Amtla 31.10.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 efilciu, napisz proszę czy do berry miałaś w komplecie korki? Jak jakościowo ma się Tres, Kludi i Paffoni wzgledem siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka1 01.11.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Witam. Zapewne gdzieś już została umieszczona informacja na temat łóżka w sypialni, ale niestety wątek jest tak długi, że trudno znaleźć.Więc proszę o informację gdzie kupowane było łóżko do sypialni i z jakiego materiału jest. Z góry dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.11.2011 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Malkul w sypialni nie mam górnego oświetlenia. Jest tylko podswietlony ledami sufit na boki ( bez zbędnych komentarzy proszę ) i miejsce na kinkiet na który nadal się nie zdecydowałam. Amtlus przyjmuje się ze właśnie w takiej kolejności jak wymienilas od najlepszego do najgorszego. Niemniej jednak ja osobiście mam gorsze zdanie o kludim niż o paffonim. Do tego drugiego nie mogę się doczepic a do kludi i owszem - z tym ze moje uwagi dotyczą termostatu. Tak były przy berry korki. Nawet gdzieś je mam jakbyś potrzebowała Łóżko jest z firmy Sits. Materiał ... Yyy... Milusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.11.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Dzięki Ewcia za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 proszę Cię bardzo choć wiem że nie byłam zbytnio pomocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.11.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 No kochana cóż mam ci powiedzieć, nie była pomocna ale może być kolejna Mianowicie stawiając sprawę jasno chciałabym od Ciebie zgapić lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.11.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Inspirując sie Waszymi lampami w sypialni zaplanowałam że kupię do naszej sypialni te mniejsze Artemide Tolomeo i chcę zamontować je nie do sufitu tylko ze ściany po obu stronach łóżka i nie bardzo wiem jakie dać oświetlenie na sufit, żeby nie zepsuć efektu. Czuję , że musi to być oświetlenie, które nie zdominuje mi tamtych lamp a na dokładkę musi być na żarówki LED (lub inne ale LED). Miałabyś może jakiś pomysł? Ja nie mam niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 a jaki masz sufit? jak podwieszony to może zrobiłabyś sobie taki fragment ze świecącego barisola. naprawdę to niezły efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.11.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Sufit podwieszany. A jak się to cenowo kształtuje (moze byc priv)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 zależy od powierzchni i od tego co wsadzicie za oswietlenie. ja za sam sufit zapłaciłam 800 z tym że połowa to był koszt montażu. powierzchnia około 2 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaMaksKuba 13.11.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 witam mam pytanie o twoje oświetlenie widoczne w sufitach w salonie i w suficie w hollu koło schodów to podłużne listwy czy może jeszcze coś innego będe bardzo wdzięczna jesli to jakies lampy to prosze również o ich nazwę ps z tym sprzętem w kuchni chodziło mi o wysokości dokładnie, zwykłe piekarniki mają 60cm h a mikrofale, kawiarki już dużo mniej, dzięki zajrze do siemensa może jednak jeszcze to produkują ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Efi, polecałaś kiedyś karnisze jakiejś firmy, ale nie pamiętam jakiej, możesz mi podać nazwę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.11.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Zniknęłaś Efilio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.11.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 niedobrze no Zdecydowalismy sie w tej sypialni na oświetlenie liniowe (pasy LEd z pleksa opal-wykonanie mój mąż) , będą dobrym tłem dla Tolomeo przy łózku. PS. jaki model materacu wybrałaś , wiem że jednak HILDING ale który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.11.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 ja zastanawiam się nad Janpolem NYKS: 7 stref,wkład lateksowy 18cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Trochę No właśnie. I to na wszystkich polach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 z ogrodowej beczki ....... ibuki u Maji oglądała:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.11.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 To ja jeszcze z innej beczki: co sądzicie o natryskowych bateriach termostatycznych w domu ? Potrzebne to ? Przydatne ? Teraz nie mam i jest o.k. więc w czym rzecz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 29.11.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witam Efilo. Mam pytanko: możesz mi pomóc w temacie wentylacji mechanicznej? Masz takową? Jeżeli masz jakieś istotne info, to proszę daj namiary na konkretnego producenta. Szukam i szukam a być moze Ty przerabiałaś juz temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts