rasia 29.11.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Hej Efcia! Gdzie się podziewasz? Myślę o Tobie ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 tylko nie mów, że plewisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Eeee Jamles... pewnie nie plewi... teraz biega po sklepach, po necie buszuje i szuka ozdóbek świątecznych.... Nie wspominając o mikołaju i gwiazdce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 A swoją drogą Ewcia mogłabyś zajrzeć od czasu do czasu i dać znak, ze żyjesz... Z drugiej strony jak zaglądasz do Siebie to zawsze masz jakieś pytanie czy ta pralka dobra, czy ta lodówka... itd... Mnie by też znudziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.12.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Efcia długo mnie nie było, a Ty wiesz wszystko o wszystkim: na pewno mi powiesz gdzie kupić sensowną i niedrogą sukienkę na krzesło Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.12.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 To ja jeszcze z innej beczki: co sądzicie o natryskowych bateriach termostatycznych w domu ? Potrzebne to ? Przydatne ? Teraz nie mam i jest o.k. więc w czym rzecz ? Jak już raz kupisz, to potem fakasz, że nie masz wszędzie... Mnie do szewskiej pasji doprowadza ustawianie wody w wannie, gdzie mam normalną baterię, jak dam ciut mocniejszy strumień, to się woda robi lodowata W następnym domu robię termostat nad wanną, jak nie znajdę nawannowego! Nie jest to droższe od zwykłej dużo, a komfort jest ogromny: czy spadek ciśnienia, czy ktoś spuści wodę w kiblu, czy najzwyczajniej w świecie chcesz zmienić siłę strumienia: idealna temperatura (jaką możesz ustawić raz i przy następnej kąpieli będzie w tym samym miejscu!) jest cały czas niezmienna... Matko chyba się stęskniłam za forum, bo taki epolet nt. gupiej baterii walnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Witaj Dorciu piękny epolet na temat mądrej batereii. Dziękuję Ci ślicznie, za fajne wywody na temat...bo coś tam wiedziałam, czegoś się domyślałam, a Ty prosto i dokładnie w czym rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.12.2011 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Anytime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 04.12.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ewcia a czy masz jakąś opinie o materacach lateksowych firmy KOŁO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Tudzież o siłownikach do bramy nice? dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.12.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Tudzież o siłownikach do bramy nice? dzień dobry też poczytam, chyba musisz zadzwonić jak do Malki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.12.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Czeeeeeść Najpierw konkrety: 1. baterie termostatyczne przydatna rzecz pod prysznicem. W innych miejscach uważam za przerost formy nad treścią, być może dlatego że ja nie mam problemów z ciśnieniem wody i takie przygody jak u Dorci mi się nie zdarzają. Poza tym nasza baterie łatwo ustawić. 2. niestety o sukienkach niewiele wiem. nigdy mi nie było coś takiego potrzebne. najczęściej laski same szyją. są też na allegro w ilości hurtowej - wpisz sobie pokrowiec na krzesło 3. nie mam bladego pojecia co to za materace to koło. jak zawsze polecam hildinga i janpol. 4. o jakie siłowniki Ci chodzi nituś? do bramy suwanej czy otwieranej jak drzwi? rozumiem że wjazdowej - ja polecam firmę FAAC. Nice wyróżnia się głównie tym że ma fajne reklamy. co do plewienia - nie plewie a przydało by się. wszystkie roślinki już padły a wielka pokrzywa ma za nic zimno i sie ze mnie śmieje zza okna. a ja nie myślę o ozdobach świątecznych bo za oknem wiosna jakaś taka. ostatecznie jesień. ale świątecznie to nie jest w ogóle. dobrze że wczoraj troche gradu spadło. za to nie możemy się doczekać na psiaka. jeszcze tylko dwa tygodnie i całe nasze życie wywróci się do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.12.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 psiaka??? super :) a jakiś jedno rasowy czy wielorasowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.12.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Na allegro same satynowe błyskotki brr ale dzięki Pasie znalazłam fajne, bo uszyć to wcale nie jest proste, jak twierdzi moja mama-licencjonowana komunistyczna krawcowa dorabiająca badylarsko szyciem kap swego czasu i nadal posiadaczka maszyny singera Psiak na pewno biały będzie? Ew. golden retviever, który jest... bielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.12.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A odnośnie baterii to ja też zrobiłam właśnie tylko w prysznicach, bo się nie spodziewałam że po prawie roku mieszkania nie będę miała nadal kabin i będę musiała się kąpać w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.12.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 biały biały na retrievera nie mam miejsca pasie jedna rasa ale za to jaka a no widzisz dorcia - to potrzebujesz w wannie z której korzystasz niezgodnie z przeznaczeniem - wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.12.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dzięki Efi potwierdziłas mi mój wybór. Będzie Faac bo reklam nice nie widziałam pozdrówka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.12.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Effffka, normalnie nawet jak nie wiesz to i tak wiesz! Postanowiłam jednak jeszcze raz wejść na allegro i znalazłam piękne jasnoszare pokrowce na miarę za 30 zł!!! Dzięęęęki! Nitka kopę lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.12.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Efcia Ty masz sporą wiedzę w temacie materaców. Słyszałaś o tych piankowych z pamięcią kształtu czy coś w tym stylu??? http://www.snuper.pl/okazja/od-999-zl-zamiast-2679-zl-za-materac-3d-royal-bodycomfort-z-pianki-termoelastycznej-visco--29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.12.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 No to maltańczyk... na weesta Ciebie nie podejrzewam.... To będzie nowy lokator w domku... wszystko już przygotowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts