e-mól 29.09.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 (edytowane) Zdradź przepis Stateczne inteligenckie życie prowadzimy Lakierki, fortepian i koronki, literatura, no wiecie.. Nie wiem skąd to się wzięło, ale starszy od malutkiego był taki dziwny, do szału mnie doprowadzał, gdy np. na plaży piasek go denerwował, bo buty pokazywał, że są beee Jedzenie lodów w plenerze to mega stres dla wszystkich był, nie daj boże żeby mu się bluzka od lodów upaćkała.. W wakacje był na totalnej wsi z rówieśnikiem i opiekunowie zarządzili dzień w którym mój miał się ubrudzić choć trochę, a tamten drugi dzieciak miał przynajmniej jeden fragment ciała/garderoby pozostawić czystym. Mój codziennie odpicowany jak na randkę, a tamten od stóp do głów usmarowany. Uwierzyć nie mogli jak on to robi podczas ognisk, wypraw do lasu, drylowania wiśni itp. Ja normalna matka jestem serio Wracając do tematu AGD ja mam model Siemens WM 14S742PL czyli 1400 obrotów i 42 a nie 43 na końcu symbolu, tej mojej w każdym razie już nie ma u simensa i już nie moge sprawdzić czy faktycznie w opisie jest, ale jak wybierałam to pamiętam że między innymi zdecydowałam się na tą bo miał być wskaźnik dozowania śr. piorącego i zabezpieczenie przed dziećmi. Zabezpieczenie jest idiotyczne bo działa tylko na guziczki, a nie na pokrętło, czyli dzieciak może zmienić program z delikatnego 30st na bawełnę 90 st, a wskaźnik dozowania do dziś dnia nie wiem jak działa, może Wy mi to objaśnicie? Czyli dopłaciłam za coś co jest fikcją. Ale ma fajne światełko i cicho chodzi, no i krótkie programy-podstawa w niebrudzącej rodzinie, czyli odświeżanie, choć pocić też się nam nie zdarza oczywiście :) edycja: zadzwoniłam do simensa i już wiem jak działa, jak na mój gust: głupawo, szumnie nazwane ważenie prania Edytowane 29 Września 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 pocić też się nam nie zdarza oczywiście :) Nadludzie??? A śpicie, jecie i pijecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.09.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 jedynie degustujemy i wypoczywamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 29.09.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 e-mól uśmiałam sie po pachy. Najlepsze że mój synek (4 lata ) to taki sam model jak Twój, i też od małego taki był.Niezła z nim jazda, nawet nie usiądzie do stolika jak jest brudny, dopóki nie wypucuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.09.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 (edytowane) edit:coś tu o oświetleniu marudziłam, bo nie wiedziałam jak temat ugryźć, ale problem udało mi się samodzielnie rozwiązać Edytowane 2 Października 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 07.10.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Efilo podpowiedz mi proszę gdzie mogę takie nóżki kupić jak masz w szafce w czarnej łazience? Ta szafeczka pod lustrem ma 2 nóżki czy 4?Chę zlecić stolarzowi zrobienie czarnej szafki i nie mogę znaleźć czarych nóżek, wszędzie są chromowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 w ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2011 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 adriado. kupiłam małą czarną szafkę z takimi nogami i rozdzieliłam po dwie do moich szafek. teraz chyba są już inne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Co robisz w ogródku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 11.10.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Szukałam w ikea, są nóżki w innych kolorach, czarnych nie ma. Też pomyslałam o zakupie szafki w ikea i pomalowaniu na czarno, ale najpierw kupię nóżkę srebrną satyna i zawioze do lakiernika samochodowego, moze on sprawi, że bedę miała czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.10.2011 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 jakbyś psiknęła czarnym sprayem też by była czarna. zwłaszcza że to mat tak przerobiliśmy anemostaty z białych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 12.10.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Dzięki,t ak, tez zrobię.A powiedz Efilo ile masz lampek z italuxa decorative downlights w łazience białej ?Zastanawiam się nad nimi, czy nie zamontować w swojej łazience 10,5 m2. Kupiłabym 8 szt, ale czy nie będzie sufit dziwnie wyglądał przy takiej ilość ?Oczywiście będzie inne oświetlenie nad lustrem i nad wanną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.10.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 ja mam tylko dwa. nad 'urządzeniami' ale dwa to nie jest zbyt dużo światła jak na taką łazienkę. jest dość ciemlaźnie. na szczęście mam jeszcze dwa inne źródła światła w tym pomieszczeniu i mogę kombinować. U mnie były 4 albo 5 zaplanowane w czarnej łazience ale zmieniłam koncepcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 12.10.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 a jak myślisz 8 szt to dziwnie nie będzie wyglądało? Może lepiej 6 sztuk? Będą jeszcze 2 inne żródła światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 15.10.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Cześć Ewcia, mało Cię tu ostatnio Przyszłam po pomoc, bo jesteś biegła w oświetleniu. Kojarzysz moze co to za lampu , tamizo je często ma w swoich projektach, nawet teraz u Oliwi sporo ich dali na wizualkach, a ja szukam i nie jestem pewna czy to chors http://tamizo.pl/projekty/wnetrza/gliwice_foto_01.jpg Chodzi mi o te na suficie. I czy moze kojarzysz jakąś tańsza opcję. gdzie mam szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Na komórce nie widzę czy te oprawy są pojedyncze czy podwójne ale przejrzyj sobie ofertę briluxa Tu olbrzym 2x3http://www.apdmarket.pl/product_info.php?manufacturers_id=11&products_id=183&osCsid=ea872df6e9a9cbc57d7ef773ac26ce94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 15.10.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Mysle że to nie to zajrzyj prosze do Dziennika Oliwii wstawiała swoje wizualki od Tamizo i tam dokładniej widać. Ja typuje że to bardziej Chors optique Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Daj mi linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.10.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Hej Efcia:D. Nie jestem na bieżąco, to się tylko przywitam:).Link do Oliwki: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180471-Dziennik-Oliwii-projekt-indywidualny&p=4948444#post4948444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 15.10.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 O widzę że Rasia mnie wyręczyła. tak to właśnie o tym dzienniku mowa. Dzięki Rasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts