malkul 17.10.2011 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ewacia dasz radę zajrzeć do Oliwki na te lampy kuknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 17.10.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dzien dobry efilo czy Ty mozesz mnie oswiecić w temacie roznicy pomiedzy aquaform set raw a chors thiny? potrzebuje takową nad blat roboczy do kuchni, sprawdzi sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.10.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 efilo chciałam się przpomnieć z tym pytaniem o lampę, jest jakaś szansa na odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 malkul oglądałam te wizualki ale nic mi nie mówią. te oprawy są ukryte we wnęce więc widać tylko reflektory które tak naprawde są żarówką. szczerze mówiąc nie ma znaczenia co tam wcisniesz byleby zgadzał się kolor, głębokość szpary była wystarczająca żeby schowała się oprawa i co by oprawa była na R111. nie chcę żebyś pomyślała że Cię zbywam - naprawdę myślę że cokolwiek tam nie wsadzisz osiągniesz zbliżonby efekt. obejrzyj sobie aquaform serię ceres albo bares Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Efi, mam pytanie - czy prałaś w swojej pralce wełniane swetry przeznaczone do prania ręcznego ? Mam taką samą pralkę i zastanawiam się, czy da się w niej wyprać takie swetry, bo mi się trochę ich nazbierało i nie chce mi się męczyć z praniem ręcznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 niestety lidziu nie pomoge bo nie mam nic wełnianego. jedyny sweter wełniany jaki miałam niania włożyła do pralki razem z innymi rzeczami na program bawełna więc już go nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 ale tak mi sie przypomnialo ze pralam w starej gorszej pralce też na programie wełna i nic kompletnie sie z nimi nie stało - z tego co pamiętam to bęben napełnia się prawie cały wodą i one są tam jak w misce, trochę się pomoczą, troszkę leniwie poobracaja i tyle. ja bym w to poszła. ale może na początek nie ze wszystkimi na raz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 dzięki za odpowiedź. Spróbuję na początku ze swetrami M, jak im nic nie będzie, to upiorę swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Ja mam taki program w swoim simensie i czasami piorę... Bardzo leniwie przechyla się bęben... jakby chciał, a nie mógł... Wszystkie swetry były OK... Możesz prać bez obaw.... tylko daj środka do wełny a nie proszku z enzymami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 dodajmy środka który się nadaje do automatu. żeby nie było problemu z zbyt duza iloscia piany na klatce schodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No właśnie tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.10.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Ewcia dzięki wielkie, no te co podałaś ładne , pasowały by - ale nie na moją kieszeń, musze namierzyć coś na zastępstwo, pytanie tylko czy znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 a też masz takie obniżone sufity i będziesz tam robić te długie wnęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.10.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Tak właśnie podwieszamy, dlatego te lampy takie pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Tak właśnie podwieszamy, dlatego te lampy takie pilne Też*mam takie koryta pod lampy jak pokazałaś i właśnie do bares się przymierzałam, ale kiedyś, dziś przymierzam się*jakoś mniej Tyle że ja potrzebuję nad pisuar pojedynczej i nad prysznic podwójnej. Zajrzyj do moniki 996, ona ma takie z castoramy i wyglądają*fajnie A ja zawsze bałam się*prać swetry w pralce i tak się*bujam z perwollem i ręcznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.10.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 wpadłam tylko się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.10.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Monia dzieki wielkie, już byłam u moniki i widziałam je. muszę je badnąć w Casto jak będę. Ceny nie kojarzysz pewnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 muszę je badnąć w Casto jak będę. Ceny nie kojarzysz pewnie? Oczywiście nie Ale gwarantuję, że o wiele tańsze I ostatnio widziałam coś takiego z massive chyba w sklepie. Ok 100pln. Muszę w końcu zdecydować co brać, bo wypadałoby je montować. Jak podejmiesz decyzję, to daj znać, może coś jeszcze Ci wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.10.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Moni ok dam znać. I tak Cię podczytuję na bieżąco Ewcia mam jeszcze jedno pytanko, jesli to nie tabu to zadradź mi prosze jaki masz oświetlenie w sypialni, ale nie naś cianie przy łożku ( bo to wiem i uwielbiam) ale normalnie na suficie. może być priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts