Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość monika996
opóźnienie startu to podstawa programowa jak dla mnie

w tej siemensa najbardziej cenie programy do plam - nie wiem jak on to robi ale znikają zupełnie

Elfi ty skarbnicą wiedzy jesteś. znów jestem zaskoczona. program do plam?

jeszcze zmywarka ze światełkiem w środku:no: oj tam , oj tam, bajery

powiedz więc jaką kupić suszarkę.

ja mam pralkę elektroluxa . jest ok. nie ma tylko 1/2 wkładu. to by się mi przydało.

dopasowuje się samo, nic nie ustawiasz - w miarę jak dokładasz pranie to wyświetlacz pokazuje stopień załadowania i widać, czy to 1/2 czy 3/4 - środek piorący dozuję na podstawie wyświetlanego stopnia załadowania

a jak czasami przesadzę z proszkiem lub płynem, to uruchamia się aquasensor, który sprawdza stopień "zadetergencowacenia" wody i dopasowuje ilość płukania

u mnie wybawianie plam nie sprawdziło się, ale to może też kwestia jakości wody

moje dziecie niestety czesto jest w ziemi, trawie lub pomidorach i papryce wiec mam wszystko obczajone. ja mam bardzo miękką wodę więc z detergentem muszę uważać bo ostatnio mimo ilości w gornych granicach normy piana zaczęła zwiedzać pralnie. na szczęście: 1. mam kratkę na środku pomieszczenia ze spadkiem 2. pralka sama wie że jest piana i płucze do za przeproszeniem usru, pokazując radosną ikonkę bąbelków. ;)

co do ilości to jest automatyka wagowa więc nic ręcznie nie ustawiasz

ja mam suszarkę siemensa oczywiście ;) WT46S515PL

odradzam kupowanie tych z pompą ciepła - liczylismy na wszystkie strony i jest taka różnica w cenie że przy aktualnych cenach prądu nie ma szans się szybko zwrócić

do siemensów dokupuje się oddzielnie odprowadzenie wody - koszt ok 30 zeta

Ja jak wybierałam pralkę to patrzyłam gł czy ma program krótki (15 czy 30 minut). Po ostatniej pralce która prała minimum 1h 40 min to był dla mnie absolutny must, miałam dosyć sterczenia cały wieczór w domu bo pranie trzeba włączyć. Reszta funkcji jak dla mnie jeden czort.