rasia 06.12.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.12.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ewa a co z alergią ? Wspominaliście, ze TŻ nie bardzo sierść toleruje ... Napisz proszę co to za cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.12.2011 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Monika nie słyszałam. Mam lateks i uważam że to najwygodniejszy materac na świecie. Nigdy jeszcze tak dobrze mi się nie spało. Arnika trochę tak, trochę nie. Jeszcze kilka rzeczy muszę dokupić. dzięki rasieńko mirela luby ma uczulenie na koty. to po pierwsze a po drugie ten pies nie ma sierści jamles kurcze nie widziałam niestety. ostatnio w ogóle nie włączam tv. nie wiesz czy będą powtórki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.12.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 czesc:)ja mam straszne uczulenie na sierść, a Mąż kocha psy. Napisz coś więcej o tym Twoim psiaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.12.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Zajrzymy do Was to się przekonasz jak reagujesz Gratuluje przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.12.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Zajrzymy do Was to się przekonasz jak reagujesz kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No to zgadłam... Mój psiak też ma włos... i nie jest to York Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.12.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Cześć efilko, pamiętasz jeszcze nazwę koloru farby u Kruszki w bawialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.12.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Hmm... mam kota z minimalną iloscią sierści i z tego co wiem to nie ma czegoś takiego jak uczulenie na sierść. Jest to uczulenie na ślinę, naskórek itp. http://www.akita.pl/alergia.htm.Na forach psowych i kotowych zwraca się na to uwagę gdyż nieodpowiedzialni sprzedawcy ras kotów i psów bez sierści wykorzystują tę bajkę żeby sprzedać malucha. Ale jednak uczulają mniej więc mam nadzieję, ze u Was będzie w porzadku. Zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.12.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Nelli nie ma szans. po pierwsze każda ściana w innym kolorze a po drugie przemalowywalismy chyba z trzy razy Mirela niezależnie od bajek (swoją drogą nie wiem co piszą akurat w tym artykule ale wierz mi jest coś takiego jak uczulenie na sierść) u nas na pewno będzie w porządku bo nikt nie ma alergii na psa. Nawet z podszerstkiem. Są po prostu odmiany psów, które u osób z alergią nie wywołują reakcji alergicznej - tak jak wśród kotów mainecoony. A sierści mają chyba najwiecej ze wszystkich kotów. Jeżeli ktoś napisze że jest inaczej to przykro mi ale uznam go za ignoranta a nie specjaliste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.12.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 dobry, dobry szlajne sie tez u Ciebie, na razie mam luz w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.12.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) masz prawo mieć swoje zdanie oczywiście. Ale jak na psa nikt nie ma uczylenia to EOT . Szcześciarze . Tylko innym chciałam zasugerować, że się dają nabić w butelkę wierząc, że z włosami (MCO czy yorki) czy też bez sierści nie uczulają. Bo potem te zwierzęta cierpią - są oddawanie. Edytowane 8 Grudnia 2011 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.12.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Efi ale masz cały lateks czy na sprężynach z lateksem???? znalazłam takie cuś http://www.furnibed.pl/pl/materace/details/98/2/materace/visco-royal-pocket-mattress Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 jamles kurcze nie widziałam niestety. ostatnio w ogóle nie włączam tv. nie wiesz czy będą powtórki? http://www.tvnmeteo.pl/magazyny/maja-w-ogrodzie,13,1,1,57077,0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.12.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Ewcia to znów ja - i znów przychodzę z pytaniem. Pamiętam , że użytkujesz piekarnik z mikrofalówka Siemensa. Gdzies na forum wyczytałam takie zdanie dot. akurat innej marki bo Samsunga, cytuje „. Jedynym mankamentem tego 2 w 1 jest to, że jak chcę używać mikrofali, to trzeba wyjąć metalowe blaszki ze środka. No i nie ma talerza obrotowego” Chciałam dopytać jak to ma rozwiązane Siemens? I czy po tym okresie który już go użytkujesz dziś by poleciła tego typu rozwiązanie „2 in 1”.? W sumie to jestem prawie zdecydowana na zakup HB86P572 , ale wolę jeszcze zasięgnąć opinii. Zapomniałam dodać, że mikrofalówi używam kilka razy dziennie, a piekarnik co kilka dni Edytowane 11 Grudnia 2011 przez malkul dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.12.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 dzieki wielkie jamles!!!!! w pracy nie mam szans ale w domu na pewno zobaczę. hurraaaa malkul jestem bardzo zadowolona z tego sprzętu. dwa w jednym ma dużo fajnych funkcji których nie mają zwykłe piekarniki. nie wyciągam żadnych blaszek - normalnie używam mikrofali. Czy ta osoba na pewno miała piekarnik czy to tylko był erotoman gawędziasz? Jak wyobraża sobie działanie kombi? Oczywiscie w piekarniku nie kręci się żaden talerz z tym że to nie ujmuje funkcjonalnosci. No chyba że jesteś fanem oglądania kręcącego się jedzenia. Wszystko grzeje się równomiernie. Z tego co podpatrzymałm to co prawda 'talerz z żarciem' się nie kręci ale emiter i owszem. Z tym że za to głowy nie dam uciąć bo nie mam jak tego podpatrzeć - mikrofala nie chce działać jak wkłądam tam głowę przez drzwiczki największym bajerem, boskim po prostu jest pyroliza. ciągle zapominam jaka to różnica before/after i jak sobie zapominam że leciała i otwieram piekarnik to zawsze robie wielkie oczy typu WOW! gdybym ja miała wymieniać mankamenty combi to bym wspomniala raczej o wymiarach - z tym że ja akurat jeszcze nie miałam z tym problemów - wszystko mi się zmieściło jak dotychczas. no może dwóch kaczek bym nie upchnęła MonikaC - imho lateks lateks i tylko lateks. kombinacja sprężyny plus lateks to po prostu szukanie oszczędnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.12.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ja też mam piekarnik z mikrofalą i nie wyjmuję blaszek. Tylko takie się czarne zrobiły i pyroliza nic nie pomaga... IMHO mikrofala mimo braku talerza obrotowego działa nawet lepiej niż w "normalnej" mikrofalówce, bo ponieważ się nic nie kręci, to trzeba się bardziej przyłożyć do tego, żeby było równomiernie Idealnie nie jest, i tak trzeba wymieszać, ale wydaje mi się, że jest lepiej. Ale w nowym domu takiej już sobie nie zrobię, bo mnie wkurza, że nie mogę dziecku zagrzać jedzenia, jak akurat się coś piecze, albo muszę wstawiać do megagorącego piekarnika, poza tym jednak, wbrew oczekiwaniom, mi przeszkadza że to jest takie małe i na dwóch blachach jednocześnie to mogę tylko jakieś płaskie rzeczy robić, a zdarzają mi się imprezy na 10 osób... Ale to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.12.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 I też mam tego siemensa i uszczelka mi popękała i się odkleiła: mają niby przyjechać i naprawić, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.12.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dzięki za opinie tych wyborów których trzeba dokonać jest bez liku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 A ja kupiłam najzwyklejszą mikrofalówkę simensa, białą, schowałam ją do tego przeznaczonej szafki i jest git. w razie jak coś będzie z nią po latach to tylko wypnę wtyczkę i wymienię na nowy model. Bez żalu i stresu czy w dziurę wejdzie następna czy nie. Dodam, że jest to moja pierwsza w życiu mikrowela... i po pierwszym zachwycie, to w sumie niewiele jej używamy... wolę normalnie przygrzać. Dla mnie piekarnik jest piekarnikiem , a mikrofalówka mikrofalówką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts