Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

bo kochana różnica jest taka że eclipse to szkło a orion to mozaika kamienna.

i o to chodzi

A ja głupia patrzyłam na kolor, nie przyszło mi do głowy na brzegi zwracać uwagę

Wybrałam eclipse z netu a potem na miejscu zmieniłam na oriona. Sprawdza się powiedzenie pierwsze wybory najlepsze

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam oczywiście Siemensa - jestem baaaardzo zadowolona. Symbolu nie pamiętam ale powinnam odszukać - z tym że pewnie teraz już jest jakiś 'nastepny model' wiesz jak jest.

Przy okazji.... jest promocja

http://www.siemens-home.pl/szczeg%C3%B3%C5%82y-promocji.html?announcement=podw%C3%B3jny-komfort&gclid=CPn96rnmsqsCFcK9zAodqGF6fw

Ja od kilku lat użytkuję Simensa... Kupowałam chyba najdroższą wówczas... Teraz zaczyna w niej coś rzęzić, ale tyle co ja naprałam, to ma prawo... Może jakieś łożysko, może potrzeba jej smarowania... Ale powiem , że te 6-7 lat temu to 2300zł za pralkę to było mnóstwo, i juz wiem, że nie używam nawet połowy funkcji , które w niej są... Więc na drugi raz chyba bym wybrała tańszą wersję, bo za moją to bym z marketu wówczas wyjechała z dwoma i jeszcze by mi zostało trochę kasy....

Ja od kilku lat użytkuję Simensa... Kupowałam chyba najdroższą wówczas... Teraz zaczyna w niej coś rzęzić, ale tyle co ja naprałam, to ma prawo... Może jakieś łożysko, może potrzeba jej smarowania... Ale powiem , że te 6-7 lat temu to 2300zł za pralkę to było mnóstwo, i juz wiem, że nie używam nawet połowy funkcji , które w niej są... Więc na drugi raz chyba bym wybrała tańszą wersję, bo za moją to bym z marketu wówczas wyjechała z dwoma i jeszcze by mi zostało trochę kasy....

Ale niestety są*takie funkcje które idą w parze z wypasem programowym.

Ja np potrzebuję funkcji opóźniania prania, programów prania nie muszę mieć wiele, ale chcąc mieć*to pierwsze jestem skazana na drugie

mi ostatnio tez pralka sfiksowala i zaszalalam z taka

http://www.euro.com.pl/pralki/aeg-electrolux-lavamat-72850-a.bhtml

ma opoznienie prania i mozna kupic ja taniej. kupiona w czerwcu, jetem zadowolona. a stara naprawilam za 50 zl. i mam teraz dwie :D

Edytowane przez TAR

do glowy mi nie przyszlo, ze ten bajer do plam dziala

a Ty chciałaś sobie z forum pójść :lol2:

Efi, ale co? Bez vanisha usuwa?

A czyszczenie szufladki na detergenty ma? Jeśli tak, to jak to działa? I czy skutecznie (bo pralki z takim mykiem szukam, z nadzieją na to, że pozbędę się*problemu wzrostu niezidentyfikowanych obiektów ;))