pasie 23.09.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Monia jak taką znajdziesz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Monia jak taką znajdziesz to daj znać Ale ja takie mam na oku, tylko pytam czy to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 dziala, dziala, sama jestem w szoku bo myslalam ze to tez chlyt marketingowy ;)o ile usuwanie plam trzeba sobie zaprogramowac, to juz czyszczenie szufladki jest automatyczne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.09.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Też mam te programy antyplamowe, ale jakoś nawet mi nie przyszło do głowy żeby je wypróbować, zresztą my się nie brudzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.09.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 zresztą my się nie brudzimy Zdradź przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.09.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 opóźnienie startu to podstawa programowa jak dla mnie w tej siemensa najbardziej cenie programy do plam - nie wiem jak on to robi ale znikają zupełnie Elfi ty skarbnicą wiedzy jesteś. znów jestem zaskoczona. program do plam? jeszcze zmywarka ze światełkiem w środku:no: oj tam , oj tam, bajery powiedz więc jaką kupić suszarkę. ja mam pralkę elektroluxa . jest ok. nie ma tylko 1/2 wkładu. to by się mi przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.09.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 wiecie co, patrzę na te lepsze Siemensy i nigdzie tam nie widzę 1/2 wkładu - czy ja staroświecka jestem i teraz jest jakieś automatyczne wyważanie i dopasowywanie wody czy źle szukam właśnie suszarka z odprowadzeniem wody też potrzebna, ale nie na już.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.09.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 tzw automatyka wagowa, ale dopasowywanie wody do wkładu to 25%, 50%, 75% i 100% a nie co do grama, przynajmniej w moim siemensie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.09.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Możesz to rozwinąć Elena? O co chodzi? Czyli jak chcę zapakować 1/2 pralki, to muszę coś ustawić czy samo się dopasuje - ilość wody i czas prania, czy czas prania jest ten sam? Ale ja nieobyta w sprzętach jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.09.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 dopasowuje się samo, nic nie ustawiasz - w miarę jak dokładasz pranie to wyświetlacz pokazuje stopień załadowania i widać, czy to 1/2 czy 3/4 - środek piorący dozuję na podstawie wyświetlanego stopnia załadowaniaa jak czasami przesadzę z proszkiem lub płynem, to uruchamia się aquasensor, który sprawdza stopień "zadetergencowacenia" wody i dopasowuje ilość płukania u mnie wybawianie plam nie sprawdziło się, ale to może też kwestia jakości wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.09.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 o rany, to ja jakąś masakrycznie staroświecką pralkę posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.09.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 i ja też. u mnie nic nie pokazuję. ale swoją kupiłam pod koniec 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.09.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 u mnie też nic - ale moja jeszcze parę lat i pełnoletnia będzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 moje dziecie niestety czesto jest w ziemi, trawie lub pomidorach i papryce wiec mam wszystko obczajone. ja mam bardzo miękką wodę więc z detergentem muszę uważać bo ostatnio mimo ilości w gornych granicach normy piana zaczęła zwiedzać pralnie. na szczęście: 1. mam kratkę na środku pomieszczenia ze spadkiem 2. pralka sama wie że jest piana i płucze do za przeproszeniem usru, pokazując radosną ikonkę bąbelków. co do ilości to jest automatyka wagowa więc nic ręcznie nie ustawiasz ja mam suszarkę siemensa oczywiście WT46S515PL odradzam kupowanie tych z pompą ciepła - liczylismy na wszystkie strony i jest taka różnica w cenie że przy aktualnych cenach prądu nie ma szans się szybko zwrócić do siemensów dokupuje się oddzielnie odprowadzenie wody - koszt ok 30 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 no ja dzisiaj probowalam uzyc opcji na plamy ale...wyswietlacz pokazal mi czas trwania prawie 5 godzin! no i podziekowalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.09.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 wyswietlacz pokazal mi czas trwania prawie 5 godzin oo ołłłłłł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.09.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Hejka... ja tez czasem skracam programy, bo jak piore pościel i ręczniki w 90'C to mi wyświetla 3h 40 min... i to akurat jeszcze ujdzie. Ale codzienne pranie powyżej 2h to już dla mnie przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2011 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Mój codzienny mix trwa 41 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.09.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 ooo to moje skrócone też mniej więcej tylko trwają... no chyba, że coś tam jeszcze kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.09.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ja jak wybierałam pralkę to patrzyłam gł czy ma program krótki (15 czy 30 minut). Po ostatniej pralce która prała minimum 1h 40 min to był dla mnie absolutny must, miałam dosyć sterczenia cały wieczór w domu bo pranie trzeba włączyć. Reszta funkcji jak dla mnie jeden czort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts