Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malkul w sypialni nie mam górnego oświetlenia. Jest tylko podswietlony ledami sufit na boki ( bez zbędnych komentarzy proszę ;) ) i miejsce na kinkiet na który nadal się nie zdecydowałam.

Amtlus przyjmuje się ze właśnie w takiej kolejności jak wymienilas od najlepszego do najgorszego. Niemniej jednak ja osobiście mam gorsze zdanie o kludim niż o paffonim. Do tego drugiego nie mogę się doczepic a do kludi i owszem - z tym ze moje uwagi dotyczą termostatu.

Tak były przy berry korki. Nawet gdzieś je mam jakbyś potrzebowała ;)

Łóżko jest z firmy Sits. Materiał ... Yyy... Milusi ;)

Inspirując sie Waszymi lampami w sypialni zaplanowałam że kupię do naszej sypialni te mniejsze Artemide Tolomeo i chcę zamontować je nie do sufitu tylko ze ściany po obu stronach łóżka i nie bardzo wiem jakie dać oświetlenie na sufit, żeby nie zepsuć efektu. Czuję , że musi to być oświetlenie, które nie zdominuje mi tamtych lamp a na dokładkę musi być na żarówki LED (lub inne ale LED). Miałabyś może jakiś pomysł? Ja nie mam niestety.:(

• 2 weeks później...

witam mam pytanie o twoje oświetlenie widoczne w sufitach w salonie i w suficie w hollu koło schodów to podłużne listwy czy może jeszcze coś innego będe bardzo wdzięczna jesli to jakies lampy to prosze również o ich nazwę :)

ps z tym sprzętem w kuchni chodziło mi o wysokości dokładnie, zwykłe piekarniki mają 60cm h a mikrofale, kawiarki już dużo mniej, dzięki zajrze do siemensa może jednak jeszcze to produkują :))

• 2 weeks później...