą wersję, bo za moją to bym z marketu wówczas wyjechała z dwoma i jeszcze by mi zostało trochę kasy.... Ale niestety są*takie funkcje które idą w parze z wypasem programowym. Ja np potrzebuję funkcji opóźniania prania, programów prania nie muszę mieć wiele, ale chcąc mieć*to pierwsze jestem skazana na drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 (edytowane) mi ostatnio tez pralka sfiksowala i zaszalalam z taka http://www.euro.com.pl/pralki/aeg-electrolux-lavamat-72850-a.bhtml ma opoznienie prania i mozna kupic ja taniej. kupiona w czerwcu, jetem zadowolona. a stara naprawilam za 50 zl. i mam teraz dwie Edytowane 23 Września 2011 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 No ja mam opóźnienie prania, ale włączam je tylko czasami, aby pralka nie zapomniała, że to ma.... Tak naprawdę nie potrzebna jest dla mnie ta funkcja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2011 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 opóźnienie startu to podstawa programowa jak dla mnie w tej siemensa najbardziej cenie programy do plam - nie wiem jak on to robi ale znikają zupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.09.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Tez mam ta sama pralke i do glowy mi nie przyszlo, ze ten bajer do plam dziala...musze wyprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.09.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 do glowy mi nie przyszlo, ze ten bajer do plam dziala a Ty chciałaś sobie z forum pójść Efi, ale co? Bez vanisha usuwa? A czyszczenie szufladki na detergenty ma? Jeśli tak, to jak to działa? I czy skutecznie (bo pralki z takim mykiem szukam, z nadzieją na to, że pozbędę się*problemu wzrostu niezidentyfikowanych obiektów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts